Kan du svare ja til dette, så skal du læse med her…

Vi har lavet et sommerfestkoncept fyldt med vaskeægte festivalstemning. Lige fra VIP-armbånd, street-food, telte og musik, til detaljer som vagter der tjekker din taske og lommer og leder dig ind på festivalpladsen.

Hør mere om sommerfest til din virksomhed, kontakt os her!

Du nyder synet af flotte grønne træer, der sætter stemningen ved de hyggelige loungeområder. Telte og campingstole vækker minder om de sjoveste festivaloplevelser, du har haft.

Festivalpladsen byder på en masse aktiviteter, der vækker legelysten, og du hører latter i det fjerne fra kollegaer, der dyster på livet løs. Duften fra de mange street-foodboder får mundvandet til at løbe, en ting er helt sikkert, du SKAL bare nå alle boderne rundt og smage alle de lækre sager.

Du taler med alle dine kollegaer, også dem du ikke ser i det daglige, mens I står omkring de forskellige boder. I samles om den fælles oplevelse, glæden og overraskelserne, der venter.

Der er fokus på nærvær, glæde og hygge og snakke på kryds og tværs af organisationen.

Musikken får dig til at rokke i takt og lysten til at synge med, kan du ikke længere holde tilbage. Du lader dig rive med…du er klar til at feste løs.

Vil du vide mere, om vores Festival så kontakt os endelig.

Vores crew står klar til at hjælpe dig. Kontakt os her.