De besøgende kan få et 360 graders indblik på feriehusområdet, når den anden udgave af Feriehusmessen afvikles i Fredericia i september

 

I september 2019 havde MESSE C Fredericia premiere på ”Feriehusmessen”, arrangeret i samarbejde med Feriehusudlejernes Brancheforening. Messen blev så godt modtaget af både udstillere og besøgende, at parterne har besluttet at gentage succesen i 2020 – nærmere bestemt den 12.-13. september. NB: Datoen for messen er rykket til 2021 pga. coronasituationen i Danmark. 

 

- Det er vores klare ambition, at anden udgave af Feriehusmessen bliver endnu større og endnu bedre på alle områder. Det er altid en vanskelig øvelse at søsætte en helt ny messe - men efter premiere-udgaven har vi høstet en lang række erfaringer og evalueringer, så vi mere præcist ved, hvilken retning vi skal gå i 2020, konstaterer Charlotte Buus, projektleder i MESSE C.

 

Hun tilføjer, at arrangørerne senere kan løfte sløret for nogle spændende nye samarbejdsaftaler, som også vil bidrage til at styrke oplevelsen for de besøgende.

 

Endnu et rekordår i sigte

Feriehusmessen retter sig både mod Danmarks flere end 200.000 sommerhusejere og mod potentielle købere af en feriebolig i Danmark eller udlandet.

 

Udstillerne viser de nyeste produkter og services indenfor wellnessudstyr, nybyggeri, aktivitetsudstyr, møbler/indretning, udlejningsbureauer og meget andet, og det krydres med foredrag om udlejningsregler, tips til indretning, viden om energiforbedring etc.

 

Feriehusbranchen kan i øvrigt glæde sig over, at 2019 ser ud til at sætte rekord for fjerde år i træk. Der var i årets første 10 måneder 19,3 millioner overnatninger, hvilket er det højeste nogensinde.

 

- De gode udlejningsmuligheder og muligheden for skattefrit at tjene mere end 40.000 kroner årligt gør 

ferieboligområdet meget interessant for mange danskere. Det er en branche med solid medvind, og det forventer vi vil afspejle sig på Feriehusmessen 2020, slutter Charlotte Buus.