De bedste konferencerammer

MESSE C konference tilbyder de bedste rammer for din konference, dit kursus eller møde.

  • Plads til 10 - 10.000 deltagere
  • 3500 gratis parkeringspladser
  • Tæt på motorvej og offentlig transport
  • Lækker mad fra egen restaurant 
  • Full service teknisk personale
  • Mulighed for overnatning i området 

Spørgsmålet er blot hvornår du skal bruge lokalerne?

Ring og fortæl os dine ønsker, så hjælper vi dig

Enkelt og let at komme til

Når du afholder konference, kursus eller møde i MESSE C, får du Danmarks mest centrale placering.

Med en placering tæt på motorvej i hjertet af Trekantsområdet og centralt i landet kan stort set alle mødedeltagere og konferencegæster nå frem inden for to køretimer.

Sådan finder du os

Vi bestræber os på at være 'Værtens bedste værter', så hos os får du en service ud over det sædvanlige - og medarbejdere, som er på stikkerne for at alt skal klappe.

"Vi har i en lang årrække afholdt vores Ejendomsmæglerkonference 'Fremtiden.nu' hos MESSE C i Fredericia. Personalet hos MESSE C leverer en super professionel oplevelse af meget høj kvalitet, ligesom forplejningen altid er i topklasse.

Vi stiller store krav til udstillingsområde, AV-udstyr samt at konferencerne afvikles problemfrie. Det har MESSE C opfyldt hver eneste gang. Her er man altid i trygge hænder."

- Johnny Larsen, Markedschef - C&B Systemer


Skal din næste konference, kursus eller møde afholdes i et af MESSE Cs alsidige konferencelokaler, med "Værtens bedste værter" som dit ansigt udadtil?

Kontakt os i dag for at få et tilbud

I MESSE C Konferencen har vi to grundpakker du kan vælge imellem "SMAGEN AF MESSE C" og "FUNDAMENTET". Du kan opgradere pakkerne og tilføje ekstra waauu og lækkerier til dine gæsters oplevelse af dagen.

Det er dig der bestemmer, men vi hjælper dig gerne med at vælge.

DU FÅR...
Konferencelokale (opsat efter ønske)
Øko morgenbord
Iskoldt vand
MESSE C vand m/u brus
Lækker frugtkurv
2 retters frokostmenu inkl. 1 øl/vand
Eftermiddagskager

Kr. 600,- pr. person (inkl. moms)

UPGRADES TIL "SMAGEN AF MESSE C"
Frugt skåret ift. hel frugt +20kr.
Energibar +20kr
Energishot +20kr
Søde/salte snacks +25kr
Fyldte chokolader +15kr
Slikskåle +20kr
To go poser (sandwich/kildevand/frugt) +100kr
DU FÅR...
Konferencelokale
Øko kaffe/the
Iskold vand
Lækker frugtkurv

Kr. 230,- pr. person (inkl. moms)

UPGRADES TIL FUNDAMENTET
Øko morgenmad & juicer +70kr
Frokost + fra 210kr
Eftermiddagskager +40kr
MESSE C Kildevand m/u brus ift. isvand +15kr
Frugt skåret ift. hel frugt +20kr
Energibar +20kr
Energishot +20kr
Søde/salte snacks +25kr
Fyldte chokolader +15kr
Slikskåle +20kr
To go poser (sandwich/kildevand/frugt) +100kr

Bestil konferencepakker

Kontakt Maiken eller Samja - de sidder klar til at hjælpe dig


Mad er ikke bare mad – mad er oplevelser. Hvorfor? – fordi det er vores holdning. Hvorfor øko? – Fordi vi har taget et valg.

Det betyder, at hos MESSE C får du som arrangør en gennemført oplevelse af mad, drikke og fysiske rum. Højt serviceniveau er en del af vores DNA og vi tilbyder altid sparring omkring arrangementer i vores hus.  

Skal vi lave noget helt særligt for dig og dine gæster, så find inspiration i designkataloget her eller kontakt vores konferencemedarbejdere, de er eksperter i at opfylde ønsker.    

Vi RAMMER lige dit behov

MESSE C rummer lyse og venlige omgivelser, der kan tilpasses lige præcis det, du ønsker. Vi har klimaanlæg, moderne AV-udstyr og et serviceniveau i topklasse. Læs mere her >>

Nyeste AV-udstyr: Hos MESSE C har vi altid den nyeste teknologi, så du ikke behøver koncentrere dig om andet end dagsordenen. Læs mere >>

TOUR DE MESSE C: Kom med indenfor i vores konference - du er tourguiden! Start nu >>

Få inspiration i indbakken

Hvert kvartal sender vi nyheder ud til alle vores konferencegæster, og nysgerrige sjæle. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret her >>

Jan sørger for, at teknikken spiller

Jan er vores konference- og teknikhaj. Han har fuldstændigt styr på deltaljerne omkring din konference her hos os, og han sørger for, at det hele bare spiller, så du kan koncentrere dig om dine gæster. Har du brug for hjælp til teknikken, så er det Jan, du skal have fat i.

Det er også ham, der straks kommer, hvis du trykker på teknik-knappen på vores Konference Hjælper. Ved du ikke, hvad det er, så læs med her >>

Med andre ord kan du betragte Jan som din højre ånd, når du afholder møde eller konference i MESSE C. Han elsker at have gæster, og sørger altid for, at det hele er tip top i orden, når du kommer på besøg.

Grupperum uden begrænsning

Hos MESSE C siger vi, at alt kan lade sig gøre, - og vi mener det! Med vores 33.000 kvm under samme tag er der nærmest inden grænser for, hvor mange grupperum du kan få til konferencen.

I videoen herover kan du med egne øjne se, hvordan vi byggede 18 tematiserede grupperum op for Nordea.

Til de små møder

Mangler du et hyggeligt og uforstyrret mødelokale til de små møder, så kan vi også levere det. MESSE C har udbygget med tre mødelokaler, der har fokus på rolige og behagelige omgivelser, så mødeoplevelsen bliver derefter.

Vil du booke et lokale til dit næste møde? Kontakt os her >>

Wauuw-faktor på konferencen

Skal din konference være noget helt særligt? Pift pausen op med et sjovt indslag, så dine gæster går hjem med en wauuw-følelse. Du kan også booke værtinder til at tage i mod, så du kan koncentrere dig om at holde fokus og netværke.
Se mere her >>

Vi er altid friske med ideer til din event, hvad enten det er en messe, konference, fest eller noget helt fjerde. I nedenstående kan du læse det store udbud af event-pakker - men vi kan selvfølgelig meget mere, så kontakt os endelig for en ide til det ekstra pift til dit arrangement.