Tilfredshed efter den første udgave af Feriehusmessen i Fredericia 

 

Søndag klokken 17 sluttede den første udgave af ”Feriehusmessen” i MESSE C Fredericia, og både udstillere og arrangører kunne se tilbage på to gode dage. Rundt om på standene blev der kigget på produkter og services indenfor wellnessudstyr, nybyggeri, aktivitetsudstyr, møbler/indretning, udlejningsbureauer og meget andet, og på scenen var der masser af information om gevinsten ved udlejning, tips til indretning, viden om skatteregler, energiforbedring etc.

- Vi har fået rigtig gode tilbagemeldinger fra både udstillere og besøgende. Det er altid en både spændende og udfordrende proces at løbe en helt ny messe i gang, og vi er meget tilfredse med premieren. Nu har vi en stærk platform, som vi kan bruge til at bygge ovenpå og udvikle messen de kommende år, konstaterer messechef Lars Søndergaard, MESSE C.

 

Hos WellMore var der blandt andet stor interesse for en udespa-model, som i forhold til rengøring, betjening og robusthed er specielt velegnet til udlejning – og også firmaets vildmarksspa blev grundigt studeret, fortæller Charlotte Pedersen. 

- Vi har haft mange gode samtaler med besøgende om, hvordan den rigtige udespa-løsning kan løfte deres sommerhus og løfte udlejningen, siger Charlotte Pedersen.

Hun oplevede, at der var ”gods” i besøgsmålgruppen, og WellMore har på messen truffet mange aftaler om besøg i virksomhedens 1400 kvadratmeter store showroom i Egtved.

 

Det rigtige segment

For Feriepartner Danmark var hovedmissionen at få flere huse i ”stalden” til udlejning, og det ser ud til at lykkes, fortæller Mette Jersild fra Feriepartner Fyn.

- Vi har indgået aftaler, der lige skal konfirmeres, og så har vi en række lovende kontakter, vi skal have fulgt op på den kommende tid. Desuden har vi haft gode snakke med eksisterende kunder, som er glade for, at vi er med og viser flaget på messen, siger Mette Jersild. Hun tilføjer, at det er det helt rigtige segment, der har besøgt messen.

 

Også hos Medland Spain, som er specialister i salg af nybyggede ferieboliger i det sydøstlige Spanien, skal der følges op på en række gode kontakter. 

- Det giver et helt andet udgangspunkt for processen, at man har mødt hinanden face to face, så vi er godt tilfredse og er med igen næste år, siger boligvejleder Bettina Sloth.