Den 22. marts mødes 10.000 tillidsrepræsentanter fra 180 forskellige fagforeninger til stormøde hos MESSE C i Fredericia. Messecentret huser hvert år utallige møder, messer og events, men aldrig tidligere har det mere end 100 år gamle messecenter lagt ramme til så mange mødedeltagere på én gang. Messecentret har på rekordtid fået logistikken på plads i det store hus, ekstra medarbejdere er kaldt på arbejde og alle sejl er sat for at løse den store opgave. Stormødet finder sted i tidsrummet 08.00-17.00 den 22. marts 2018.

 

Messedirektør ser frem til det historiske stormøde

MESSE C har mange års erfaring med at arrangere store messer, møder og events, som ofte trækker 1000-vis af besøgende til messecentret. Men ikke tidligere har man på kun få dage skulle geare huset til så stort et møde. Ofte har man flere måneder til at løse opgaver med så mange deltagere, men til dette møde har man haft blot to uger til at få alt på skinner. Grete Højgaard, adm. Direktør MESSE C glæder sig til sammen med alle medarbejdere at blive klar til at byde de mere end 10.000 mødedeltagere velkommen, hun fortæller:

- Hos MESSE C er vi rigtig stolte over, at vi har fået den store opgave at skulle danne ramme om så stort og historisk et møde. Det er en vigtig begivenhed for Fredericia by og for MESSE C er det en både udfordrende og sjov opgave for alle. Vores centrale beliggenhed i Danmark og vores mere end 33.000 kvm under samme tag, gør at vi ofte er det naturlige valg for mange erhvervsvirksomheder, når de skal afholde møder, messer eller events på en central lokation i Danmark, så vi er naturligvis vant til at håndtere rigtig store arrangementer hos os. Men det kommende stormøde adskiller sig dog lidt fra vores vante rutiner. Normalt har vi rigtig god tid til at planlægge alle detaljer, men i dette tilfælde har vi sagt ja til arrangementet med ganske kort varsel, hvilket naturligt nok kræver ekstra fleksibilitet af både leverandører og medarbejdere. Vi har mere end fordoblet antallet af medarbejdere, som skal hjælpe med at håndtere opgaven og ekstra udstyr i form af teknik og inventar er naturligvis også bestilt.

 

Natten tages til hjælp op til stormødet

Stormødet blev i sagens natur booket med ganske kort varsel og messecentret havde allerede større arrangementer i huset i dagene rundt om mødet, Grete Højgaard kommenterer:

- Da vi fik forespørgslen i sidste uge, kiggede vi naturligvis i bøgerne med det samme, og vi var faktisk allerede godt booket op, men huset var ledigt på selve datoen, så selvfølgelig takkede vi ja til arrangementet. Vi har i dagene op til mødet den store messe Byggeri ’18 med over 300 udstillere og mere end 26.000 besøgende og selvom den slutter den 16. marts, pakker udstillerne ned helt frem til den 20. marts om aftenen. Vi kan således starte opsætningen af teknik, borde mv. den 21. og bordene dækker vi efter midnat den 21. - så vi tager natten i brug for at blive helt klar mødets start kl. 08.00 den 22. marts. Allerede den efterfølgende morgen den 23. marts kl. 07.00 starter vi en stor bilmesse, som også lige skal gøres klar. Men jeg er rigtig stolt af at kunne sige, at samtlige af vores medarbejdere er utroligt fleksible, erfarne og vant til at køre i et højt gear. Og jeg kan allerede mærke, at alle afdelinger i huset summer af spænding, forventning og positiv energi. Vi glæder os meget til at være med til at danne de professionelle rammer og yde den bedst tænkelige service under det kommende stormøde.

 

Optimale rammer hos MESSE C til det historiske stormøde

Hovedarrangøren bag det kommende stormøde i Fredericia er en af landets største fagforeninger HK Kommunal. Foreningen står bag beslutningen om at stormødet afholdes hos MESSE C, og ifølge Formand Bodil Otto, HK Kommunal, er det ikke helt tilfældigt, at netop valget faldt på Fredericia og på messecentret:

- For både HK Kommunal og de øvrige 180 fagforeninger var det vigtigt at finde de mest optimale rammer for afholdelsen af stormødet. Vores mange medlemmer kommer fra alle egne af Danmark og for at give så mange som muligt af dem mulighed for at deltage, var det naturligt for os at kigge på et centralt beliggende sted i landet. MESSE C er uden tvivl det største og et af de bedst beliggende mødesteder midt i Danmark, og vi ved fra tidligere arrangementer hos dem, at de har rigtig gode faciliteter og stor erfaring med at løse sådanne opgaver. Vi ser meget frem til at mødes med alle vores kollegaer fra hele Danmark i Fredericia, og til et forhåbentligt godt og udbytterigt møde for alle deltagerne.

 

Stormøde i Fredericia understreger at byen er Danmarks centrale mødested og midtpunkt

Fredericia oplever i disse år en fantastisk positiv udvikling og vækst. Mange nye virksomheder vælger at etablere sig i og omkring byen, heriblandt Google og DLG som flytter sit hovedkontor fra Akselborg i København til byen. Sidste år viste en undersøgelse, at Fredericia ligger i top på listen i Region Syddanmark, når virksomheder søger nye erhvervslejemål. At stormødet den 22. marts nu afholdes hos MESSE C i Fredericia, glæder erhvervsdirektøren for Business Fredericia, Kristian Bendix Drejer, han udtaler:

- Hos Business Fredericia er vi rigtig glade for og stolte over, at så stort et møde afholdes i Fredericia. Vores ambition er bl.a., at byen over tid bliver Danmarks naturlige centrum for vækst. Stormødet er netop med til at understrege byens centrale beliggenhed i landet, at byen er let at komme til i både bil og med offentlig transport. Business Fredericia har siden etableringsåret 2015 arbejdet aktivt på at gøre byen attraktiv at drive virksomhed i og dermed være med til at skabe nye arbejdspladser og værdi for byens borgere. I dag kan vi med glæde konstatere, at vi er ved at nå i mål med dele af vores vækststrategi. Vores teater i byen har i den grad udviklet sig til at blive en af Danmarks mest anerkendte teatre, og senest fik vi med en Michelin-stjerne til restauranten 10 Trin Ned står bevågenhed i Danmark, men også i resten af verden, hvilket uden tvivl vil være med til øge den internationale turisme i byen. Et så stort og vigtigt et møde, som afholdes i denne uge, vil naturligt nok få stor mediebevågenhed, og vil være med til at styrke brandingen og kendskabet til både MESSE C og Fredericia by hos danskerne.

For yderligere information og spørgsmål, kontakt venligst:

Grete Højgaard, Adm. direktør, MESSE C på tel.: 30 50 65 56 eller e-mail: gh@messec.dk

Bodil Otto, formand HK Kommunal, på tel.: 29 46 96 70 eller e-mail: bodil.otto@hk.dk

Kristian Bendix Drejer, Erhvervsdirektør, Business Fredericia på tel.: 20 82 32 29 eller e-mail: kbd@businessfredericia.dk

 

Læs mere om MESSE C på www.messec.dk

Læs mere om stormødet på www.hk.dk under OK18

Læs mere om Business Fredericia på www.businessfredericia.dk