Unge sætter sig sammen den 2. april og udvikler klima-event samt tre konkrete udfordringer til ”klima-topmødet” RE:DO 2020 i Fredericia

 

Til efteråret har MESSE C Fredericia premiere på RE:DO 2020, hvor forskere, iværksættere, virksomheder, designere og investeringspartnere fra flere lande sammen skal skabe 10 nye koncepter. 10 konkrete projekter, som virkelig rykker noget for klimaet, den grønne omstilling og FN’s verdensmål 7, 13 og 17 omkring bæredygtig energi, klimaindsats og partnerskaber for handling.

 

Som en del af forberedelserne inviterer MESSE C, House of Energy og klimaaktivist Emma Hewison nu klima-interesserede unge til at deltage i en spændende workshop den 2. april hos MESSE C. 

 

Workshoppen kommer til at bestå af to dele:

1) Deltagerne skal være med til at udtænke en event, der samler unge omkring klima inden RE:DO 2020; en event som rækker ud over Danmarks grænser og skaber resultater

2) De skal være med til at udforme tre challenges, som det bliver målet at løse for virksomheder og deltagere på RE:DO 2020

 

Indlysende at inddrage de unge

- De unge har mest på spil i forhold til klimaudfordringerne, og Greta Thunberg-generationen er også dybt optaget af spørgsmålet – så det er indlysende, at vi hører de unge stemmer i forbindelse med RE-DO 2020. De kommer med et andet udgangspunkt og et andet perspektiv end os ”gamle”, og jeg er sikker på, de vil berige hele processen, mener Jørgen Kronborg, projektleder i MESSE C.

 

Han tilføjer, at der bliver sørget godt for deltagerne på klima-workshoppen, som ligger i tidsrummet 17-20.

- Vi sørger for snacks, aftensmad og drikkevarer undervejs, og vi refunderer transportudgifter op til et vist antal. Vores team hjælper også med at facilitere mødet, så vi kommer i mål med konkrete resultater, siger Jørgen Kronborg.

 

Workshoppen for de unge foregår i MESSE C Fredericia torsdag den 2. april klokken 17-20. Interesserede kan tilmelde sig via www.redosummit.com eller ved henvendelse til projektkoordinator Ida Hahn, MESSE C, ih@messec.dk. Tilmeldingsfrist er den 25. marts.

 

RE:DO 2020 finder sted den 11.-13. november 2020. Se evt. mere på www.redosummit.com.