MESSE C huser en bred vifte af messer, konferencer, events og andre arrangementer og nyder derfor god bevågenhed i både dagspresse og fagmedier.

Gennem pressemeddelelser, nyhedsbreve og webnyheder arbejder vores presseservice året rundt med at informere medier, samarbejdspartnere, udstillere og besøgende om husets liv.

Vi hjælper meget gerne redaktioner med fotos, fakta, information eller henvisninger. Ring eller skriv til journalist Flemming Kyster på 75 92 25 66, fk@messec.dk.

Mere generelle spørgsmål om MESSE C rettes til direktør Grete Højgaard på 75 92 25 66, gh@messec.dk.

Download logo her

Den specialiserede fagmesse for husdyrproduktionen bliver afholdt i januar 2021, hvor tiltag skal sikre, at sundhedsmyndighedernes retningslinjer bliver overholdt. Messens fokus på nicherne og det danske hjemmemarked betyder, at det bliver et velkendt gensyn for både udstillere og besøgende. 

Læs pressemeddelelsen her

Kreative Dage styrer mod rekord i jubilæumsudgaven

I oktober afholdes den 10. udgave af Kreative Dage i Fredericia, og det kommer ikke til at gå stille for sig. Der er nemlig lagt op til fest med masser af guldstøv og gyldne øjeblikke for landets mange hobby- og håndarbejdsentusiaster.

Læs mere her

Kreative Dage - 10. udgave

Kreative Dage kan i år fejre, at det er den 10. udgave af messen.

Et jubilæum der naturligvis skal fejres, så der vil drysse masser af guld og glimmer ned over Nordens største kreative messe i 2018-versionen. 

253 udstillere var på plads, da 22.183 hobby- og håndarbejdsentusiaster lagde vejen forbi MESSE C Fredericia i løbet af tre messedage på Kreative Dage 2017, og messen satte dermed endnu engang rekord.

Se mere her

Flot fremgang på NutriFair 2018

5.046 beslutningstagere inden for landbruget besøgte den syvende udgave af fagmessen for husdyrproducenter i Fredericia.

Læs hele historien her

Streetfood og Sharefood hitter stort hos MESSE C

”Fik I noget godt at spise?” Sådan lyder et klassisk spørgsmål, når man har været afsted til fest, konference eller messe.

Svaret er et fuldtonet ”Ja”, når MESSE C’s køkken har været i aktion. Vi ved, at lækker, veltillavet mad udgør en meget vigtig del af totaloplevelsen. 

Læs mere her >>

Kreative Dage 2017 satte besøgsrekord

Nordens største kreative messe i Fredericia blev besøgt af 22.183 hobby- og håndarbejdsentusiaster

Interessen for syning, broderi, strikning, patchwork, trædrejning, smykkefremstilling og alle de andre kreative discipliner er tilsyneladende næsten umættelig.

Læs hele historien her

Kreative Dage med DIY

Modeportalen Katoni.dk viser vej til de bedste blogs inden for succes-fænomenet DIY (”Do It Yourself”), som også er et populært tema på Kreative Dage

Læs mere >>

Audi præsenterer herregode modeller

Den 3.-4. november har MESSE C i Fredericia premiere på MAND&CO – et nyt maskulint oplevelsesunivers, hvor kvalitet og forkælelse inden for elektronik, gastronomi, fritid, spiritus, mode, personlig pleje etc. er samlet på ét sted.

Læs mere her >>

I morgen går det løs med BOAT SHOW

To weekender med hundredvis af lækre sejl- og motorbåde, masser af nyt udstyr og inspirerende indslag på scenen starter i morgen, hvor Fredericia BOAT SHOW åbner

Så er ventetiden endelig ved at være slut – i morgen åbner Danmarks eneste indendørs bådudstilling, Boat Show 2017 i MESSE C Fredericia.

De sidste dage op til åbningen arbejder de 237 udstillere ofte til ud på de små timer med at pudse og polere bådene, pakke ud, stille op og skabe nogle attraktive stande for de mange tusinde besøgende... Læs hele historien her >>

Økologer på NutriFair

Økologisk Landsforening tilbyder gratis omlægningstjek, formidling af kontakt og generel rådgivning på NutriFair i MESSE C, Fredericia den 18.-19. januar 2017.

Læs mere >>