Vil du vide hvorfor de virksomheder, som har været til sommerfest i MESSE C kan svare "JA!" til dette, så skal du læse med her…

I MESSE C bliver hver fest skræddersyet til arrangørens ønsker. Vores event-team skaber suveræne festoplevelser, som fyldt med den kendte messe c feststemning.

Er det en festival, havefest, pool party eller noget helt fjerde i ønsker, så skaber vi det til lejligheden, med fokus på detaljerne, lige fra VIP-armbånd, street-food, telte, badedyr og musik. 

Står du for at koordinere og afholde firmaets sommerfest og mangler du kontakt til dem, som kan løfte opgaven sammen med dig? - Så er du havnet det rigtige sted.

Vi skaber mindeværdige sommerfester, for en række af landets største virksomheder og kan hjælpe dig med at sætte scenen til den fedeste fest i firmaets historie.


"Succesen ligger i detaljen og dem har MESSE C styr på. Udover nogle positive og glade hjælpere på dagen, så var hallen pyntet lækkert og sjovt op og ”lugtede” langt væk af Kop & Kande samtidigt. Så reelt følte medarbejderne at de trådte ind på en Kop & Kande-festivalplads, og levede hele dagen i universet.

Tilbagemeldingerne på arrangementet har været overvældende og folk har været ekstremt positive og glade.

Derfor er vi meget glade og tilfredse med samarbejdet med MESSE C, og er bestemt ikke afvisende overfor at vende tilbage en anden gang".

Peter Rønn adm. direktør Kop & Kande

Vil du vide mere om hvordan vi kan skabe en fed sommerfest for jeres virksomhed, så kontakt os endelig. Vores sommer fest crew står klar til at hjælpe dig.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

Kontakt Elke Preisler for at arrangere den fedeste sommerfest

Elke Preisler

Event- og
marketingchef

ep@messec.dk

+45 2233 3955