Trekantområdet byder på masser af overnatningsmuligheder - lige fra tre til fem stjerner. Vi har 118 rummelige værelser på den anden side af gaden, og mere end 5.000 hotelsenge inden for 20 min. kørsel.

Er du til den 5-stjernet overnatning, den hyggelige Bed and Breakfast-følelse eller er vandrerhjem den løsning, du ønsker - vi har det hele inden for rækkevidde.

Hotel Fredericia - overnatning i gå-afstand 

I gå-afstand, lige på den anden side af vejen ligger vores genbo Best Western Hotel Fredericia. Hotellet er tilkendt fire flotte stjerner, og har 118 moderne dobbeltværelser til rådighed.

Hotel Fredericia ligger centralt i Fredericia, og har fitnesscenter samt svømmehal og badeland lige i baghaven.

Hotel Gammel Havn


Midt i Fredericia ligger Hotel Gammel Havn. Bor du på Hotel Gammel Havn får du kulturen, havnen og bymidten lige uden døren. Hotellet ligger fokus på, at der er en hyggelig og stemningsfyldt atmosfære og med byens centrum lige uden for, er det oplagt også at opleve Fredericia, når du også skal til dit arrangement ved MESSE C.

Se mere her

DANCAMPS Trelde Næs

Hos DANCAMPS Trelde Næs, som ligger 15 minutters kørsel fra MESSE C, bydes du på flere forskellige måder at overnatte på.

Er I flere personer, der ønsker at overnatte sammen, er der mulighed for at leje en traditionel campinghytte, men DANCAMPS Trelde Næs kan bl.a. også tilbyde dobbeltværelser med tekøkken eller glamping.

Se mere her

Er Hotel Fredericia helt booket? Fortvivl ej. Der er masser af skønne hoteller i vores nærområde.

Hoteller i Fredericia og i Middelfart >>
Hoteller i Vejle >>
Hoteller i Kolding >>

Lej en cykel

Er du pedalist eller vil du udforske Fredericia og omegn på cykel mens du er her, så lej en cykel, nemt og billigt, gennem Donkey Republic og få fuld adgang til den største flåde af cykler i hele Fredericia

Se hvordan her

Teater i Verdensklasse

Fredericia Teater er virkelig med til at sætte byen på landkortet med dets utallige successer, der melder udsolgt på stribe. Teatret kan byde på mange spændende oplevelser ud over dets egne forestillinger, så de er i den grad et besøg værd.

Se mere på Fredericia Teaters hjemmeside >>

Smukke omgivelser

Husker du den gang, man gik ture og så naturens mange vidundere? Altså før mobilen overtog al vores fokus? Fredericia har i den grad smukke omgivelser for øjet og sjælen. Tag blandt andet en tur på Fæstningsanlægget Volden og oplev kultur lige midt i byens centrum.  

Bliv inspireret her >>

Bridgewalking

Er du til 'sug i maven'-oplevelser? Så er Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro lige noget for dig. Her får du for alvor muligheden for at sætte højdeskrækken på prøve. Book din oplevelse i god tid, så du er sikker på, der er plads til dig.

Læs mere om arrangementet her >>

Det er her, det sner

Fredericia byder både på messer, shopping, lækker mad, koncerter, teater og meget meget mere. Der er masser af oplevelser i vente. Hvis du blot er ude efter at slå nogle timer ihjel, så er der masser af caféer, der byder på god stemning og mulighed for hygge i store mængder. 

Se hvad der sker lige her >>

Uden mad og drikke ...

Fredericia byder på masser af skønne oplevelser - også dem der smager af noget. Om du er sulten for sjov eller på jagt efter det helt store måltid, så får du her et overblik over dine muligheder, hvilke lækre spisesteder byen har at byde på. 
Se her >>