BYD DINE GÆSTER VELKOMMEN I DE BEDSTE KONFERENCERAMMER

I MESSE C har vi i mere end 100 år lagt lokaler til møder, messer og konferencer for erhvervsliv, foreninger og politiske organisationer. Det er summen af den erfaring, som du høster som arrangør i vores hus og det er derfor, at din konference, dit kursus eller møde i MESSE C altid bliver en god oplevelse for dine gæster. 

Samtidig forstår vi vigtigheden af personlig service, så i MESSE C kan du koncentrere dig om at være verdens bedste vært og tilbyde dine gæster den bedste service og de bedste rammer.

  • Altid personlig konferenceservice
  • Lækker mad fra egen restaurant
  • AV-udstyr der bare spiller og full service teknisk personale
  • Unikke og skræddersyede løsninger 
  • Rigeligt plads til de maksimale 500 personer
  • 3500 gratis parkeringspladser
  • Tæt på motorvej og offentlig transport
  • Mulighed for overnatning i området

LIVESTREAMING AF MØDER OG FOREDRAG

Takket være vores state-of-the-art udstyr, er det nu muligt at holde spændende og engagerende møder via vores live-stream.

MESSE C tilbyder nemlig også livestreaming af møder, generalforsamlinger, foredrag m.m. Således er det ikke alle mødegæster der behøver at deltage fysisk, men kan deltage hjemme fra, via vores HD stream.

Hold konference i MESSE C
Med en placering midt i landet har dine gæster ikke langt til din konference i MESSE C.

Få Danmarks (nok) bedste placering foræret

Når du afholder konference, kursus eller møde i MESSE C, får du Danmarks mest centrale placering. Vores konferencecenter er placeret tæt på både banegård og motorvej midt i hjertet af trekantområdet. Det kan ikke blive mere centralt i landet.

Det betyder, at næsten alle mødedeltagere og konferencegæster kan nå frem inden for to køretimer og med 3500 gratis parkeringspladser lige ved døren, så slipper dine gæster for at skulle lede i timevis efter parkeringspladser.  Det er noget langt de fleste gæster sætter stor pris på. 

Enestående personlig service og unikke løsninger

Ingen konference er ens og i MESSE C skræddersyr vi altid arrangementerne ud fra arrangørens ønsker og vi sparrer løbende under hele processen, så arrangementet bliver helt som ønsket - tilsat lidt ekstra MESSE C magi.  

Vi bestræber os på at være 'Værtens bedste værter' og det smitter af på den oplevelse du og dine gæster får, når du holder et arrangement i MESSE C.

Hos får du en service ud over det sædvanlige og vores medarbejdere er altid på stikkerne for, at alt skal klappe før, under og efter konferencen. 

Start turen mod et fantastisk virksomhedsarrangement nu. Fortæl os dine ønsker, så hjælper vi dig hele vejen. 

Maiken Kehlet

Konferenceassistent

75 92 25 66 // mk@messec.dk

Samja B. Haugaard

Konferenceassistent

75 92 25 66 // sah@messec.dk

Send forespørgsel

Ønsket dato


"Personalet hos MESSE C leverer en super professionel oplevelse af meget høj kvalitet, ligesom forplejningen altid er i topklasse.

Vi stiller store krav til udstillingsområde, AV-udstyr samt at konferencerne afvikles problemfrie. Det har MESSE C opfyldt hver eneste gang. Her er man altid i trygge hænder."

Johnny Larsen, Markedschef - C&B Systemer

KONFERENCEKONCEPT OG PRISER 

Hos MESSE C er du og dine gæster stjernen og din konference er en kommende blockbuster. Derfor mener vi, at du selv skal have muligheden for at skrive drejebogen til, hvad din konference skal indeholde.

Du er ikke fastlåst af bestemte mødepakker, der ikke passer perfekt til dine behov og ønsker, men vi skræddersyr løsninger til alle arrangementer. 

I MESSE C Konference skal du kun forholde dig til, hvad du vil og for at gøre overblikket enklere, har vi inddelt vores koncept i to fleksible hovedtemaer:

 

  • "SMAGEN AF MESSE C", vores all-inclusive heldagskoncept, som skræddersyes til jeres behov. 
  • "FUNDAMENTET", basismødepakken, som har det, som en god konference behøver. 

 

Naturligvis er konferencelokalet og opstilling altid inkluderet i prisen. Du kan altid opgradere pakkerne og tilføje ekstra waauuw og lækkerier til dine gæsters oplevelse af dagen.

SMAGEN AF MESSE C

Vi elsker god mad. Smagen, duften, synet og den magiske evne til at samle folk, som god mad har. 

Modtag dine gæster med duften af friskbrygget kaffe og nybagt brød. Til frokost serverer vi en lækker menu, sammensat af sæsonens råvarer og tilberedt med omhu og dedikation. 

