Den 19. juni danner MESSE C Fredericia rammen om Den Danske Supply Chain Konference 2019

 

Efter næsten tre årtier i København flytter 2019-udgaven af Den Danske Supply Chain Konference mod vest, nærmere bestemt til MESSE C i Fredericia.

 

- Vi har altid haft mange deltagere også fra Fyn og Jylland, så det må være på tide, at vi også tilgodeser de vestdanske deltagere, siger Lars Villads Krogh. Han er mangeårigt medlem af bestyrelsen af foreningen Effektivitet.dk, som arrangerer konferencen den 19. juni.

 

En anden bevæggrund for flytningen var at ”ryste posen” lidt og få nye oplægsholdere i spil, forklarer Lars Krogh.

- Det har været lettere at rekruttere gode talere fra det jyske end sædvanligt. Jeg kan ikke sige med sikkerhed, at det skyldes placeringen i Fredericia, men mon ikke, det spiller ind. Det er ikke alle, der har tid til at sætte en hel dag af for at lave en times oplæg i København, bemærker Lars Krogh.

 

Han tilføjer, at flytningen til Fredericia er blevet taget rigtig godt imod:

- Vi havde 50 tilmeldinger, allerede inden programmet var på plads. Det har vi aldrig prøvet før, så det er et rigtig positivt tegn, konstaterer Lars Krogh.

 

Ifølge Lars Krogh kan deltagerne glæde sig til et stærkt program. Keynote speaker er Jürgen Rachor fra McKinsey, som bl.a. fortæller om, hvordan virksomheder bliver mere konkurrencekraftige gennem ny teknologi og analytiske værktøjer.

Nicolai Gradman, næstkommanderende i Salling Group, kommer med inspiration til, hvordan man optimerer på tværs i virksomheden, i stedet for at arbejde i ”siloer”.

Camilla Thuge Lund fra Lantmännen Unibake, er inde på samme tema og beretter blandt andet om, hvordan koncernen anvender spil til at samle på tværs af afdelinger og lande.

Jens Bach Mortensen fra Kvist Industries taler blandt andet om arbejdet med at tilføre effektiv supply chain hos møbelarkitekter, mens Morten Lundsgaard fra Lego fortæller om at digitalisere og udvikle forretningen på samme tid.

 

- Desuden har vi som noget nyt en slags ”Løvens hule”, hvor fem-seks startup-virksomheder præsenterer sig for publikum. Efter frokost overrækker Fredericias erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer ”Den Danske Supply Chain Pris 2019”, og så runder vi af med et morsomt og brugbart indlæg, hvor Ole Larsen guider os ”fra dårlig hukommelse til klæbehjerne”, fortæller Lars Krogh. 

Han understreger, at netværk også er et nøgleord for dagen, og arrangørerne vil på forskellig vis bringe deltagerne sammen på kryds og tværs.

 

Man kan læse mere om konferencen på www.effektivitet.dk/den-danske-supply-chain-konference/