MESSE C huser en bred vifte af messer, konferencer, events og andre arrangementer og nyder derfor god bevågenhed i både dagspresse og fagmedier.

Gennem pressemeddelelser, nyhedsbreve og social media arbejder vores presseservice året rundt med at informere medier, samarbejdspartnere, udstillere og besøgende om husets liv.

Vi hjælper meget gerne redaktioner med fotos, fakta, information eller henvisninger. Kontakt os her

Generelle spørgsmål om MESSE C rettes til direktør Grete Højgaard på 75 92 25 66, gh@messec.dk.

NYHEDER FRA MESSE C

Som partner i Naturpark Lillebælt er vi en del af et fællesskab af professionelle aktører, som udviser stor ansvarlighed overfor naturen og lokalsamfundet.

Læs mere her

Kloakmestre og entreprenører i hele landet har et stort kryds i kalenderen ud for den 25.-26. januar, hvor Kloakmessen 2024 afholdes i MESSE C Fredericia.

Læs mere her

Til lands, til vands og i luften - 75 år med NATO fejres i april med totalforsvarsudstillingen "Action 24", som ventes at blive en spektakulær folkefest med op imod et halvt hundrede tusinde besøgende

Læs mere her

Weekendens store kreative messe i Fredericia blev besøgt af 22.726 hobby- og håndarbejdsentusiaster - lørdagen satte rekord

Læs mere her

Så er det igen blevet tid til messen for store oplevelser på fire hjul.
MESSE C i Fredericia byder for tredje år i træk velkommen til Autocamper Show. 

Læs mere om Autocamper Show her

I slutningen af august lægger MESSE C for fjerde gang sine halgulve til Danmarks største sikkerhedsmesse. Og i år bliver messen endnu større – på flere planer.

Læs mere om messens vokseværk her

Forberedelserne til Nordeuropas eneste målrettede messe for kloakbranchen er startet, og forventningerne er høje. 

Læs mere om Kloakmessen 2024 her

115.000 Instagram-følgere og alle andre kan hvile benene og få blodsukkeret på plads, når Liv Martine og Simone Thorup byder indenfor på Cafe Kagetid på Kreative Dage. 

Læs mere her 

Journalist, entertainer og forfatter Thomas Skov fortæller om livet som nystrikker; om strikkeskam, fordybelse og om den kærlige opbakning fra 'miljøet'. 

Læs mere her 

MESSE C tiltrak over 100.000 besøgende til Fredericia på syv uger


På blot syv uger har 105.737 gæster besøgt MESSE C og samtidig har et hav af håndværkere haft deres daglige gang i messehallerne. Der har været forrygende travlt og alle ansatte har ydet en stor indsats for at få det hele til at lykkes, så både gæster og samarbejdspartnere er taget glade fra Fredericia.

-Det betyder alverden for MESSE C

Læs mere her

Kickstart dine sommerdrømme på Feriehusmessen

Få inspiration til dit sommerhus og ferieliv, når livsstilsekspert og dommer i TV2-programmet “Sommerdrømme”, Camilla Kjems

Læs mere her

Sommerhus-tips fra Kaspar og Lambang, der vandt ”Sommerdrømme”

Få inspiration fra vinderparret i 2021, Kaspar og Lambang Arianto samt mød Skanlux.
der er hovedsponsor på det populære TV 2-program "Sommerdrømme"

Læs mere her

Boat Show Denmark vendte tilbage i flot stil


Knap 27.000 besøgte bådudstillingen i Fredericia, og de kom ikke kun for at kigge...

Se mere her

Skoler sætter sejl på Boat Show Denmark


Ranum Efterskole og Skolerne i Oure byder på masser af aktiviteter og foredrag på bådudstillingen i Fredericia

Se hvilke aktiviteter du kan opleve her

Rummelige skønheder med motor og sejl på Boat Show Denmark

Siim Båd & Motor og Luffe Yachts oplever søgning mod de større både - det afspejler sig på Boat Show Denmark. Se hvad du kan opleve fra de to på bådmessen i Fredericia. 

Klik her

200 biler, velforberedte gæster og god stemning

Inspiration, nyheder og god stemning. Autocamper Show 2022 er gået på hæld. Veltilfredse udstillere, masser af udstyr og en ny camp tegnede årets messe.
Vi bringer det seneste om årets messe og besøgstal. 

Læs mere her

Stjernepanel afgør festlig kagedyst på Kreative Dage

Mette Blomsterberg og Louisa Lorang er blandt dommerne i Magasinet Lækkeriers store kage-konkurrence, som kulminerer på Kreative Dage-scenen foran hundredvis af besøgende.

