Vi glæder os, når specialiserede fagmesser samler hele brancher hos MESSE C. Det er en fornøjelse, når tilfredse smil hos både udstillere og besøgende fagfolk illustrerer, at alle har fået udbytte af anstrengelserne.

Samtidig med at MESSE C stræber efter at tilbyde Danmarks bedste messecenter, så har vi ikke glemt formålet med alle gode messer: At skabe kontakt, oplevelser, viden og forretning!

MESSE C lige i Danmark C

Med 33.000 kvm under samme tag er MESSE C Danmarks tredje største messe- og konferencecenter. Vi siger, at her kan alt lade sig gøre, fordi vi har faciliteterne til at skabe helt unikke universer og oplevelser for vores kunder.

Som gæst i MESSE C får du meget foræret. Beliggenheden er givet, men vidste du, at vi også har 3500 gratis parkeringspladser?

Markedsføring der ses

Vi ved, at det rigtige publikum er altafgørende for en vellykket fagmesse. Hos MESSE C ved vi, at synlighed i de rette medier er vigtigt, hvis man vil have besøg af de helt rigtige fagfolk.

Vores presseteam og markedsføringsafdeling sørger for at skabe markedsføring, der ses.

Unikke meningsfulde muligheder

I MESSE C har du en række unikke muligheder for at "gøre noget ekstra" ud af messen. Du kan bl.a. arrangere konferencer under messen, lave events og skabe ekstra interesse på din stand, med en række produkter, som du finder i vores webshop.  

Altid et besøg værd

Uanset om du er til veteranbiler eller både, håndarbejde eller luksusshopping, så kan du som besøgende altid regne med service i topklasse og gode forhold i MESSE C.

Vi sætter en ære i, at du får en god oplevelse fra første færd. Vi har 3500 gratis nær-parkeringspladser, og ved store messer sørger hjælpere for at få parkering og trafik til at glide.

Lommefilosofi

Tag kataloget i lommen og hav hænderne fri. Med messens website i lommen er du godt kørende, og har alle informationer lige ved hånden ved bare et enkelt klik.

Kreative Dage

Messen for alle kreative sjæle, der hvert år gør sin entré i oktober måned. Vi glæder os til at slå dørene op. Læs mere her >>

Knurrer maven?

Der er ikke brug for medbragte madpakker, når du er på messe i MESSE C. Vi sørger altid for lækker og velsmagende mad til dig som gæst. Læs mere >>

Følg med

Nu behøver du ikke længere bekymre dig over at gå glip af noget. Vi samler informationerne og sender afsted til dig i vores nyhedsbrev. Tilmeld her >>

GRATIS parkering

Vi har mere end 3500 gratis parkeringspladser, så du slipper for at tælle timer, imens du er på messe. Ved store messer sørger hjælpere for at få parkering og trafik til at glide.

Godt på vej

MESSE C ligger lige midt i landet, så 80% af den danske befolkning kan nå os indenfor to timer. Transportmulighederne er mange - vi hjælper dig på vej her >>

I trygge hænder

Som arrangør er du i de helt rette hænder, når du kommer til MESSE C. Du vil blive mødt af et stærkt team, der brænder for succesoplevelser og som tilbyder de optimale rammer til netop din messe.

Med 33.000 kvadratmeter under samme tag har vi pladsen til at skabe netop de rammer, som passer til dit arrangement, hvad enten det er en snæver fagmesse eller den brede publikumsmesse, du vil afholde.

Har du brug for hjælp og sparring i forhold til dit arrangement, så ring til os. Vi sidder altid klar ved telefonen.

Se hvilke muligheder du som arrangør har, for at få ekstra eksponering og synlighed af dit arrangement. Læs mere >>

Der er tekniske og praktiske regler omkring standopbygning. Få praktikken omkring standen på plads lige her >>

Skal din messe skille sig ud? Vi har taget forskud på fremtiden, og sørger nu for at pakke din messe rigtig flot ind, så førstehåndsindtrykket sidder lige i skabet. Vores nye standsystem giver mange nye muligheder for dine udstillere. Dem kan du læse mere om her >> 

Udstilleren i centrum

Som udstiller hos MESSE C er du i trygge og erfarne hænder - vi har nemlig mere end 100 års erfaring med at bringe mennesker sammen til forretning. 

Vore medarbejdere har stor erfaring med forberedelse, opbygning og afvikling af alle typer arrangementer. Og det hele foregår i en venlig, imødekommende atmosfære, hvor hjælpen aldrig er langt væk.

Gå på opdagelse i vores produktkatalog, og se hvilke produkter, der kunne være med til at optimere indretningen af din stand. Klik her >>

Der er tekniske og praktiske regler omkring standopbygning. Få praktikken omkring standen på plads lige her >>

Ekstra synlighed kan gøres på mange måder. Vi sørger for at markedsføre messen inden start, så du er sikret besøg af de helt rigtige. Læs mere her >>

Lidt mere wauuuw kan opnås ved at vælge en af vores eventpakker. Giv dine gæster en helt unik oplevelse, når de besøger din stand - se hvordan >>

Vi byder på mange forskellige messer i løbet af året. Der er både noget for manden, kvinden, børnene og de ældre. Hvad kan vi friste dig med - kig med her >>

MESSE C byder på publikumsmesser i topklasse. Der er tid til shopping, samle inspiration, røre og føle, lytte til spændende foredrag eller få sig en lækker frokost og et hvil i loungen. Vi glæder os altid til at få gæster, fordi det er det, vi er bedst til. Vi har nemlig over 100 års erfaring med at bringe folk sammen.

Vi viser gerne vej til messen - se bare her >>