FIRMA EVENTS, UNIKKE UNIVERSER OG OPLEVELSER MED WHAAUUW FAKTOR

MESSE Cs eventafdeling er kendt for at skabe firma events, unikke universer og oplevelser med WHAAUUW faktor.

Hos os er du og dine gæster i fokus og vi står altid lige bag dig og hjælper dig hele vejen til at blive den bedste vært for dine gæster, når du afholder din event her i huset.

Vi er et full-service hus, der kan tilbyde hele pakken uanset anledningen og holder du en event i MESSE C vil du opleve, at vores service er forrygende. Vi lever af at planlægge og afvikle arrangementer, store som små, så du er i helt trygge hænder, når dit event holdes hos os.

Det betyder, at hos os får du de bedste forudsætninger for at få et succesfuldt event, som ikke gå i glemmebogen de næste mange år - vi rammer nemlig plet hver gang.

Start rejsen mod et fantastisk event i dag - Kontakt Elke Preisler

Elke Preisler

Event- og marketingchef

22 33 39 55 // ep@messec.dk


Det er en fornøjelse at stå i spidsen for et eventteam som har hjertet med i alt det, vi gør og netop det – gør en forskel. Vi brænder for at skabe værdi, og gør det med så meget passion, at det kan mærkes blandt alle vores kunder og deres gæster.

 

 

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig

Event - udvidet

Event - udvidet

Udvalgte cases - Fede rammer der rummer det hele

Vi forvandler rå haller til fantastiske festlokaler. Hvordan vi gør? Det kunne vi godt fortælle en masse om, men vi vil i stedet vise dig hvordan vi har gjort for andre arrangører. 

Kop & Kande

Medarbejderdag i festival-setting

Vi skabte en stor festivalplads med alt, hvad der hører til temaet og med fokus på detaljerne.

"Succesen ligger i detaljen og dem har MESSE C styr på. Udover nogle positive og glade hjælpere på dagen, så var hallen pyntet lækkert og sjovt op og ”lugtede” langt væk af Kop & Kande samtidigt. Så reelt følte medarbejderne at de trådte ind på en Kop & Kande-festivalplads, og levede hele dagen i universet" Peter Rønn adm. direktør Kop & Kande.

Se video m.m. fra dagen her

T Hansen

25 års jubilæum med fart på

Forkælelse og oplevelse for 1.100 gæster iscenesat af en rejse gennem 25 år, hvor de største begivenheder fra T Hansens historie udfoldede sig.

T Hansens 25 års jubilæum blev en kombination af fest, farver og brandets historiske udvikling, som både kunder, leverandører og medarbejdere kunne opleve aftenen igennem.

- Og så blev der skuet helt op for musikken til festen senere på aftenen.

Se video og billeder fra aftenen her

Det siger andre om os

KUNDEEVENT OG PRODUKTPRÆSENTATION

"Selve afviklingen af showet var en kæmpe succes. Alt klappede og det var på alle måder en fantastisk aften. Vores forhandlere gik derfra med en meget stor oplevelse i bagagen, og vi har efterfølgende modtaget rigtigt mange positive tilkendegivelser.

Jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale MESSE C som partner på store/større events, shows m.v."

COOP LEDERKONFERENCE

"MESSE C har leveret en end-to-end topkvalitet og evalueringen fra over 2.000 ledere taler sit tydelige sprog.

 Vi oplevede perfekte rammer, en fantastisk atmosfære i gennemførte omgivelser. Vi oplevede mad og drikke i topkvalitet og servicemindede medarbejdere, der trods de store forhold leverede nærvær og smittende humør.

Det er meget tydeligt at MESSE Cs sparring bygger på dels mange års erfaring og dels en højtudviklet sans for kundens behov i kombination med viden om, hvad der skaber de absolut bedste rammer og flow." 

IB ANDRESEN INDUSTRI JUBILÆUM

"Arrangementerne skulle både kaste et blik tilbage på de fantastiske år, som virksomheden har bag sig og samtidigt vise, at vi i dag står stærkere end nogensinde - klar til fremtiden.

Det lykkedes for MESSE C at ramme plet!

