300.000+
GÆSTER ÅRLIGT

12 FLEKSIBLE MØDE
OG KONFERENCERUM

120+ ÅRLIGE EVENTS,
MØDER OG KONFERENCER

KONFERENCE, KONGRES OG MØDE I MESSE C, FREDERICIA
FÅ EN RÆKKE FORDELE FORÆRET


Som Leverandør på SKI aftalen for konferencer og møder er MESSE C garant for, at dit arrangement bliver en faglig og fornøjelig succes, når du vælger at holde konference, kongres eller møde hos os. Ud over SKI aftalens standarder for høj kvalitet til gode priser, har du en række andre fordele, som du får med, når du vælger at holde konference, kongres eller møde hos os.

KONTAKT OS I DAG

Maiken Kehlet

One-point-of-contact Konference

75 92 25 66 // mk@messec.dk

BLIV KONTAKTET

Konference - udviddet

Konference - udviddet

"Rammerne på MESSE C var fantastiske til vores behov, og helt sikkert til mange andre forskellige formål, og vi vil med sikkerhed have MESSE C i tankerne til fremtidige arrangementer. Hele dagen igennem var der kvalificeret og venlig support/opgaveløsning på alle opgaver og ønsker, hvor skøre og besværlige de end måtte være.

MESSE C er er en velfungerende organisation, hvor alt (næsten) kan lade sig gøre, og det sker med professionalisme, glæde og entusiasme. Vi vil med stor glæde anbefale dem.”

Fredericia Kommune

DER ER FLERE FORDELE VED AT VÆLGE MESSE C

I MESSE C har vi over 100 års erfaring med at skabe arrangementer, konferencer og messer sammen med både offentlige aktører og organisationer, samt private virksomheder. Det er den erfaring, som du får med ved at vælge MESSE C Konference som samarbejdspartner på jeres næste arrangement. Ud over den store erfaring, har vi en række andre fordele som du kan se her.  

"MESSE C er uden tvivl det største og et af de bedst beliggende mødesteder midt i Danmark, og vi ved fra tidligere arrangementer hos dem, at de har rigtig gode faciliteter og stor erfaring med at løse sådanne opgaver."

Bodil Otto, forhv. Formand, HK Kommunal

 

BELIGGENHED, BELIGGENHED, BELIGGENHED

Konferencecenteret i MESSE C, Fredericia har nok landets mest centrale beliggenhed, så her er det let at samle medarbejdere fra hele landet. Samtidig har vi flest kvadratmeter under tag i syddanmark, så uanset størrelsen på arrangementet kan det lade sig gøre her.  

ONE-POINT-OF-CONTACT

Hos os får du en fast konference-ekspert, som er din kontakt og hjælper hele vejen igennem. Det er den tryghed der gør, at arrangører i MESSE C kan koncentrere sig om at være vært og arrangør. Vi holder styr på resten og guider gennem hele processen.

 

VÆRTENS BEDSTE VÆRTER

Som arrangør vil du opleve at værtens bedste værtsskab er noget, som vi er mestre i. Vi går den ekstra mil som gør, at intet er umuligt og du som arrangør kan fokusere på at være den bedst mulige vært for dine gæster. Vi har altid din ryg og er altid tæt på.

 

PLADS TIL DET HELE

Med 33.000 kvadratmeter under et tag, har vi plads til over 10.000 personer på en gang og i samme rum. Derfor kan du afholde en bred pallette af arrangementer i MESSE C. Fra de store arrangementer til møder med 6 deltagere. Vi har plads til det hele.

 

 

 

MASSER AF BREAKOUT MULIGHEDER

Fordi vi har så meget plads, er der masser af muligheder for at lave breakout- og grupperum ifb. med alle typer af arrangementer. Det betyder, at du kan skabe det arrangement du ønsker i MESSE C.

TÆT PÅ OFFENTLIG TRANSPORT

MESSE C er placeret tæt på fredericia banegård, som er et af landets trafikknudepunkter. Derfor er det nemt og enkelt at kommer hertil fra hele landet. Der er ca. 15 minutters gang fra banegården til MESSE C og bussen stopper lige ved døren.

 

 

ALTID GRATIS PARKERING - LIGE VED DØREN

Vælger dine gæster at besøge os i bil, skal de ikke lede efter parkering. Vi har 3500 parkeringspladser tæt på indgangen, så der kan altid parkeres tæt på afholdelsesstedet - og så er det gratis.

 

 

TEKNIK OG AV UDSTYR DER SEVLFØLGELIG BARE SPILLER

Vores konferencelokaler er opdaterede med moderne AV-udstyr og vi sørger naturligvis for, at det er sat op og bare spiller, når arrangøren ankommer. Er der specielle ønsker på dette område, samarbejder vi med landets førende AV-leverandører, så vi kan levere det i ønsker. Det gør vi naturligvis med største fornøjelse.  

LIDT UD OVER DET SÆDVANLIGE

I MESSE C har vi vores eget interne kreative eventbureau, som laver store firmafester,  jubilæumer, produktlanceringer og lignende for landets store virksomheder. De er eksperter i at skabe fantastiske oplevelser ud over det sædvanlige i vores hus. Skal jeres arrangement være helst særligt, så er eventteamet også til disposition.   

 

 

" – et kundeevent der overgik forventningerne og som matchede vores målgruppe var målet. Vi havde en fantastisk oplevelse i Messe C, både før afholdelse og under afvikling. Tusind tak til Messe C for at ramme plet med både koncept og eksekvering."

Rikke Søborg Senior Marketing Project Manager, Scania Danmark

LAD OS SKABE ET FANTASTISK ARRANGEMENT SAMMEN. KONTAKT OS I DAG.


 

 

Maiken Kehlet

Konferenceassistent

75 92 25 66 // mk@messec.dk

Konference - udviddet

Konference - udviddet