100 års udvikling fornægter sig ikke

I over 100 år har messer været rygraden i vores virke. Vores enorme erfaring gør, at vi er eksperter i alle de elementer, som en succesfuld messe består af. Derfor er alle i trygge hænder, når der er messe i MESSE C.   

Det er en del af vores DNA at tænke nyt og vi har siden starten konstant udviklet vores messer. Derfor er vi et af landets førende messecentre.

Vi brænder for at huse og arrangere messer bedre end alle andre, og vi går gerne en ekstra mil for at hjælpe vores gæster. Det er den service, som du kan forvente hos os.

Vi har 33.000 kvm messeområde at gøre godt med, så hos os er der plads til det meste, lige fra de helt store internationale messer, kreative messer, fagmesser og købsmesser.


Den specielle puls og stemning

Vi elsker den helt specielle puls, der er i huset, når vi tager imod 10.000 daglige gæster til de store fagmesser, publikumsmesser og udstillinger.

Og vi elsker den helt specielle faglige stemning der hersker, når fagfolk mødes for at vise de nyeste produkter frem til potentielle kunder og der skabes relationer, som varer ved.

Det er kombinationen af erfaring, nytænkning, service, puls og stemning der gør forskellen for vores messecenter. 


Se hele messekalenderen - store oplevelser i vente

Vi kan løfte sløret for, at dette år byder på store oplevelser og spændende arrangementer i MESSE C.

Se arrangementskalenderen her 

Som udstiller i MESSE C har du uanede muligheder for at pimpe din stand og gøre den ekstra attraktiv at besøge, så du får det meste ud af dit ophold på messerne i MESSE C. 

Du kan selv bestille alt du behøver gennem vores webshop og er du i tvivl, så hjælper vi dig gerne sikkert i havn. 

Opret dig her

Vil du oprette dig som udstiller, og få adgang til alle fordelene. Med et log-ind kan du bestille varer i webshoppen, catering, eventpakker osv.

Opret dig her >>

Messe-sider på mobilen

Vi har gjort det nemmere at være gæst i MESSE C og du skal som gæst og udstiller have det bedste overblik når du besøger os. Derfor er alle vores hjemmesider mobilvenlige, og hjælper dig før, under og efter messen. Du kan forberede dig på dit messebesøg, så du kun behøver koncentrere dig om at netværke og shoppe løs, når du er her.

Standsystem med C-faktor

Som arrangør får du mange fordele foræret ved at afholde din messe i MESSE C. Vil du have et lækkert udtryk på din messe? X-module standsystemet har et moderne og enkelt udtryk med mulighed for at kombinere med nogle lækre bannere, der virkeligt giver opmærksomhed på standen.

Læs og se mere her >>

I trygge hænder

Som arrangør er du i de helt rette hænder, når du kommer til MESSE C. Du vil blive mødt af et stærkt team, der brænder for succesoplevelser og som tilbyder de optimale rammer til netop din messe.

Med 33.000 kvadratmeter under samme tag har vi pladsen til at skabe netop de rammer, som passer til dit arrangement, hvad enten det er en snæver fagmesse eller den brede publikumsmesse, du vil afholde.

Se hvilke muligheder du som arrangør har for at få ekstra eksponering og synlighed af dit arrangement. Læs mere >>

Der er tekniske og praktiske regler omkring standopbygning. Få praktikken omkring standen på plads lige her >>

Lidt ekstra wauuuw

Vi står altid klar med kreative løsninger til at gøre dit arrangement mere unikt. Dine udstillere får mulighed for at skabe ekstra opmærksomhed omkring deres stand. Se hvordan her >>

Udstilleren i centrum

Som udstiller hos MESSE C er du i trygge og erfarne hænder - vi har nemlig mere end 100 års erfaring med at bringe mennesker sammen til forretning. 

Vore medarbejdere har stor erfaring med forberedelse, opbygning og afvikling af alle typer arrangementer. Og det hele foregår i en venlig, imødekommende atmosfære, hvor hjælpen aldrig er langt væk.

Se hvilke produkter, der kan være med til at optimere indretningen af din messestand.

Gå på opdagelse i vores produktkatalog til messen - Klik her >>

Der er tekniske og praktiske regler omkring standopbygning. Få praktikken omkring standen på plads lige her >>

Opret dig her

Vil du oprette dig som udstiller, og få adgang til alle fordelene. Med et log-ind kan du bestille varer i webshoppen, catering, eventpakker osv.

Opret dig her >>

Ekstra synlighed kan skaffes på mange måder. Vi sørger for at markedsføre messen inden start, så du er sikret den rette målgruppe blandt de besøgende. Læs mere her >>

Lidt mere wauuuw kan opnås ved at vælge en af vores eventpakker. Giv dine gæster en helt unik oplevelse, når de besøger din stand - se hvordan >>

Med MESSE C's app kan du tage kataloget i lommen. Alle informationer er blot et klik væk, og vi guider dig igennem hele messen. Læs mere og hent app'en her >>

Vi byder på mange forskellige messer i løbet af året. Der er både noget for manden, kvinden, børnene og de ældre. Hvad kan vi friste dig med - kig med her >>

MESSE C byder på publikumsmesser i topklasse. Der er tid til shopping, samle inspiration, røre og føle, lytte til spændende foredrag eller få sig en lækker frokost og et hvil i loungen. Vi glæder os altid til at få gæster, fordi det er det, vi er bedst til. Vi har nemlig over 100 års erfaring med at bringe folk sammen.

Vi viser gerne vej til messen - se bare her >>

Der bliver sjældent taget gode beslutning på en tom mave. Vi serverer altid lækker mad lavet på friske råvarer. Læs mere om vores køkken her >>

Vi glæder os til at se dig, og vil gerne være sikre på, at du ikke fare vild. Så vi har lavet en lille guide til, hvordan du finder herhen. Se selv >>

Skal du overnatte i forbindelse med dit messebesøg? Der er masser af muligheder for overnatning lige i nærheden af MESSE C. Læs mere >>