Byd dine gæster velkommen i de bedste konference rammer

I MESSE C kan du koncentrere dig om at være verdens bedste vært og tilbyde dine gæster den bedste service og de bedste rammer.

I mere end 100 år har vi lagt lokaler til møder, messer og konferencer for erhvervsliv, foreninger og politiske organisationer. Det er summen af den erfaring, som du høster som arrangør i vores hus og det er derfor, at din konference, dit kursus eller møde i MESSE C altid bliver en god oplevelse for dine gæster.

Samtidig forstår vi vigtigheden af personlig service og vi er der for dig og dine gæster, hele vejen fra første kontakt. 

I MESSE C får du altid:

Altid personlig konference-service - før, under og efter

Lækker mad og skræddersyede menu'er 

AV-udstyr der bare spiller og full service teknisk personale

Unikke muligheder for konferencer og møder ud over det sædvanlige    

Plads til alle fra 10 - 10.000 gæster med god plads

3500 gratis parkeringspladser

Tæt på motorvej og offentlig transport

Rig mulighed for overnatning i hele trekantområdet

Få Danmarks (nok) bedste placering foræret

Når du afholder konference, kursus eller møde i MESSE C, får du Danmarks mest centrale placering. Vores konferencecenter er placeret tæt på både banegård og motorvej midt i hjertet af trekantområdet. Det kan ikke blive mere centralt i landet.

Det betyder, at næsten alle mødedeltagere og konferencegæster kan nå frem inden for to køretimer og med 3500 gratis parkeringspladser lige ved døren, så slipper dine gæster for at skulle lede i timevis efter parkeringspladser.  Det er noget langt de fleste gæster sætter stor pris på. 

Enestående 1:1 arrangørservice og unikke løsninger

Ingen konference er ens og i MESSE C skræddersyr vi altid arrangementerne ud fra arrangørens ønsker og vi sparrer løbende under hele processen, så arrangementet bliver helt som ønsket - tilsat lidt ekstra MESSE C magi.  

Vi bestræber os på at være 'Værtens bedste værter' og det smitter af på den oplevelse du og dine gæster får, når du holder et arrangement i MESSE C.

Hos får du en service ud over det sædvanlige og vores medarbejdere er altid på stikkerne for, at alt skal klappe før, under og efter konferencen. 

arrangørcitat

Tusind tak for jeres hjælp i fbm. Investeringsarrangementet med Nordea.

Meget professionel håndtering af rammerne. Deltagerne har kvitteret positivt omkring dette set-up.

Absolut en anbefaling herfra.

 

Med venlig hilsen
Christian Blittrup Filialdirektør, Nordea Fredericia

Hold møder og konferencer for op til 10.000 personer - i samme rum

Hos os er der masser af plads at boltre sig på. I MESSE C har vi 33.000 m2 under tag. Derfor der nogle helt unikke muligheder for at hold holde møde, kongres og konference i MESSE C - for op til 10.000 personer i samme rum.
Vi har 12 forskellige konferencerum og så har vi vores store haller, som vi rykker ud i hvis i bliver rigtig mange. 

Det betyder, at det kun er fantasien der sætter grænser for, hvordan konferencen, mødet eller kongressen skal udformes og opstilles. Derudover er der utallige muligheder for breakout rum og sociale områder i forbindelse med arrangementet.

MESSE C er SKI leverandør


MESSE C er leverandør i SKI samarbejdet og er derfor eftertragtet konferencested og event venue for staten, kommuner, regioner og andre offentlige organisationer. Vi sætter en ære i bæredygtighed, personlig service og høj standard og kvalitet til fornuftige priser.

SKI aftalen 16.07 Konferencer, seminarer og møder, giver arrangører fra staten, kommuner, regioner og andre offentlige organisationer mulighed for at anvende konferencesteder, som er miljø- og klimavenlige og sikrer varer og tjenesteydelser af god kvalitet på gode vilkår til bedst mulig pris - herunder os i MESSE C.

Få det ekstra WHAAUUW! hos os

- Hvis du virkelig vil skille dig ud og slå et stort slag med halen, så er det i MESSE C du skal afholde dit arrangement.

For vil du have et arrangement der er helt særligt og uden sidestykke for dig og dine gæster, så står vores eventteam klar til at hjælpe dig.

Eventteamet er vores interne eventbureau, som arrangerer jubilæer, events, medarbejderdage, årsfester, sommerfester og julefrokoster for nogle af landets største virksomheder.   

De er eksperter i at skabe de mest fantastiske events, og kan hjælpe dig med at give dine gæster en unik og fantastisk oplevelse på din konference her i huset. 

Se hvad eventteamet kan her

 

Mad er ikke bare mad - mad er oplevelser

I MESSE C er mad ikke bare mad – mad er oplevelser. Hvorfor? – fordi det er vores holdning. Hvorfor øko? – Fordi vi har taget et valg.

Se hvad vores kokke kan når de ruller sig ud og det gør de altid for dig og dine gæster

Se mere om vores madkoncept her

Hybridkonferencer, -møder og livestreaming af foredrag

MESSE C tilbyder livestreaming af møder, generalforsamlinger, foredrag m.m.

Takket være vores state-of-the-art udstyr og landets bedste samarbejdspartnere, er det muligt at holde spændende og engagerende møder og hybridkonferencer via live-stream fra vores konferencelokaler.