Til eftermiddagskaffen byder vi på udvalg af kager og sunde snacks. Dagen igennem vil der i lokalet være frisk frugt og koldt kildevand. 

Smagen af MESSE C er vores mest populære valg for konferencearrangører. 


Konferencelokale (opsat efter ønske)

Økologisk morgenbord

Lækker frugtkurv

Frokostmenu inkl. 1 øl/vand

Eftermiddagskager

MESSE C vand

Pris: kr. 599,- pr. person (inkl. moms) 

FUNDAMENTET

Basismødepakke med friskbrygget kaffe og te dagen igennem.

Fundamentet har alt, som en god konference behøver og du kan altid tilkøbe ekstra forkælelse til dine gæste, hvis du ønsker det. 

Til frokost serverer vi et lækkert udvalg af lækre sandwiches og dagen igennem vil der i lokalet være frisk frugt og kildevand. 


Konferencelokale

Økologisk kaffe/the

Iskoldt vand

Udvalg af lækre sandwiches

Lækker frugtkurv

Pris kr. 379,- pr. person (inkl. moms)

Skal der lidt mere til, så kan FUNDAMENTET opgraderes, så det passer til jeres behov og ønsker. Se hvad du kan opgradere med herunder.  

To go poser (sandwich/kildevand/frugt)kr. 100,-
Søde/salte snackskr. 25 ,-
Fyldte chokoladerkr. 15 ,-
Slikskålekr. 20 ,-
Energibarkr. 20 ,-
Energishot kr. 20 ,-
Udskåret frugtkr. 20 ,-
Øko. morgenmad og juicekr. 70,-
Eftermiddagskagerkr. 40,-
TO GO Sandwich/kildevand/frugtkr. 100,-
Søde/salte snackskr. 25,-
Fyldte chokoladerkr. 15,-
Slikskålekr. 20,-
Energibarkr. 20,-
Energishotkr. 20,-
MESSE C Kildevand m/u bruskr. 15,-

RESERVER PLADS I MESSE C KONFERENCE HER - VI HAR PLADS TIL DIT ARRANGEMENT

Maiken Kehlet

Konferenceassistent

75 92 25 66 // mk@messec.dk

Samja B. Haugaard

Konferenceassistent

75 92 25 66 // sah@messec.dk

Ønsket dato


"Topprofessionelt samarbejde med topprofessionelle mennesker et topprofessionelt sted, som vi – med varme hilsner fra alle gæsterne, der stadig taler om oplevelsen – varmt anbefaler."

 

Vibeke Pedersen og Elisabeth Viksnins, Spar Nord Bank, Hovedsædet i Aalborg


Hold møder og konferencer for op til 500 personer - trygt og sikkert

Hos os er det muligt at holde møder og konferencer for op til 500 personer, når vi følger retningslinjerne for arrangementer, med primært stillesiddende aktiviteter, som en konference og et møde er.

Vi har masser af plads at boltre os på, så afstandskrav i alle sammenhænge kan overholdes og efterleves.

Derudover har vi indført en række hygiejne og tryghedsskabende tiltag, der gør, at møder og konferencer i MESSE C er både trygge og sikre at deltage i - også når man gerne vil være mange.

Se vores tryghedstiltag her

Det ekstra WHAAUUW! 

- Hvis du virkelig vil skille dig ud og slå et stort slag med halen.

Vil du have noget helt særligt og uden sidestykke for dig og dine gæster, så står vores eventteam klar til at hjælpe dig.

Eventteamet er vores interne eventbureau, som arrangerer jubilæer, events, medarbejderdage, årsfester, sommerfester og julefrokoster for nogle af landets største virksomheder.   

De er eksperter i at skabe de mest fantastiske events, og kan hjælpe dig med at give dine gæster en unik og fantastisk oplevelse på din konference her i huset. 

Se hvad eventteamet kan her

 

Mad er ikke bare mad - mad er oplevelser

I MESSE C er mad ikke bare mad – mad er oplevelser. Hvorfor? – fordi det er vores holdning. Hvorfor øko? – Fordi vi har taget et valg.

Se hvad vores kokke kan når de ruller sig ud og det gør de altid for dig og dine gæster

Se mere om vores madkoncept her


Vi RAMMER lige dit behov

MESSE C rummer lyse og venlige omgivelser, der kan tilpasses lige præcis det, du ønsker. Vi har klimaanlæg, moderne AV-udstyr og et serviceniveau i topklasse. Læs mere her >>

Nyeste AV-udstyr: Hos MESSE C har vi altid den nyeste teknologi, så du ikke behøver koncentrere dig om andet end dagsordenen. Læs mere >>

TOUR DE MESSE C: Kom med indenfor i vores konference - du er tourguiden! Start nu >>

Få inspiration i indbakken

Hvert kvartal sender vi nyheder ud til alle vores konferencegæster, og nysgerrige sjæle. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret her >>