MESSE C huser en bred vifte af messer, konferencer, events og andre arrangementer og nyder derfor god bevågenhed i både dagspresse og fagmedier.

Gennem pressemeddelelser, nyhedsbreve og webnyheder arbejder vores presseservice året rundt med at informere medier, samarbejdspartnere, udstillere og besøgende om husets liv.

Vi hjælper meget gerne redaktioner med fotos, fakta, information eller henvisninger. Kontakt os her

Generelle spørgsmål om MESSE C rettes til direktør Grete Højgaard på 75 92 25 66, gh@messec.dk.

 

Download logo her

Susende travlt efterår for MESSE C, Fredericia

Flere end 20.000 gæster - 20.173 for at være præcis - var efter tre travle dage gået igennem indgangen, da Kreative Dage lukkede søndag klokken 16. Nordens største kreative messe var seneste punkt i MESSE C Fredericias kalender, som heldigvis står i skærende kontrast til corona-nedlukningsperioden.

Læs mere om Kreative Dage og det travle efterår her

Nordic Outdoor Show byder Danmarks Sportsfiskerforbund velkommen som samarbejdspartner


Til den første udgave af Nordic Outdoor Show 2022 den 25. til den 27. marts bliver det med Danmarks Sportsfiskerforbund som tæt samarbejdspartner.

Forbundet vil kunne mærkes til relevante workshops, paneldebatter og aktiviteter, hvor de vil bidrage med indsigt og faglighed fra sportsfiskeribranchen - nu og i fremtiden.

Læs mere her

 

 

Betonproducent får vigtig feedback på Kloakmessen

En af landets førende betonvareproducenter, IBF, viser en bred vifte af produkter, løsninger og nyheder på Kloakmessen i Fredericia.

Læs hele nyheden her

Keramik med et ekstra lag på Kreative Dage 21

Arbejde med ler og keramik kan rumme forbløffende "sidegevinster", mener Cerama - en af de 240 udstillere på Kreative Dage 21 fra den 29.- 31. oktober 2021. 

Læs mere om "sidegevinsterne" her

Ny outdoor messe åbner til foråret i MESSE C

Der bliver noget at glæde sig til for outdoorentusiaster, jægere og lystfiskere til foråret 2022.
Den 25. - 27. marts 2022 slår MESSE C nemlig dørene op til Nordic Outdoor Show. En messe for hele familien, der forener hele outdoor segmentet under et tag. 

Se mere om Nordic Outdoor Show her

 

MESSE C får rygstød til at tackle coronatiden

 Danmarks tredjestørste messe- og konferencecenter, MESSE C i Fredericia, har fået befæstet det fundament, som skal bære centret igennem coronakrisen og det svigtende forretningsgrundlag, den betyder. Det skete mandag den 30. november, da Fredericia Byråd besluttede at købe MESSE C’s bygninger og grund.

Læs mere her

MESSE C går i midlertidig corona-dvale

”Vi har valgt denne løsning, fordi det de facto ikke er muligt at gennemføre vores arrangementer, messer og konferencer under den seneste udvikling i coronakrisen. Det betyder, at vi har valgt at coronalukke virksomheden fra den 4. november indtil den 1. februar 2021,” udtaler Adm. Direktør Grete Højgaard

Læs mere her

I lyset af udviklingen af Covid-19 er der opbakning fra udstillere og foreninger til, at NutriFair flyttes til den 5. og 6. maj 2021.

Beslutningen om at flytte messen til begyndelsen af maj 2021, er taget på baggrund af en dialog mellem Messe C og samtlige udstillere. Alle involverede er blevet kontaktet omkring situationen og om deres opbakning til NutriFair. 

Læs pressemeddelelsen her

Premieren på Autocamper Show udsættes til 2021

Om mindre end fire uger skulle MESSE C Fredericia slå dørene op til Autocamper Show, Danmarks første publikumsforum kun for autocampere. Men arrangørerne har i dialog med branchen valgt at udsætte terminen til uge 45 i 2021.

Læs hele pressemeddelelsen her

Kreative Dage styrer mod rekord i jubilæumsudgaven

I oktober afholdes den 10. udgave af Kreative Dage i Fredericia, og det kommer ikke til at gå stille for sig. Der er nemlig lagt op til fest med masser af guldstøv og gyldne øjeblikke for landets mange hobby- og håndarbejdsentusiaster.

Læs mere her

Kreative Dage - 10. udgave

Kreative Dage kan i år fejre, at det er den 10. udgave af messen.

Et jubilæum der naturligvis skal fejres, så der vil drysse masser af guld og glimmer ned over Nordens største kreative messe i 2018-versionen. 

253 udstillere var på plads, da 22.183 hobby- og håndarbejdsentusiaster lagde vejen forbi MESSE C Fredericia i løbet af tre messedage på Kreative Dage 2017, og messen satte dermed endnu engang rekord.

Se mere her

Flot fremgang på NutriFair 2018

5.046 beslutningstagere inden for landbruget besøgte den syvende udgave af fagmessen for husdyrproducenter i Fredericia.

Læs hele historien her

Streetfood og Sharefood hitter stort hos MESSE C

”Fik I noget godt at spise?” Sådan lyder et klassisk spørgsmål, når man har været afsted til fest, konference eller messe.

Svaret er et fuldtonet ”Ja”, når MESSE C’s køkken har været i aktion. Vi ved, at lækker, veltillavet mad udgør en meget vigtig del af totaloplevelsen. 

Læs mere her >>

Kreative Dage 2017 satte besøgsrekord

Nordens største kreative messe i Fredericia blev besøgt af 22.183 hobby- og håndarbejdsentusiaster

Interessen for syning, broderi, strikning, patchwork, trædrejning, smykkefremstilling og alle de andre kreative discipliner er tilsyneladende næsten umættelig.

Læs hele historien her

Kreative Dage med DIY

Modeportalen Katoni.dk viser vej til de bedste blogs inden for succes-fænomenet DIY (”Do It Yourself”), som også er et populært tema på Kreative Dage

Læs mere >>

Audi præsenterer herregode modeller

Den 3.-4. november har MESSE C i Fredericia premiere på MAND&CO – et nyt maskulint oplevelsesunivers, hvor kvalitet og forkælelse inden for elektronik, gastronomi, fritid, spiritus, mode, personlig pleje etc. er samlet på ét sted.

Læs mere her >>

I morgen går det løs med BOAT SHOW

To weekender med hundredvis af lækre sejl- og motorbåde, masser af nyt udstyr og inspirerende indslag på scenen starter i morgen, hvor Fredericia BOAT SHOW åbner

Så er ventetiden endelig ved at være slut – i morgen åbner Danmarks eneste indendørs bådudstilling, Boat Show 2017 i MESSE C Fredericia.

De sidste dage op til åbningen arbejder de 237 udstillere ofte til ud på de små timer med at pudse og polere bådene, pakke ud, stille op og skabe nogle attraktive stande for de mange tusinde besøgende... Læs hele historien her >>

Økologer på NutriFair

Økologisk Landsforening tilbyder gratis omlægningstjek, formidling af kontakt og generel rådgivning på NutriFair i MESSE C, Fredericia den 18.-19. januar 2017.

Læs mere >>