BYD DINE GÆSTER VELKOMMEN I DE BEDSTE KONFERENCERAMMER

I MESSE C konference kan du tilbyde dine gæster den bedste service og de bedste rammer. Hos os bliver din konference, dit kursus eller møde altid en god oplevelse for dine gæster og dermed også for dig.

  • Plads til 10 - 10.000 deltagere
  • 3500 gratis parkeringspladser
  • Tæt på motorvej og offentlig transport
  • Lækker mad fra egen restaurant
  • Full service teknisk personale
  • Mulighed for overnatning i området 

LIVESTREAMING AF MØDER OG FOREDRAG

Takket være teknologi og vores state-of-the-art udstyr, er det nu muligt at holde spændende og engagerende møder via vores live-stream.

MESSE C tilbyder nemlig også livestreaming af møder, generalforsamlinger, foredrag m.m. Således er det ikke alle mødegæster der behøver at deltage fysisk, men kan deltage hjemme fra, via vores HD stream.

Hold konference i MESSE C
Med en placering midt i landet har dine gæster ikke langt til din konference i MESSE C.

Enestående personlig service og unikke løsninger

Ingen konference er ens og i MESSE C skræddersyr vi altid arrangementerne ud fra arrangørens ønsker og vi sparrer løbende under hele processen, så arrangementet bliver helt som ønsket - tilsat lidt ekstra MESSE C magi.  

Vi bestræber os på at være 'Værtens bedste værter' og det smitter af på den oplevelse du og dine gæster får, når du holder et arrangement i MESSE C.

Hos får du en service ud over det sædvanlige og vores medarbejdere er altid på stikkerne for, at alt skal klappe før, under og efter konferencen. 

Central placering og let at komme til

Når du afholder konference, kursus eller møde i MESSE C, får du Danmarks mest centrale placering. Vores konferencecenter er placeret tæt på både banegård og motorvej midt i hjertet af trekantområdet. Det kan ikke blive mere centralt i landet.

Det betyder, at næsten alle mødedeltagere og konferencegæster kan nå frem inden for to køretimer og med 3500 gratis parkeringspladser lige ved døren, så slipper dine gæster for at skulle lede i timevis efter parkeringspladser.  Det er noget langt de fleste gæster sætter stor pris på. 

Skal din næste konference være enestående og unik?

Fortæl os dine ønsker. Vi hjælper dig hele vejen. 

Maiken Kehlet

Konferenceassistent

75 92 25 66 // mk@messec.dk

Samja B. Haugaard

Konferenceassistent

75 92 25 66 // sah@messec.dk

Send forespørgsel

Ønsket dato


"Personalet hos MESSE C leverer en super professionel oplevelse af meget høj kvalitet, ligesom forplejningen altid er i topklasse.

Vi stiller store krav til udstillingsområde, AV-udstyr samt at konferencerne afvikles problemfrie. Det har MESSE C opfyldt hver eneste gang. Her er man altid i trygge hænder."

Johnny Larsen, Markedschef - C&B Systemer

KONFERENCEKONCEPT OG PRISER 

Hos MESSE C er du og dine gæster stjernen og din konference er en kommende blockbuster. Derfor mener vi, at du selv skal have muligheden for at skrive drejebogen til, hvad din konference skal indeholde.

Du er ikke fastlåst af bestemte mødepakker, der ikke passer perfekt til dine behov og ønsker, men vi skræddersyr løsninger til alle arrangementer. 

I MESSE C Konference skal du kun forholde dig til, hvad du vil og for at gøre overblikket enklere, har vi inddelt vores koncept i to fleksible hovedtemaer:

 

  • "SMAGEN AF MESSE C", vores all-inclusive heldagskoncept, som skræddersyes til jeres behov. 
  • "FUNDAMENTET", hvis du hellere vil bygge din konference fra bunden og skabe et helt unik arrangement sammen med os. 

 

Helt naturligt er konferencelokalet inkluderet. Det samme gælder øko kaffe/the, iskoldt vand og lækker frugtkurv. Du kan altid opgradere pakkerne og tilføje ekstra waauuw og lækkerier til dine gæsters oplevelse af dagen.

SMAGEN AF MESSE C

Konferencelokale (opsat efter ønske)

Økologisk morgenbord

Lækker frugtkurv

Frokostmenu inkl. 1 øl/vand

Eftermiddagskager

MESSE C vand m/u brus

Pris: kr. 600,- pr. person (inkl. moms) 

FUNDAMENTET

Konferencelokale

Økologisk kaffe/the

Iskoldt vand

Lækker frugtkurv

Pris kr. 230,- pr. person (inkl. moms)

Skal der lidt mere til, så kan FUNDAMENTET opgraderes, så det passer til jeres behov og ønsker. Se hvad du kan opgradere med herunder.  

