OM MESSE C

MESSE C er Danmarks første messecenter med over 100 års udvikling i rygsækken, som vi bruger til at nå vores formål, som er, at bringe folk sammen til mere forretning, større viden og bedre oplevelser.

Vi har 33.000 m2 under tag og har årligt omkring 300.000 gæster til konferencer, virksomhedsevents og messer.

Gæster og arrangører i vores hus kender os bl.a. for vores evne til at lave unikke arrangementer og vores fantastiske værtsskab, som vi kalder for "værtens bedste værtsskab". Vi går nemlig en ekstra mil for vores arrangører og deres gæster for i MESSE C har vi store ambitioner på vores arrangørers vegne og vi ønsker at være det foretrukne messe-, konference- og eventvenue.

Du får en del foræret og vi har licence to THRILL

I MESSE C får du en række fordele foræret når du vælger vores venue til konference, event eller messe.

Vi yder altid udsøgt personlig service og vejledning til alle arrangementer og så vil vi altid gå efter at levere en unik oplevelse - vi har nemlig licence to THRILL.

Derudover får du en beliggenheden lige i midten af Danmark.

Det betyder, at 80% af hele den danske befolkning har under 2 timers transport med offentlig transport eller bil til vores parkeringsplads med 3500 gratis parkeringspladser.

De tre C'er

C for centrum
Vi ligger lige i hjertet af Danmark - 10 minutter fra motorvejen, 5 minutter fra banegården, 40 minutter fra lufthavnen, 5.000 overnatninger inden for 20 minutters kørsel, 26 restauranter i nærheden, 5 minutter til vandet, under 1 minut til service.

C for center
Vi er et messe-, event- og konferencecenter med 33.000 kvadratmeter under ét tag, 4 haller med plads til 10.000 spisende gæster i hal A, 5 møderum med plads til 700 mennesker, 3.000 hunde eller 300 både. Vi er klar til servering af 24.000 tapas eller 12.000 drinks eller bare lade en enkelt flaske champagne springe!

C for charme
Vi har charme og selvtillid - og gør det let, lækkert og ligetil for dig og dine gæster. Vi er ikke bange for at skrue op for charmen og gøre alt for at give en oplevelse, der rammer det høje C - det er nemlig vores ambition.

Vi er altid klar til en uformel kop kaffe og en rundvisning - kom selv og C.

MESSE C er SKI leverandør

MESSE C er leverandør i SKI samarbejdet og er derfor et eftertragtet konferencested og event venue for staten, kommuner, regioner og andre offentlige organisationer. Vi sætter en ære i bæredygtighed, personlig service og høj standard og kvalitet til fornuftige priser.
SKI aftalen giver arrangører fra staten, kommuner, regioner og andre offentlige organisationer mulighed for at anvende konferencesteder, som er miljø- og klimavenlige og sikrer varer, og tjenesteydelser, af god kvalitet på gode vilkår til bedst mulig pris - herunder os i MESSE C.

 

 

MESSE C er drevet af fonden MESSE C, som har til formål at virke for dansk erhvervsliv, herunder gennem afholdelse af messer, udstillinger, møder og konferencer at fremme danske virksomheders konkurrenceevne, samt styrke lokalområdets erhvervsinteresser.

MESSE C
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

+45 75 92 25 66
messec@messec.dk

 

Vi har 3500 GRATIS parkeringspladser lige ved døren.

Parkeringsoversigt