Efter arrangementerne var alle bekendt med vores imponerende historie og ingen var i tvivl om, at vores stolte traditioner med innovative løsninger i en verden af stål ville blive videreført på vores fortsatte rejse."

 

SPAR NORD MEDARBEJDERDAG


"... det var verdensklasse. Et topprofessionelt samarbejde med topprofessionelle mennesker et topprofessionelt sted, som vi – med varme hilsner fra alle gæsterne, der stadig taler om oplevelsen – varmt anbefaler.."

 

 

Arrangementer med Wauw-factor

Vi har masser af events bag os og det der driver os, er at skabe events, der får arrangøren til at fremstå fantastisk, føle sig 110% i trygge hænder før, under og efter,  samtidig med, at  deres gæster får en fuldstændig uforglemmelig oplevelse. Det er det vi kalder Wauw-factor.

Vil du se hvordan vi har gjort for andre arrangører, så lukker vi dig gerne ind blandt vores cases. Her vil du finde både jubilæer, års-konferencer, sommerfester og meget andet. Kom med her >>

 Mad der henrykker

Ønsker du en helt særlig mad-oplevelse, hvor alle sanser er i spil? Menü'en er et unikt univers i sig selv og kan bygges op omkring forskellige smagsoplevelser og temaer. Kom hele smags paletten rundt på og se hvordan din event kan smage  Se selv >>

 

 

Væskebalancen er i top

Dine gæster skal ikke tørste - vi sammensætter aftenens forplejning lige efter dit behov. Vores restaurantchef hjælper altid med at sammensætte drikkevarer, så de passer sammen med menuen og arrangementets karakter. Læs mere >>

 

 

Brandvarme rammer

Det er helt særligt, når rå haller omdannes til unikke universer. Det kan være enormt svært at forestille sig, hvordan en betonhal kan blive hyggelig, fortryllende, festlig eller varm i udtrykket. Vi tager dig i hånden, og viser hvordan. Se eventlokaler her

 

 

Suveræn beliggenhed - Lige midt i trekanten

Blandt de fordele du får, når du afholder dit arrangement hos MESSE C er beliggenheden. Du får placering lige midt i landet og mere end 3.500 gratis parkeringspladser. 80% af Danmarks befolkning kan nå MESSE C indenfor 2 timer. Læs mere >>

Mød Elke, jeres eventekspert

Det er Elke du skal snakke med, hvis vi skal lave et event sammen.

Hun er vores Event- og Marketingchef og er, med sine mange års erfaring og skarpe indsigt, en vigtig brik i forhold til de succesfulde events, vi har huset for vore kunder.

Kontakt Elke her

 

Elke Preisler

Event- og marketingchef
22 33 39 55 // ep@messec.dk

Nemt at komme til - og fra

Uanset om du kommer fra nord, syd, øst eller vest, så er MESSE C helt centralt i landet. Derudover ligger vi blot 5 minutters kørsel fra banegården i Fredericia, så det er nemt at komme hertil. Er du i bil, så ligger vi inde med mere end 3.500 gratis parkeringspladser, og endda oplader til dig i el-bil. Læs mere her >>

 

C for centrum

Vi ligger lige i hjertet af Danmark - 10 minutter fra motorvejen, 5 minutter fra banegården, 40 minutter fra lufthavnen, 5.000 overnatninger inden for 20 minutters kørsel, 26 restauranter i nærheden, 5 minutter til vandet, under 1 minut til service.

C for center

Vi er et messe-, event- og konferencecenter med 33.000 kvadratmeter under ét tag, 4 haller med plads til 10.000 spisende gæster i hal A, 5 møderum med plads til 700 mennesker, 3.000 hunde eller 300 både. Vi er klar til servering af 24.000 tapas eller 12.000 drinks eller bare lade en enkelt flaske champagne springe!

for charme

Vi har charme og selvtillid - og gør det let, lækkert og ligetil for dig og dine gæster. Vi er ikke bange for at skrue op for charmen og gøre alt for at give en oplevelse, der rammer det høje C - det er nemlig vores ambition.

Læs mere her >>