To weekender med hundredvis af lækre sejl- og motorbåde, masser af nyt udstyr og inspirerende indslag på scenen starter i morgen, hvor Fredericia BOAT SHOW åbner

Så er ventetiden endelig ved at være slut – i morgen åbner Danmarks eneste indendørs bådudstilling, BOAT SHOW 2017 i MESSE C Fredericia.

De sidste dage op til åbningen arbejder de 237 udstillere ofte til ud på de små timer med at pudse og polere bådene, pakke ud, stille op og skabe nogle attraktive stande for de mange tusinde besøgende.

På trods af vejrudsigten er der forårsstemning i branchen, for købelysten hos bådfolket ventes denne gang for alvor at få overtaget efter års tilbageholdenhed.

- Vi kan også aflæse interessen i antallet af billetter, som er købt forlods og online på www.boatshow.dk, fortæller messechef Lars Søndergaard. Han tilføjer, at ved at bestille billetter online kan man spare både penge og ventetid ved indgangen, lige som man automatisk deltager i konkurrencen om en båd komplet med motor og trailer til en samlet værdi af 125.000 kroner.

Ud over de mange både, hvoraf mange har Danmarkspremiere i Fredericia, kan de besøgende se frem til flere end 30 spændende foredrag på Boat Show-scenen, blandt andet om ”Oceans of Hope”, Dansk Drone Netværk, Race to Alaska, drømmeferie på svenske kanaler, søsikkerhed, vejret på vandet, eventyrere og langturssejlere og meget andet.

I Hal C er der indrettet et stort aktivitetsområde omkring det 300 kvadratmeter store bassin, hvor der blandt andet foregår SUP-sejlads og dykning.

Åbningstider:
Fredag den 24. februar kl. 12-18, lørdag og søndag den 25.-26. februar: Kl. 10-17.

Torsdag og fredag den 2.-3. marts: Kl. 12-18, lørdag og søndag den 4.-5. marts: Kl. 10-17.

 

Priser:
Voksne kr. 100,- (for billetter købt online i forsalg), voksne kr. 115,- købt i indgangen

Børn til og med 14 år er gratis. Grupperabat (ved køb online i forsalg min. 10 personer) kr. 80,-

Partout (gælder alle dage) kr. 160 (online) og kr. 175,- (indgangen)