Hos MESSE C får du ikke blot placering lige midt i Danmark foræret. Vi tilbyder dig et konferencecenter med unikke rammer, service i højsæde, gratis parkering lige udenfor døren, lækker mad, lyse og rummelige rammer samt meget andet. Fælles for det hele er, at det er tilpasset lige præcis dit behov.

Konferencelokaler

Vores konferencecenter har fået en ordentlig opgradering. Vi har investeret i et nyt klimaanlæg, der sikrer, at temperaturen er lige, som du ønsker den. Vi ved, at et godt indeklima er vigtigt for en god konference.

Se konferencelokalerne her

Mødelokaler

MESSE C tilbyder lækre og nye lokaler, hvor der er plads til at drøfte ideer, og hvor du kan afholde dit møde i behagelige omgivelser. I vores restaurant har vi gjort os umage og lavet et lækkert måltid, I kan glæde jer til at dele med hinanden.

Se mødelokaler her

Spar Nord

Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Spar Nord, da vi i 2016 fik lov at huse deres medarbejder-konference.

Læs hvad Spar Nord havde at sige om deres dag i MESSE C her >>

Luxaflex

Luxaflex, der leverer gardinløsninger af høj kvalitet, afholdte deres nytårskur hos os. Der var lagt op til spændende workshops, afsløring af nyt shop-system og ellers en rigtig festlig aften med tre retters lækkerier og casino.

Læs hvad Luxaflex har udtalt efter konferencen her >>

Mødepakker ud over det sædvanlige

Hvem siger, at møder skal være, som de plejer? Book dit helt eget mødekoncept hos MESSE C og få en anderledes oplevelse.

Må vi forkæle dig og dine gæster med Fifty Shades of Bacon? Eller måske I kunne tænke jer "en tur i skoven"? Vi kan også være helt traditionelle eller sørge for en surprising dag.

Se alle mulighederne her

Teknik i tip-top

Vores konferencecenter er altid opdateret med det nyeste indenfor AV-udstyr, så vi kan yde den bedste digitale service.

Se mere her