Bådudstillingen i Fredericia fik det højeste besøgstal siden 2009

Søndag aften klokken 17.00 blev der sat punktum for årets BOAT SHOW, som med 31.553 besøgende over de syv udstillingsdage gik syv procent frem i forhold til sidste gang.

Faktisk er besøgstallet det højeste siden 2009, oplyser messechef Lars Søndergaard fra MESSE C Fredericia.

- Det er vi naturligvis vældig godt tilfredse med, men nok så vigtigt er det også, at udstillerne nærmest samstemmende melder om stor købelyst og en rigtig positiv stemning. BOAT SHOW 2017 viser med al tydelighed, at bådbranchen for alvor er kommet ud af dødvandet, siger Lars Søndergaard.

Det bekræftes af Jan Hansen, formand for brancheforeningen Danboat.

- Det har været to meget opløftende weekender. Jeg har ikke hørt andet end positive tilbagemeldinger fra medlemmer og kolleger, og det er et dejligt signal med løftet i besøgstallet. Hos os i Quantum Sails har vi oplevet direkte salg i et omfang, vi ikke har set længe, og vi får også forrygende travlt de kommende uger, konstaterer Jan Hansen.

Helt anden stemning

Hos Jørgensen & Dahl A/S, som er importør af blandt andet Mercury motorer, Quicksilver og Bayliner både, har forhandlerne haft en super udstilling, fortæller medejer Mads Dahl Jeppesen.

- Der har været en helt anden positiv stemning end for to år siden – en kæmpe forskel. Forhandlerne har også oplevet stor aktivitet mellem de to weekender, og det viser jo, at folk er i markedet for at købe, påpeger Mads Dahl Jeppesen.

Han tilføjer, at der er langet godt med motorer, speedbåde og mindre cruisere over disken i løbet af Boat Show. Blandt andet er der på udstillingen solgt tre Quicksilver 755 Weekend, som med udstyr står i omkring 650.000 kroner.

Jørgensen & Dahl har i øvrigt også leveret den flotte præmie, som kunne vindes af alle de besøgende, som købte billetter online. Den heldige vinder af den spritny Quicksilver 455 Cabin, komplet med Mercury motor og bådtrailer fra Brenderup til en samlet værdi af 125.000 kroner, blev Mogens Pedersen fra Sønderborg. Den 61-årige vinder ser frem til at fiske sammen med børnebørnene i den nye båd, fortalte han i telefonen, da han fik overbragt den gode nyhed.