Når du afholder møde eller konference i MESSE C, får du Danmarks mest centrale placering. Med placeringen i hjertet af Trekantsområdet og centralt i landet kan stort set alle mødedeltagere og konferencegæster nå frem inden for to køretimer.

Samtidig får du en service ud over det sædvanlige - og medarbejdere, som er på stikkerne for at alt skal klappe. Vi bestræber os på at være 'Værtens bedste værter' - må vi være vært for din næste konference? Send forespørgsel >>

I nærheden finder du 50 spændende oplevelser lige uden for mødelokalet bl.a.

  • I luften med Bridgewalking.
  • Til vands med alt fra Match Racing til hvalsafari.
  • Til lands med bl.a. Segway, byvandring og træklatring.
  • Og når trætheden melder sig, finder du hele 3.100 sengepladser inden for 15 minutters kørsel.

Se meget mere her>>

 

 Book dit helt eget mødekoncept hos MESSE C og få en anderledes oplevelse. Vi tilbyder sparring og så er service en del af vores DNA. Skal vi lave noget helt særligt for dig og dine gæster, så kig med i designkataloget her eller kontakt os allerede i dag.


FLØJLSBLØD ? CREMET ? PIKANT ?

Mad er ikke bare mad – mad er oplevelser.
Hvorfor? – fordi det er vores holdning.
Hvorfor øko? – Fordi vi har taget et valg.

DU FÅR
Lokale
Øko morgenbord
Iskoldt vand
MESSE C vand m/u brus
Lækker frugtkurv
2 retters frokostmenu m/ 1 øl/vand
Eftermiddagskager
UPGRADES TIL SMAGEN AF MESSE C
MESSE C Kildevand m/u brus ift. isvand +15kr
Frugt skåret ift. hel frugt +20 kr.
Energibar +20kr
Energishot +20kr
Søde/salte snacks +25kr
Fyldte chokolader +15kr
Slikskåle +20kr
To go poser (sandwich/kildevand/frugt) +100kr

600kr. pr. person

DU FÅR...
Lokale
Øko kaffe/the
Iskold vand
Lækker frugtkurv
UPGRADES TIL FUNDAMENTET
Øko morgenmad & juicer +70kr
Frokost + fra 210kr
Eftermiddagskager +40kr
MESSE C Kildevand m/u brus ift. isvand +15kr
Frugt skåret ift. hel frugt +20kr
Energibar +20kr
Energishot +20kr
Søde/salte snacks +25kr
Fyldte chokolader +15kr
Slikskåle +20kr
To go poser (sandwich/kildevand/frugt) +100kr

230kr. pr. person

Vi RAMMER lige dit behov

MESSE C rummer lyse og venlige omgivelser, der kan tilpasses lige præcis det, du ønsker. Vi har klimaanlæg, moderne AV-udstyr og et serviceniveau i topklasse. Læs mere her >>

Nyeste AV-udstyr: Hos MESSE C har vi altid den nyeste teknologi, så du ikke behøver koncentrere dig om andet end dagsordenen. Læs mere >>

TOUR DE MESSE C: Kom med indenfor i vores konference - du er tourguiden! Start nu >>

Få inspiration i indbakken

Hvert kvartal sender vi nyheder ud til alle vores konferencegæster, og nysgerrige sjæle. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret her >>

Wauuw-faktor på konferencen

Skal din konference være noget helt særligt? Pift pausen op med et sjovt indslag, så dine gæster går hjem med en wauuw-følelse. Du kan også booke værtinder til at tage i mod, så du kan koncentrere dig om at holde fokus og netværke.
Se mere her >>

Vi er altid friske med ideer til din event, hvad enten det er en messe, konference, fest eller noget helt fjerde. I nedenstående kan du læse det store udbud af event-pakker - men vi kan selvfølgelig meget mere, så kontakt os endelig for en ide til det ekstra pift til dit arrangement.

Grupperum uden begrænsning

Hos MESSE C siger vi, at alt kan lade sig gøre, - og vi mener det! Med vores 33.000 kvm under samme tag er der nærmest inden grænser for, hvor mange grupperum du kan få til konferencen.

I videoen herover kan du med egne øjne se, hvordan vi byggede 18 tematiserede grupperum op for Nordea.

Til de små møder

Mangler du et hyggeligt og uforstyrret mødelokale til de små møder, så kan vi også levere det. MESSE C har udbygget med tre mødelokaler, der har fokus på rolige og behagelige omgivelser, så mødeoplevelsen bliver derefter.

Vil du booke et lokale til dit næste møde? Kontakt os her >>

Sig hej til Jan

Jan er vores konference- og teknikhaj. Han har fuldstændigt styr på deltaljerne omkring din konference her hos os, og han sørger for, at det hele bare spiller, så du kan koncentrere dig om dine gæster. Har du brug for hjælp til teknikken, så er det Jan, du skal have fat i.

Det er også ham, der straks kommer, hvis du trykker på teknik-knappen på vores Konference Hjælper. Ved du ikke, hvad det er, så læs med her >>

Med andre ord kan du betragte Jan som din højre ånd, når du afholder møde eller konference i MESSE C. Han elsker at have gæster, og sørger altid for, at det hele er tip top i orden, når du kommer på besøg.