Placeringen er enestående og mulighederne er unikke

I konferencecenteret i MESSE C får du en placering lige midt i Danmark foræret, men der er meget mere at komme efter ved at holde konference i MESSE C i Fredericia.

Som konferencearrangør får du et konferencecenter der ikke er, som alle andre konference og kursuscentre i miles omkreds.

I MESSE C har vi helt unikke rammer, der betyder, at det stort set kun er fantasien der sætter grænser for hvor fantastisk en oplevelse du vil skabe.  

Vores tre konferencelokaler er der plads til 700 gæster og i den lange glasfoyer, der fungerer som forbindigsåre i konferencecenteret, er der rig mulighed for at netværke i pauserne. 

Vil du invitere flere gæster, ja op til 10.000, har du brug et område til prøvekørsel, et par biler til demonstration, en minimesse, et område til møbeludstilling eller noget helt fjerde, som er lidt ud over det sædvanlige, så kan du også det i vores konferencecenter. 

Personlig konferenceservice

En del af oplevelsen i MESSE C er den personlige service, som vores konferencestab yder. De er arrangørens personlige sparringspartner og er bl.a. altid til stede under arrangementet.

Det betyder, at du som arrangør altid er i trygge hænder, for du bliver taget i hånden og guidet hele vejen til et fantastisk arrangement, fra du henvender dig til dine gæster går ud af døren på konferencedagen.

Konferencens AV-udstyr spiller altid og der er garanti for gratis parkering

Vores AV-udstyr er state-of-the-art og vores erfaring er, at sikkerheden er AV afviklingen er essentiel for konferencen. Derfor har du også en AV-tekniker dedikeret til din konference, som arrangøren altid kan få fat i, bl.a. via vores konference app.

Så skulle der være et stik, der er glemt på kontoret eller en videofil der driller, så løser vi det på stedet.   

En anden del af oplevelsen er, at der altid er gratis parkering lige udenfor døren, så dine konferencegæster ikke skal lede efter parkeringspladser i området og kan køre lige til døren. 

Alt tilpasses til arrangørens unikke behov

Som arrangør i MESSE Cs konferencecenter er det dig og gæsternes oplevelse af dit event der er i højsædet. Derfor bliver ethvert arrangement skræddersyet ud fra arrangørens behov og formålet med arrangementet.

Vores kokke er eksperter til at sammensætte og skabe fremragende menu'er, der understøtter formålet med dit arrangement. Lyder det lidt mærkeligt. Det er det egentlig ikke - tvært imod. 

Hvis arrangement har et socialt formål, ud over det faglige, så sammensætter vi en menu og tema for frokosten, der kan understøtte det formål. Det samme gør sig gældende, programmet for dagen kræver, at frokosten forløber effektivt og kvikt, ja, så tilrettelægger vi tema og menu efter det.

Kernen er vores dygtige konferencestab

Det vigtigste element for konferenceoplevelsen i MESSE C er, at vores dygtige konferencestab vil gå gennem ild og vand for dig og dine gæster, både før, under og efter jeres besøg i vores konferencecenter. Det er den service der gør, at vores konferencearrangørerne vender tilbage til os igen og igen.

VIL DU MØDES I VIRKELIGHEDEN. RING ELLER SKRIV TIL OS

Maiken Kehlet

Konferenceassistent

75 92 25 66 // mk@messec.dk

Samja B. Haugaard

Konferenceassistent

75 92 25 66 // sah@messec.dk

Konferencelokalerne i MESSE C er ultra fleksible og kan indrettes efter ønske og arrangementets behov. Men det vigtigste er, at vi kan inddrage vores messecenter og eventteam i arrangementet, og på den måde tilbyde uanede muligheder for at skabe et helt enestående arrangement.  

Ud over vores tre deciderede konferencelokaler har vi også tre mindre mødelokaler i tæt forbindelse med konferencefaciliteterne. Alle med digitalt præsentationsudstyr og indrettet til at lade tankerne få frit løb.  

Mødelokaler

MESSE C tilbyder lækre og nye lokaler, hvor der er plads til at drøfte ideer, og hvor du kan afholde dit møde i behagelige omgivelser. I vores restaurant har vi gjort os umage og lavet et lækkert måltid, I kan glæde jer til at dele med hinanden.

Se mødelokaler her

Tip-top AV-udstyr

Vores konferencecenter er opdateret med det nyeste indenfor AV-udstyr og dedikerede AV-teknikere. Vi yder den bedste digitale service og er din trykhed for, at tingene bare spiller når dine gæster ankommer.

Se mere her

Arrangørens højre hånd

Vi stræber efter, at det skal være så nemt som overhovedet muligt at være arrangør i MESSE C. Derfor har vi udviklet en digital højre hånd til dig, som giver dig fuld kontrol over konferencen, mens den forløber.

Se hvad den kan her

Gratis parkering med garanti

Vi har gratis parkering for alle konferencecenterets gæster, lige udenfor døren. Det bliver dine gæster glade for. 

Ved du, hvor let det er at komme til MESSE C? 

Se transportguide her

VIL DU SE VORES KONFERENCECENTER? RING ELLER SKRIV TIL OS

Maiken Kehlet

Konferenceassistent

75 92 25 66 // mk@messec.dk

Samja B. Haugaard

Konferenceassistent

75 92 25 66 // sah@messec.dk

Ønsket dato

Spar Nord

Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Spar Nord, da vi i 2016 fik lov at huse deres medarbejder-konference.

Læs hvad Spar Nord havde at sige om deres dag i MESSE C her >>

Luxaflex

Luxaflex, der leverer gardinløsninger af høj kvalitet, afholdte deres nytårskur hos os. Der var lagt op til spændende workshops, afsløring af nyt shop-system og ellers en rigtig festlig aften med tre retters lækkerier og casino.

Læs hvad Luxaflex har udtalt efter konferencen her >>

Møder ud over det sædvanlige

Hvem siger, at møder skal være, som de plejer? Husk, at når du holder konference i MESSE C kan du få dit helt eget madkoncept og få en anderledes oplevelse.

Må vi forkæle dig og dine gæster med bæredygtige måltider, der overrasker eller er du til det helt traditionelle?

Uanset hvad, så sørger vi for at maden bliver en oplevelse. Her kan du se eksempler på populære madtemaer.