Således er det ikke alle mødegæster der behøver at deltage fysisk, men kan deltage hjemmefra.

Kontakt os i dag og hør om dine muligheder

arrangørcitat

"Topprofessionelt samarbejde med topprofessionelle mennesker et topprofessionelt sted, som vi – med varme hilsner fra alle gæsterne, der stadig taler om oplevelsen – varmt anbefaler."

 

Vibeke Pedersen og Elisabeth Viksnins, Spar Nord Bank, Hovedsædet i Aalborg

KONFERENCEKONCEPT OG EKSEMPLER 

Hos MESSE C er du og dine gæster stjernen og din konference er et event, der huskes. Derfor mener vi, at du selv skal have muligheden for at skrive drejebogen til, hvad din konference skal indeholde og hvad det er for en oplevelse, dine gæster skal have.

I MESSE C skræddersyr vi løsninger til alle arrangementer. Derfor er du ikke fastlåst af bestemte mødepakker, der ikke passer perfekt til dine behov og ønsker.

Vores dygtige konference-eksperter tager dig kyndigt under armen i hele processen, så du er sikker på, at dagen bliver helt fantastisk - for dig som arrangør og dine gæster. 

I MESSE C Konference skal du blot forholde dig til, hvad du vil og hvad dine gæster vil synes om.

For at give dig et overblik, har vi lavet to eksempler, som viser to standardtyper af arrangementer - og som kan tilpasses efter dit behov og ønsker.

 

"ALL INCLUSIVE", vores all-inclusive heldagskoncept, som skræddersyes til jeres behov.

"FUNDAMENTET", basismødepakken, som har det, som en god konference behøver. 

 

Naturligvis er konferencelokalet og opstilling altid inkluderet i prisen og alle priser udregnes individuelt til dit unikke arrangement her hos os.

Du kan altid opgradere pakkerne og tilføje ekstra waauuw og lækkerier til dine gæsters oplevelse af dagen. 

ALL INCLÙSIVE

Elsker du også at give dine gæster den bedst mulige oplevelse? Smagen, duften, synet og den magiske evne til at samle folk, som vores all inclusive arrangementsløsning giver. 

Modtag dine gæster med duften af friskbrygget kaffe og nybagt brød. Til frokost serverer vi en lækker menu, sammensat af sæsonens råvarer og tilberedt med omhu og dedikation. 

Til eftermiddagskaffen byder vi på udvalg af kager og sunde snacks. Dagen igennem vil der i lokalet være frisk frugt og koldt kildevand. 

Vores All inclusive tilbud er vores mest populære valg for konferencearrangører. 


Konferencelokale (opsat efter ønske)

Økologisk morgenbord

Lækker frugtkurv

Frokost inkl. 1 øl/vand

Eftermiddagskager

MESSE C vand

FUNDAMENTET

Basismødepakke med friskbrygget kaffe og te dagen igennem.

Fundamentet har alt, som en god konference behøver og du kan altid tilkøbe ekstra forkælelse til dine gæste, hvis du ønsker det. 

Til frokost serverer vi et lækkert udvalg af lækre sandwiches og dagen igennem vil der i lokalet være frisk frugt og kildevand. 


Konferencelokale

Økologisk kaffe/the

Iskoldt vand

Udvalg af lækre sandwiches

Lækker frugtkurv

I MESSE C kan du altid få lidt mere til dit arrangement. Her kan du se en række eksempler på de mest populære tilføjelser. Er dit ønske ikke på listen, så tøv ikke med at fortælle dine ønsker til vores konferenceeksperter.

Vi er Værtens bedste værter og går den ekstra mil for dig med største fornøjelse. 

Populære tilføjelser
Øko. morgenmad og juice
Eftermiddagskager
TO GO poser Sandwich/kildevand/frugt
Søde/salte snacks
Fyldte chokolader
Slikskåle
Energibar
Energishot
MESSE C Kildevand m/u brus

Reserver plads i MESSE C konferencen her. Vi har plads til dit arrangement og hjælper dig sikkert i mål. 

 

 

Maiken Kehlet

Konferenceassistent

75 92 25 66  

mk@messec.dk

Konference - udvidet

Event - udvidet

Se meget mere om konferencecenteret i MESSE C Fredericia

Vi RAMMER lige dit behov

MESSE Cs konferencelokaler er lyse og venlige og kan tilpasses lige præcis det, du ønsker. Vi har klimaanlæg, moderne AV-udstyr og et serviceniveau i topklasse. Se mere om vores faciliteter her >>

Nyeste AV-udstyr

Hos MESSE C har vi altid digital service og den nyeste teknologiog. Det betyder, at i vores hus, spiller teknikken bare, så du ikke behøver koncentrere dig om andet end dagsordenen. Læs mere om vores digitale service >>

Find vej til konferencen i MESSE C

MESSE C ligger placeret lige midt i Danmark, og derfor har 80% af befolkningen max to timers kørsel hertil. Se transport-muligheder >>

Få inspiration i indbakken

Vi sender løbende nyheder ud til alle vores konferencearrangører og nysgerrige sjæle. Til inspiration og information. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret her >>

I MESSE C er vi stolte af vores arrangører og gæsters tilbagemeldinger på vores konferenceafdelings arbejde. Vi har samlet en række udvalgte referencer og cases til dig, så du kan se hvad vi kan.