MESSE C er meget mere end messer. Vi skaber rammer der rammer, så dit event får det helt rigtige udtryk og stemning. Vores mange kvadratmeter og centrale placering i Danmark gør, at vi kan huse lige netop din fest, fordi her kan alt lade sig gøre.

Kunden i fokus

MESSE C er kendt for at sikre skræddersyede løsninger med kunden i fokus. Vi lytter til netop jeres behov, og assisterer altid med ideer, planlægning og service.

Vi er et full-service hus, og kan tilbyde hele pakken uanset event. I videoen kan du få et indblik i, hvordan vi kan trylle rå haller om til enhver lejlighed.

Hokus pokus - dig i fokus!

Se vores kunders historier om os

MESSE C er Street

Vores rammer kan ombygges til enhver event. Når det kommer til Street Food er de rå haller en kæmpe fordel, da det bliver meget autentisk og 'Street'. Vi har stor erfaring med at byde gæster på smagsoplevelser fra hele verden i små boder.

Hos MESSE C er Street Food gode råvarer sammensat med inspiration fra velkendte retter serveret med et twist. Vi serverer blandet andet gourmet-hotdogs, mini steak-burgers, røget laks med ærtepuré, lækker kylling på spyd og meget andet. Da Street Food ofte er en stående affære, giver det god mulighed for at netværke og bare snakke med hinanden.

Læs mere

Full-service hus

Som full-service virksomhed, hjælper vi med alt lige fra idégenerering, planlægning, budget, udsmykning og eksekvering.

Vi har rammerne og ideerne til at hjælpe med hvilken som helst event eller fest, som du ønsker.

Vi gør meget ud af at have et tæt samarbejde med vores kunder, for at skabe et event der i møderkommer alle ønsker og er i ånd med virksomheden.

Det er sådan det bedste resultat skabes. 

Er du nysgerrig og ønsker at se mere, så giver vi en kop kaffe og en rundvisning. Vi kommer også gerne til dig, og fortæller om, hvad det er, der gør MESSE C til et helt særligt sted at afholde events.

Kontakt os i dag og fortæl om dine ønsker til dit næste event. Du kan finde kontaktoplysninger på hele event teamet her. Find kontaktoplysninger 

Vi er dit eventbureau

Eventteamet hos MESSE C er meget mere end en sparringspartner. Vi ikke bare planlægger events for vores kunder, vi skaber også rammerne via visionære og nyskabende tanker og ideer. Vi hjælper ikke blot med at bygge dit event op, vi hjælper dig også under afviklingen, så du kan læne dig tilbage og nyde festen.

Læs mere her

Eventlokaler til enhver lejlighed

I MESSE C har vi plads - og vi har rigtig meget af det. Her har du mulighed for at bygge lige netop det univers op, som du drømmer om. Vi har fundet en masse eksempler til dig, så du kan se, hvad det helt præcist er, vi kan.

Se eventlokaler her

C for centrum

Vi ligger lige i hjertet af Danmark - 10 minutter fra motorvejen, 5 minutter fra banegården, 40 minutter fra lufthavnen, 5.000 overnatninger inden for 20 minutters kørsel, 26 restauranter i nærheden, 5 minutter til vandet, under 1 minut til service.


C
 for center

Vi er et messe-, event- og konferencecenter med 33.000 kvadratmeter under ét tag, 4 haller med plads til 10.000 spisende gæster i hal A, 5 møderum med plads til 700 mennesker, 3.000 hunde eller 300 både.

 

 

 

Vi er klar til servering af 24.000 tapas eller 12.000 drinks eller bare lade en enkelt flaske champagne springe!


for charme

Vi har charme og selvtillid - og gør det let, lækkert og ligetil for dig og dine gæster. Vi er ikke bange for at skrue op for charmen og gøre alt for at give en oplevelse, der rammer det høje C - det er nemlig vores ambition.


Vi er altid klar til en uformel kop kaffe og en rundvisning - kom selv og C.