To go poser (sandwich/kildevand/frugt)kr. 100,-
Søde/salte snackskr. 25 ,-
Fyldte chokoladerkr. 15 ,-
Slikskålekr. 20 ,-
Energibarkr. 20 ,-
Energishot kr. 20 ,-
Udskåret frugtkr. 20 ,-
Øko. morgenmad og juicekr. 70,-
Frokostfra kr. 210,-
Eftermiddagskagerkr. 40,-
TO GO Sandwich/kildevand/frugtkr. 100,-
Søde/salte snackskr. 25,-
Fyldte chokoladerkr. 15,-
Slikskålekr. 20,-
Energibarkr. 20,-
Energishotkr. 20,-
MESSE C Kildevand m/u bruskr. 15,-

"Et topprofessionelt samarbejde med topprofessionelle mennesker et topprofessionelt sted, som vi – med varme hilsner fra alle gæsterne, der stadig taler om oplevelsen – varmt anbefaler."

 

Vibeke Pedersen og Elisabeth Viksnins, Spar Nord Bank, Hovedsædet i Aalborg

RESERVER PLADS I MESSE C KONFERENCE HER - VI HAR PLADS TIL DIT ARRANGEMENT

Maiken Kehlet

Konferenceassistent

75 92 25 66 // mk@messec.dk

Samja B. Haugaard

Konferenceassistent

75 92 25 66 // sah@messec.dk

Ønsket dato


DET EXTRA WHAAUUW? 

- Hvis du virkelig vil skille dig ud og slå et stort slag med halen.

Vil du have noget helt særligt og uden sidestykke for dig og dine gæster, så står vores eventteam klar til at hjælpe dig.

Eventteamet er vores interne eventbureau, som arrangerer jubilæer, events, medarbejderdage, årsfester, sommerfester og julefrokoster for nogle af landets største virksomheder.   

De er eksperter i at skabe de mest fantastiske events, og kan hjælpe dig med at give dine gæster en unik og fantastisk oplevelse på din konference her i huset. 

Se hvad eventteamet kan her

 

Mad er ikke bare mad - mad er oplevelser

I MESSE C er mad ikke bare mad – mad er oplevelser. Hvorfor? – fordi det er vores holdning. Hvorfor øko? – Fordi vi har taget et valg.

Se hvad vores kokke kan når de ruller sig ud og det gør de altid for dig og dine gæster

Se mere om vores madkoncept her


Vi RAMMER lige dit behov

MESSE C rummer lyse og venlige omgivelser, der kan tilpasses lige præcis det, du ønsker. Vi har klimaanlæg, moderne AV-udstyr og et serviceniveau i topklasse. Læs mere her >>

Nyeste AV-udstyr: Hos MESSE C har vi altid den nyeste teknologi, så du ikke behøver koncentrere dig om andet end dagsordenen. Læs mere >>

TOUR DE MESSE C: Kom med indenfor i vores konference - du er tourguiden! Start nu >>

Få inspiration i indbakken

Hvert kvartal sender vi nyheder ud til alle vores konferencegæster, og nysgerrige sjæle. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret her >>

Jan sørger for, at teknikken spiller

Jan er vores konference- og teknikhaj. Han har fuldstændigt styr på deltaljerne omkring din konference her hos os, og han sørger for, at det hele bare spiller, så du kan koncentrere dig om dine gæster. Har du brug for hjælp til teknikken, så er det Jan, du skal have fat i.

Det er også ham, der straks kommer, hvis du trykker på teknik-knappen på vores Konference Hjælper. Ved du ikke, hvad det er, så læs med her >>

Med andre ord kan du betragte Jan som din højre ånd, når du afholder møde eller konference i MESSE C. Han elsker at have gæster, og sørger altid for, at det hele er tip top i orden, når du kommer på besøg.

Grupperum uden begrænsning

Hos MESSE C siger vi, at alt kan lade sig gøre, - og vi mener det! Med vores 33.000 kvm under samme tag er der nærmest inden grænser for, hvor mange grupperum du kan få til konferencen.

I videoen herover kan du med egne øjne se, hvordan vi byggede 18 tematiserede grupperum op for Nordea.

Til de små møder

Mangler du et hyggeligt og uforstyrret mødelokale til de små møder, så kan vi også levere det. MESSE C har udbygget med tre mødelokaler, der har fokus på rolige og behagelige omgivelser, så mødeoplevelsen bliver derefter.

Vil du booke et lokale til dit næste møde? Kontakt os her >>

Wauuw-faktor på konferencen

Skal din konference være noget helt særligt? Pift pausen op med et sjovt indslag, så dine gæster går hjem med en wauuw-følelse. Du kan også booke værtinder til at tage i mod, så du kan koncentrere dig om at holde fokus og netværke.
Se mere her >>

Vi er altid friske med ideer til din event, hvad enten det er en messe, konference, fest eller noget helt fjerde. I nedenstående kan du læse det store udbud af event-pakker - men vi kan selvfølgelig meget mere, så kontakt os endelig for en ide til det ekstra pift til dit arrangement.