Med placeringen i hjertet af Danmark og tæt på både motorvej og banegård er det nemt at komme hertil. MESSE C ligger 10 minutters gang fra Fredericia banegård og har busstoppested lige ved indkørslen.

80% af den danske befolkning har max to timers kørsel til MESSE C. Den centrale placering i landet gør det nemt for dine gæster at komme frem. Læs om fordelene ved at holde konference i Jylland her >>

Parkering

Vi har flere end 3500 gratis parkeringspladser til vores gæster. Kommer du som kursusleder eller foredragsholder har vi reserveret pladser til dig lige ved indgangen. Du parkerer bare i de orange båse.

Kommer du i el-bil? Vi har tre opladestationer klar, så du kan oplade, imens du er indenfor.

Tog

Med banegården 10 min væk, er det nemt at komme fra stationen til MESSE C. Du kan på 5 min ankomme i taxa fra banegården, eller du kan tage en lokal bus.

Find togtider her >>

Cykel

Er du pedalist eller vil du udforske Fredericia og omegn på cykel mens du er her, så lej en cykel, nemt og billigt, gennem Donkey Republic og få fuld adgang til den største flåde af cykler i hele Fredericia

Se hvordan her

Bus

Den lokale bus stopper lige overfor MESSE C.

Find bustider her >>

Taxa

En taxa til og fra Fredericia banegård koster under 100 kr. Vi bestiller gerne for dig ved henvendelse i vores reception.

Lufthavn

Kommer du flyvende fra start, og lander i Billund Lufthavn, så har du derfra 50 km til Fredericia.

Læs mere >>

Transport med WAUW

Vi hjælper gerne med at få booket overnatning til dine gæster.
Læs om overnatning her >>

Når dine gæster skal transporteres til hotellet sørger vi også gerne for at det bliver en helt særlig oplevelse. Kontakt os, og hør mere. >>

Udover vores flere end 3.500 gratis p-pladser og ladestationer til el-biler har vi også tænkt på dig, der kommer som kursusleder/ foredragsholder. Der er parkeringsplads lige ved indgangen - og de er reserveret til dig.