Læs hele nyheden her

Nye sejlere skal tages i hånden på Boat Show

Bådudstillingen i Fredericia skal medvirke til at fastholde fremgangen i den maritime branche, mener formanden for Skib & Båd, Jens Quorning

Siden 1967 har Quorning Boats bygget de eksklusive Dragonfly trimaraner, og i de forgange 55 år har virksomheden naturligt nok set op- og nedgangstider i branchen.

Læs hele nyheden her

Beton-workshop med Uhrskov og Garnpusher med større stand 

Thomas Uhrskov og Helle Schjønning laver workshop med beton og så udvider Garnpusheren standen på Kreative Dage 22.

Læs mere her

Slow Studio - Fra Løvens Hule til Kreative Dage 22

Det Succesfulde krea-par Slow Studio bytter leret ud med garn og spreder deres kærlighed til "tufting" når de besøger Kreative Dage 22.

Læs meget mere her

Store forventninger til første Boat Show i kølvandet på corona

Hvert andet år valfarter omkring 30.000 entusiaster til Danmarks eneste indendørs bådudstilling, Boat Show i Fredericia. Både udstillere og besøgende længes mod foråret 2023, hvor det endelig går løs igen efter fire års pause.

Læs hele nyheden her

Kunsten stiger på Kreative Dage 22

De mere kunstneriske retninger er på pletten i stort antal, når dørene til Kreative Dage 22 åbner i MESSE C den sidste weekend i oktober 2022 til den hidtil største Kreative Dage med flere end 250 udstillere og fem scener med knap 100 programpunkter.

Se mere om hvem du bl.a. kan møde her

 

 

Pilen peger opad for Kreative Dage

Rekorder står måske for fald, når Nordens største kreative messe til efteråret åbner dørene hos os i MESSE C, Fredericia. 

Se hvilke rekorder her

"Festival" bliver nyt samlingspunkt For COOP a.m.b.a. i MESSE C

COOP a.m.b.a. laver et nyt samlingspunkt for alle medlemsvalgte, uddelere og varehuschefer på tværs af landet i MESSE C, Fredericia. De 1200 gæster kan se frem til end en festival-dag med workshops, viden, sparring og debatter på dette helt unikke arrangement i en setting, som ikke er set før.

Stor tilfredshed med Kloakmessen 2022


To måneders corona-forsinkelse anfægtede hverken besøgstallet eller stemningen på kloakbranchens store fagmesse i Fredericia

 Fredag eftermiddag sluttede den femte udgave af Kloakmessen i Fredericia, og både arrangører og udstillere kunne gå på weekend efter en meget vellykket og velbesøgt messe. De flere end 160 stande med alt fra værktøj til gravemaskiner blev i alt besøgt af 3.157 fagfolk, så der var travlhed overalt.

Læs mere om Kloakmessen 2022 her

Corona-flytning åbner for nye udstillere på Kloakmessen

Glæde og forventning hos en halv snes firmaer ekstra, der sikrer ny udstillerrekord

Læs mere

PREMIEREN PÅ AUTO-CAMPER SHOW BLEV ET TILLØBSSTYKKE UDEN LIGE

Stor succes for ny landsdækkende autocamper-udstilling i Fredericia, som havde flere end 9000 besøgende i weekenden - Den forsigtige forventning var 2500 besøgende, drømmen var 5000 besøgende - og facit blev en næsten overvældende tilstrømning på godt 9000 gæster, da der i weekenden var premiere på Autocamper Show.

Læs mere om Autocamper Show og den første udgave her

Susende travlt efterår for MESSE C, Fredericia

Flere end 20.000 gæster - 20.173 for at være præcis - var efter tre travle dage gået igennem indgangen, da Kreative Dage lukkede søndag klokken 16. Nordens største kreative messe var seneste punkt i MESSE C Fredericias kalender, som heldigvis står i skærende kontrast til corona-nedlukningsperioden.

Læs mere om Kreative Dage og det travle efterår her

Nordic Outdoor Show byder Danmarks Sportsfiskerforbund velkommen som samarbejdspartner


Til den første udgave af Nordic Outdoor Show 2022 den 25. til den 27. marts bliver det med Danmarks Sportsfiskerforbund som tæt samarbejdspartner.

Forbundet vil kunne mærkes til relevante workshops, paneldebatter og aktiviteter, hvor de vil bidrage med indsigt og faglighed fra sportsfiskeribranchen - nu og i fremtiden.

Læs mere her

 

 

Betonproducent får vigtig feedback på Kloakmessen

En af landets førende betonvareproducenter, IBF, viser en bred vifte af produkter, løsninger og nyheder på Kloakmessen i Fredericia.

Læs hele nyheden her

Keramik med et ekstra lag på Kreative Dage 21

Arbejde med ler og keramik kan rumme forbløffende "sidegevinster", mener Cerama - en af de 240 udstillere på Kreative Dage 21 fra den 29.- 31. oktober 2021. 

