Vil du vide hvorfor de virksomheder, som har været til sommerfest i MESSE C kan svare "JA!" til dette, så skal du læse med her…

Vi har lavet et sommerfestkoncept fyldt med vaskeægte festivalstemning. Lige fra VIP-armbånd, street-food, telte og musik, til detaljer som vagter der tjekker din taske og lommer og leder dig ind på festivalpladsen.

Du nyder synet af flotte grønne træer, der sætter stemningen ved de hyggelige loungeområder. Telte og campingstole vækker minder om de sjoveste festivaloplevelser, du har haft.

Sommerfest på festivalplads

Festivalpladsen byder på en masse aktiviteter, der vækker legelysten, og du hører latter i det fjerne fra kollegaer, der dyster på livet løs. Duften fra de mange street-food boder får mundvandet til at løbe, en ting er helt sikkert, du SKAL bare nå alle boderne rundt og smage alle de lækre sager.

Du taler med alle dine kollegaer, også dem du ikke ser i det daglige, mens I står omkring de forskellige boder. I samles om den fælles oplevelse, glæden og overraskelserne, der venter.

Der er fokus på nærvær, glæde og hygge og snakke på kryds og tværs af organisationen.

Musikken får dig til at rokke i takt og lysten til at synge med, kan du ikke længere holde tilbage. Du lader dig rive med…du er klar til at feste løs."Succesen ligger i detaljen og dem har MESSE C styr på. Udover nogle positive og glade hjælpere på dagen, så var hallen pyntet lækkert og sjovt op og ”lugtede” langt væk af Kop & Kande samtidigt. Så reelt følte medarbejderne at de trådte ind på en Kop & Kande-festivalplads, og levede hele dagen i universet.

Tilbagemeldingerne på arrangementet har været overvældende og folk har været ekstremt positive og glade.

Derfor er vi meget glade og tilfredse med samarbejdet med MESSE C, og er bestemt ikke afvisende overfor at vende tilbage en anden gang".

Peter Rønn adm. direktør Kop & Kande

Vil du vide mere om hvordan vi kan skabe en fed sommerfest for jeres virksomhed, så kontakt os endelig. Vores sommer fest crew står klar til at hjælpe dig.

Står du for at koordinere og afholde firmaets sommerfest og mangler du kontakt til dem, som kan løfte opgaven sammen med dig? - Så er du havnet det rigtige sted.

Vi skaber mindeværdige sommerfester, for en række af landets største virksomheder og kan hjælpe dig med at sætte scenen til den fedeste fest i firmaets historie.

Kontakt Elke Preisler for at arrangere den fedeste sommerfest

Elke Preisler

Event- og
marketingchef

ep@messec.dk

+45 2233 3955


Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.