På Kreative Dage kan de besøgende blandt andet prøve kræfter med Urtegaardens workshops – uden tidsbestilling

Urtegaarden på Djursland er efter næsten fire årtier på markedet et velkendt brand, og østjyderne er også en populær udstiller på Kreative Dage i Fredericia med meget efterspurgte workshops. Firmaet har tre overordnede forretningsområder, nemlig opskrifter og råvarer til selv at fremstille henholdsvis kosmetik og søde sager derhjemme, samt færdigproducerede hud- og hårplejeprodukter. Det hele baseret på rene og naturlige råvarer.

Sidste år deltog Urtegaarden for første gang på Kreative Dage med både en slikstand og en kosmetikstand, hvor de det første år udelukkende havde fokus på kosmetikdelen i samarbejde med skønhedseksperten Raz fra ”Raz spa”. Urtegaarden samarbejdede også med ”Raz spa” på kosmetikstanden i 2016, men ser et potentiale i at skabe en Urtegaarden-stand, en fællestand med både slik og kosmetik, hvor synergien mellem disse to ”gør det selv” områder kan udnyttes optimalt til at skabe en endnu mere dynamisk stand. Dermed får de besøgende endnu mere inspiration og mulighed for selv at prøve at fremstille de forskellige produkter, som Urtegaardens sortiment og opskrifter giver mulighed for.


- Vi vil lave en stand med workshop-øer, hvor de besøgende kan prøve at fremstille slik og kosmetik. Vi er ikke så langt med detailplanlægningen, at vi kan afsløre det endelige program, men helt sikkert bolsjer og på kosmetiksiden kan det blive eksempelvis læbepomade, øjenskygge, saltskrub eller creme, fortæller salgskonsulent Ania Skifter fra Urtegaarden. 


Hun tilføjer:
- Hvor Urtegaarden sidste år kørte med tidsbestilling og workshops med ”undervisning”, så vil man i år satse på lidt simplere forløb, hvor besøgende frit kan gå til og fra og dermed ikke blive begrænsede af at skulle vende tilbage på et andet tidspunkt. Vi vil selvfølgelig stadig være der til at inspirere og vejlede. Men vi tror på, at den mere frie form vil give et bedre flow og give flere muligheden for at prøve kræfter med vores produkter, siger Ania Skifter.

 

Kreative Dage 2017 foregår i MESSE C Fredericia den 27.-29. oktober.
Se evt. mere på www.urtegaarden.dk.