Læs mere om "sidegevinsterne" her

 

MESSE C får rygstød til at tackle coronatiden

 Danmarks tredjestørste messe- og konferencecenter, MESSE C i Fredericia, har fået befæstet det fundament, som skal bære centret igennem coronakrisen og det svigtende forretningsgrundlag, den betyder. Det skete mandag den 30. november, da Fredericia Byråd besluttede at købe MESSE C’s bygninger og grund.

Læs mere her

MESSE C går i midlertidig corona-dvale

”Vi har valgt denne løsning, fordi det de facto ikke er muligt at gennemføre vores arrangementer, messer og konferencer under den seneste udvikling i coronakrisen. Det betyder, at vi har valgt at coronalukke virksomheden fra den 4. november indtil den 1. februar 2021,” udtaler Adm. Direktør Grete Højgaard

Læs mere her

I lyset af udviklingen af Covid-19 er der opbakning fra udstillere og foreninger til, at NutriFair flyttes til den 5. og 6. maj 2021.

Beslutningen om at flytte messen til begyndelsen af maj 2021, er taget på baggrund af en dialog mellem Messe C og samtlige udstillere. Alle involverede er blevet kontaktet omkring situationen og om deres opbakning til NutriFair. 

Læs pressemeddelelsen her

Premieren på Autocamper Show udsættes til 2021

Om mindre end fire uger skulle MESSE C Fredericia slå dørene op til Autocamper Show, Danmarks første publikumsforum kun for autocampere. Men arrangørerne har i dialog med branchen valgt at udsætte terminen til uge 45 i 2021.

Læs hele pressemeddelelsen her

Kreative Dage styrer mod rekord i jubilæumsudgaven

I oktober afholdes den 10. udgave af Kreative Dage i Fredericia, og det kommer ikke til at gå stille for sig. Der er nemlig lagt op til fest med masser af guldstøv og gyldne øjeblikke for landets mange hobby- og håndarbejdsentusiaster.

Læs mere her

Kreative Dage - 10. udgave

Kreative Dage kan i år fejre, at det er den 10. udgave af messen.

Et jubilæum der naturligvis skal fejres, så der vil drysse masser af guld og glimmer ned over Nordens største kreative messe i 2018-versionen. 

253 udstillere var på plads, da 22.183 hobby- og håndarbejdsentusiaster lagde vejen forbi MESSE C Fredericia i løbet af tre messedage på Kreative Dage 2017, og messen satte dermed endnu engang rekord.

Se mere her

Flot fremgang på NutriFair 2018

5.046 beslutningstagere inden for landbruget besøgte den syvende udgave af fagmessen for husdyrproducenter i Fredericia.

Læs hele historien her

Streetfood og Sharefood hitter stort hos MESSE C

”Fik I noget godt at spise?” Sådan lyder et klassisk spørgsmål, når man har været afsted til fest, konference eller messe.

Svaret er et fuldtonet ”Ja”, når MESSE C’s køkken har været i aktion. Vi ved, at lækker, veltillavet mad udgør en meget vigtig del af totaloplevelsen. 

Læs mere her >>

Kreative Dage 2017 satte besøgsrekord

Nordens største kreative messe i Fredericia blev besøgt af 22.183 hobby- og håndarbejdsentusiaster

Interessen for syning, broderi, strikning, patchwork, trædrejning, smykkefremstilling og alle de andre kreative discipliner er tilsyneladende næsten umættelig.

Læs hele historien her

Kreative Dage med DIY

Modeportalen Katoni.dk viser vej til de bedste blogs inden for succes-fænomenet DIY (”Do It Yourself”), som også er et populært tema på Kreative Dage

Læs mere >>

Audi præsenterer herregode modeller

Den 3.-4. november har MESSE C i Fredericia premiere på MAND&CO – et nyt maskulint oplevelsesunivers, hvor kvalitet og forkælelse inden for elektronik, gastronomi, fritid, spiritus, mode, personlig pleje etc. er samlet på ét sted.

Læs mere her >>

I morgen går det løs med BOAT SHOW

To weekender med hundredvis af lækre sejl- og motorbåde, masser af nyt udstyr og inspirerende indslag på scenen starter i morgen, hvor Fredericia BOAT SHOW åbner

Så er ventetiden endelig ved at være slut – i morgen åbner Danmarks eneste indendørs bådudstilling, Boat Show 2017 i MESSE C Fredericia.

De sidste dage op til åbningen arbejder de 237 udstillere ofte til ud på de små timer med at pudse og polere bådene, pakke ud, stille op og skabe nogle attraktive stande for de mange tusinde besøgende... Læs hele historien her >>

Økologer på NutriFair

Økologisk Landsforening tilbyder gratis omlægningstjek, formidling af kontakt og generel rådgivning på NutriFair i MESSE C, Fredericia den 18.-19. januar 2017.

Læs mere >>