Stor konference bliver omdrejningspunktet på MOVE Supply Chain 2020

Den 10. juni sætter 200-300 fagfolk indenfor Supply Chain Management kursen mod MESSE C Fredericia, hvor de bydes velkommen til landets største Supply Chain-konference.

 

Konferencen, som arrangeres af effektivitet.dk, sætter fokus på ”Future Trends” indenfor SCM. Blandt andet kan man blive klogere på, hvordan ny teknologi, nye analytiske værktøjer og gennemsigtighed i omkostningerne kan forbedre konkurrencekraften.

Der bliver også kåring af Danmarks bedste Supply Chain og Bedste Supply Chain start-up, samt rig mulighed for at netværke med fagfæller.

 

God tid til solid messedel

MOVE Supply Chain 2020 var tiltænkt som en todages kombination af konference og messe, men den sidste del bliver udsat til 2021, fortæller Jørgen Kronborg, projektleder i MESSE C:

 

- Vi er ikke i tvivl om, at der vil være stor værdi og synergi i en konference- og en messedel under samme overbygning, og vi har også fået mange positive tilkendegivelser fra branchen. Men vi flytter sigtet til 2021, så vi kan være sikre på at tilbyde en messedel med solid volumen og kvalitet. Det tager erfaringsmæssigt tid at skabe en ny platform, som virksomheder og udstillere kan se sig selv i, og det agerer vi ud fra, siger Jørgen Kronborg.

 

Konferencedeltagerene vil dog fortsat kunne møde interessante leverandører – og vice versa. Der etableres udstillingsstande i umiddelbar tilknytning til konferencen, hvor udvalgte udstillere kan præsentere deres løsninger og services. Programmet tilrettelægges, så der er tid til gode dialoger mellem udstillere og konferencedeltagere, oplyser Jørgen Kronborg.

 

Supply Chain Konferencen løber af stablen den 10. juni 2020 kl. 8.30 til 16.30. Se evt. mere på www.effektivitet.dk.