MESSE C vil være det foretrukne sted for arrangører, der vil afholde arrangementer, som passer til vores størrelse. Det vil vi være via. vores unikke service, rammer, beliggenhed. Derudover vil vi være first-movers, så vi altid vil kunne tilbyde vores kunder det absolut bedste.


Vi bringer folk sammen til mere forretning, større viden og bedre oplevelser.


Vores værdier er klare. Vi ønsker at være et fantastisk sted at være, både for arrangører. gæster og medarbejdere. Vi ønsker at være et hus med højt til loftet og hvor alle bliver taget imod med store åbne arme og gæster og arrangører mærker at vi skaber unikke oplevelser med service i topklasse på en nytænkende facon.


Vi vil være 'Værtens bedste værter'. Derfor bliver alle oplært i at have License to THRILL og i "værtens bedste værtsskab". Sammen skal vi skabe helt unikke gæste og kundeoplevelser, der er ud over det sædvanlige.


I MESSE C er vi vores klima-, energi- og sociale ansvar bevist - og det har vi været længe.

Gennem vores 100 år lange historie har vi altid været meget opmærksomme på, at vi løbende udvikler os, sammen med vores leverandører, arrangører og gæster.

 Derfor er det ikke nyt for os løbende at arbejde på at udvikle os så meget som muligt på de tre områder. For os giver det nemlig mening, at vi udvikler os sammen, også når det glæder klima-, energi- og det sociale område.

Nogle kalder det for bæredygtigt - vi kalder det for ansvarligt og i MESSE C er ansvarlighed standard.

MESSE C
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

+45 75 92 25 66
messec@messec.dk

 

Vi har 3500 GRATIS parkeringspladser lige ved døren.