Hos MESSE C er maden naturligvis også i fokus og kvaliteten er høj i vores restauranter. Hvad end du holder den helt store konference eller møder, så ved vi, at maden er en stor del af et vellykket arrangement.

Derfor har vi altid fokus på at sammensætte den rette forplejning dagen igennem til dine gæster, lavet af de lækreste råvarer, årstiden har at byde på.  

Hvad du ønsker, skal du få
Holder du konference, møde eller lignende i MESSE C, vil du opleve, at det er et samarbejde mellem os og jer - også når det angår menuen og forplejningen. 

Alt efter ønske kreerer vores restaurant alt fra lette, klassiske retter til gastronomiske oplevelser og vi skræddersyer lækre løsninger lige efter dit ønske og ud fra formålet med dit arrangement.

Populære tema'er og koncepter fra vores restaurant

Selvom vi altid skræddersyer konference menu'en til det enkelte arrangement, er der nogle menu'er der er mere populære end andre og som vores gæster ofte vælger. De menu'er har vi lavet en liste over herunder.  

PASSION FOR STREET FOOD

Ideen med Street Food er grundlæggende PASSION.  Passion for smag, passion for oplevevelser og passion for at opleve og sanse noget nyt.

Street Food er et spændende univers, som vi gerne vil præsentere for vore kunder. For vi ønsker at servere mad med passion. Læs mere >>

Sydeuropæisk madkultur og traditionelle danske madvarer på et bræt

Vil du give dine gæster en æstetisk madoplevelse, som forener traditionelle danske madvarer med sydeuropæisk madkultur, så er køkkenchefens Tapas et godt valg.

Her serveres en række små og velsmagende retter til hver enkelt gæst, æstetisk og smukt anrettet, sammen med hjemmebagt brød. Det er koldt og lunt, hyggeligt og virkelig velsmagende.

Køkkenchefens Tapas er et populært valg, som skaber en hyggelig stemning omkring måltidet.

Vores klassiske buffet vil overraske dig og dine gæster, men ikke mere end at alle kan være med og føle sig på hjemmebane.

Ægte klassikere går aldrig af mode og vores buffet ER en klassiker.

Vi ønsker dog ikke at tiden står stille. Derfor udvikler og twister vores kokke konstant retterne, så de overrasker, men samtidig forbliver klassisk og velkendt.

Det er en hårfin balance, som vores kokke er eksperter i at ramme. Der er altid er noget for alle, også hvis man eksempelvis ikke spiser kød.

Er du til en traditionel menu, hvor maden smager fortrinligt og samtidig overrasker, så skal du vælge vores buffet.

Dine gæster vil føle sig hjemme og elske dig for at vælge en menu, som de helt sikkert kan lide, samtidig med at de får lidt ny mad-inspiration med hjem.

SHAREFOOD - EN SOCIAL EVENT TIL MØDET OG KONFERENCEN

Vil du styrke relationerne i organisationen, så er SHAREFOOD et oplagt valg, når du skal vælge menu på konferencen.

Med SHAREFOOD konceptet i MESSE C serveres et væld af små retter på hvert bord, som deles mellem gæsterne ved bordet. Det giver en ganske særlig stemning ved hvert bord, hvor snakken går og nye forbindelser opstår i takt med, at retterne deles, smages og udforskes.

SHARE FOOD er et godt valg til din konference, hvis du ønsker at nedbryde silo’er i organisationen eller opbygge nye relationer og binde virksomheden bedre sammen på tværs af faglige skel.

Brug måltidet på konferencen som en social event, med maden som centrum.

Fifty Shades of Bacon

Her er ingen løftede pegefingre – var det måske noget for dig med Fifty Shades of Bacon.

Vi ta´r det lettere

Hvad siger du til en frokost med tarteletter, som mormor lavede dem, det behøver ik’ at være så svært...

Helt hen i skoven

Møder og konferencer kan også være helt hen i skoven. Vi laver gerne frokosten til en skovtur for dig og dine gæster.

Skal vi starte med at snakke om frokosten? 

kontakt vores konference og mødespecialister i dag

Maiken Kehlet

Konferenceassistent

75 92 25 66 // mk@messec.dk

Samja B. Haugaard

Konferenceassistent

75 92 25 66 // sah@messec.dk

Send forespørgsel

Ønsket dato

Her kan du finde en smileyrapport på vores hovedkøkken.

Her kan du finde en smileyrapport på alle vores serverringsteder.