Fra mange til rigtig rigtig mange

Vi kan rumme flere end 10.000 konferencegæster på én gang med et hav af forskellige muligheder for opstilling af stole og borde. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre.
Se lokaleoversigt her >>

GRATIS parkering

MESSE C har mere end 3500 gratis parkeringspladser lige ved døren. El-biler er selvfølgelig også meget velkomne her, og kan endda oplade, imens du er indenfor. Når du kommer som kursusleder/ foredragsholder hos os, har vi sørget for parkerings-plads lige ved indgangen. De er reserveret til dig - se her >>

Konference Hjælperen

Vi er altid kun et klik væk, også når du er hos os. Med Konference Hjælperen kan du, under dit møde her i huset, komme i kontakt med vores personale med et enkelt klik. Læs mere >>

Teknik, der altid bare virker

Med det nyeste AV-udstyr er du sikret de bedste vilkår for et godt møde eller professionel konference. Vores konferencemedarbejder Jan står altid klar til at hjælpe, så teknikken bare virker. Læs mere her >>

Sig hej til Jan

Han er vores konference-tekniker, og han står klar til at hjælpe dig med al teknikken. Via Konference Hjælperen er Jan altid kun et klik væk, hvis du skulle få brug for hans hjælp.

Gå på opdagelse i MESSE C's konference. Se husets mange kvadratmeter folde sig ud i 3D, og tag en virtuel tur igennem vores lokaler.

Kunden i fokus

MESSE C er kendt for at sikre skræddersyede løsninger med kunden i fokus. Vi lytter til netop jeres behov, og assisterer altid med ideer, planlægning og service. Vi er et full-service hus, og kan tilbyde hele pakken uanset event. I videoen kan du få et indblik i, hvordan vi kan trylle rå haller om til enhver lejlighed. Hokus pokus - dig i fokus!

Vi kan trylle alle de grupperum frem, du ønsker. Se bare her >>

MESSE C er Street

Skal frokosten være noget helt særligt? Vi har stor erfaring med at byde gæster på smagsoplevelser fra hele verden i små boder.

Hos MESSE C er Street Food gode råvarer sammensat med inspiration fra velkendte retter serveret med et twist. Vi serverer blandet andet gourmet hotdogs, mini steak-burgers, røget laks med ærtepuré, lækker kylling på spyd og meget andet. Da Street Food ofte er en stående affære, giver det god mulighed for at netværke og bare snakke med hinanden.

Læs mere >>

Vi gør det nemt, at afholde møde eller konference hos os! Det får du foræret:

- 3500 gratis parkeringspladser
- Konference Hjælperen >>
- Altid fri WIFI
- Klimaanlæg i plenumlokaler
- Det nyeste AV-udstyr >>
- Service i topklasse
- Central beliggenhed lige midt i landet
- Store lyse rammer