Trekantområdet byder på masser af overnatningsmuligheder - lige fra tre til fem stjerner. Vi har 118 rummelige værelser på den anden side af vejen, og mere end 5.000 hotelsenge inden for 20 min. kørsel.

Er du til den 5-stjernet overnatning, den hyggelige Bed and Breakfast-følelse eller er vandrerhjem den løsning, du ønsker - vi har det hele inden for rækkevidde.

Er Hotel Fredericia helt booket? Fortvivl ej. Der er masser af skønne hoteller i vores nærområde.
Hoteller i Vejle >>
Hoteller i Kolding >>

Teater i Verdensklasse

Fredericia Teater er virkelig med til at sætte byen på landkortet med dets utallige successer, der melder udsolgt på stribe. Teatret kan byde på mange spændende oplevelser ud over dets egne forestillinger, så de er i den grad et besøg værd.

Se mere på Fredericia Teaters hjemmeside >>

Smukke omgivelser

Husker du den gang, man gik ture og så naturens mange vidundere? Altså før mobilen overtog al vores fokus? Fredericia har i den grad smukke omgivelser for øjet og sjælen. Tag blandt andet en tur på Fæstningsanlægget Volden og oplev kultur lige midt i byens centrum.  

Bliv inspireret her >>

Bridgewalking

Er du til 'sug i maven'-oplevelser? Så er Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro lige noget for dig. Her får du for alvor muligheden for at sætte højdeskrækken på prøve. Book din oplevelse i god tid, så du er sikker på, der er plads til dig.

Læs mere om arrangementet her >>

Det er her, det sner

Fredericia byder både på messer, shopping, lækker mad, koncerter, teater og meget meget mere. Der er masser af oplevelser i vente. Hvis du blot er ude efter at slå nogle timer ihjel, så er der masser af caféer, der byder på god stemning og mulighed for hygge i store mængder. 

Se hvad der sker lige her >>

Uden mad og drikke ...

Fredericia byder på masser af skønne oplevelser - også dem der smager af noget. Om du er sulten for sjov eller på jagt efter det helt store måltid, så får du her et overblik over dine muligheder, hvilke lækre spisesteder byen har at byde på.

Se her >>