Er du til 5-stjernet overnatning, den hyggelige Bed and Breakfast-følelse eller er vandrerhjem den løsning, du ønsker - vi har det hele inden for rækkevidde.

Trekantområdet byder på masser af overnatningsmuligheder - lige fra tre til fem stjerner. Vi har 118 rummelige værelser på den anden side af gaden, og mere end 5.000 hotelsenge inden for 20 min. kørsel.

Hotel Fredericia - overnatning i gå-afstand 

I gå-afstand, lige på den anden side af vejen ligger vores genbo Best Western Hotel Fredericia. Hotellet er tilkendt fire flotte stjerner, og har 118 moderne dobbeltværelser til rådighed.

Hotel Fredericia ligger centralt i Fredericia, og har fitnesscenter samt svømmehal og badeland lige i baghaven.

Hotel Gammel Havn


Midt i Fredericia ligger Hotel Gammel Havn. Bor du på Hotel Gammel Havn får du kulturen, havnen og bymidten lige uden døren.


Hotellet ligger fokus på, at der er en hyggelig og stemningsfyldt atmosfære og med byens centrum lige uden for, er det oplagt også at opleve Fredericia, når du også skal til dit arrangement ved MESSE C.

Se mere her

DANCAMPS Trelde Næs

Hos DANCAMPS Trelde Næs, som ligger 15 minutters kørsel fra MESSE C, bydes du på flere forskellige måder at overnatte på.

Er I flere personer, der ønsker at overnatte sammen, er der mulighed for at leje en traditionel campinghytte, men DANCAMPS Trelde Næs kan bl.a. også tilbyde dobbeltværelser med tekøkken eller glamping.

Se mere her

Der er masser af skønne hoteller i vores nærområde.

Hoteller i Fredericia og Middelfart >>
Hoteller i Vejle >>
Hoteller i Kolding >>

Hvad sker der i Fredericia?

Fredericia er en by med en spændende historie og rigt kulturliv.

Her er stor mulighed for at få en på opleveren og gå på opdagelse i danmarkshistorien, hvis du skal overnatte i byen. 

Se hvad der sker i Fredericia her

Smukke omgivelser

Fredericia har i den grad smukke omgivelser for øjet og sjælen. Tag blandt andet en tur på Fæstningsanlægget Volden, vandretur på Trælde Næs, en dukkert i lillebælt og oplev kultur lige midt i byens centrum. 

Bliv inspireret her >>

Bridgewalking

Er du til 'sug i maven'-oplevelser? Så er Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro lige noget for dig. Her får du for alvor muligheden for at sætte højdeskrækken på prøve. Book din oplevelse i god tid, så du er sikker på, der er plads til dig.

Læs mere om arrangementet her >>

Det er her, det sner

MESSE C ligger i Trekantområdet, og vi har derfor stærkt samarbejde med Destination Trekantområdet, der byder på masser af oplevelser for både børn og voksne. Du kan se frem til messer, shopping, lækker mad, koncerter, teater og meget meget mere.

Se hvad der sker lige her >>

Lej en cykel

Er du pedalist eller vil du udforske Fredericia og omegn på cykel mens du er her, så lej en cykel, nemt og billigt, gennem Donkey Republic og få fuld adgang til den største flåde af cykler i hele Fredericia

Se hvordan her

Uden mad og drikke ...

Fredericia byder på masser af skønne oplevelser - også dem der smager af noget. Om du er sulten for sjov eller på jagt efter det helt store måltid, så får du her et overblik over dine muligheder, hvilke lækre spisesteder byen har at byde på.

Se her >>