KONFERENCEFACILITETER, DER ER NOGET GANSKE SÆRLIGT - HVER GANG!

Hos MESSE C får du ikke kun placeringen midt i landet foræret. Vi har også konferencefaciliteterne, der sikrer, at jeres virksomhedsarrangement bliver en succes.

Holder du et arrangement i MESSE C konference vil du opleve, at rammer og faciliteter understøtter indholdet, så dit møde møde eller din konference bliver en oplevelse ud over det sædvanlige.

Hos os, skaber vi det univers, der passer præcis til dit arrangement og dine gæster, så det understøtter dit møde eller din konference. Det er den lille forskel, der gør den store forskel.

Rum og rammer i vores konferencecenter

Vil du opleve lokalerne eller reservere et lokale?

I MESSE C kan du trygt reservere vores møde eller konferencelokaler og tage dialogen om jeres arrangement online. Ønsker du at komme forbi for at se lokalerne og vi kan gå i detaljer om arrangementet sammen, så er det også en mulighed. Kontakt os nu, så finder vi ud af hvad der passer dig bedst.

Maiken Kehlet

Konferenceassistent

75 92 25 66 // mk@messec.dk

Bliv kontaktet - send os dine oplysninger

Kontakt - Simpel

Kontakt

Digital topklasse og teknik der bare spiller

Teknik, der altid bare virker

Med det nyeste AV-udstyr er du sikret de bedste vilkår for et godt møde eller professionel konference i vores konferencecenter.

Skulle uheldet være ude, så står vores konference-eksperter altid klar til at hjælpe, så teknikken bare virker. Se mere her

Danmarks (nok) bedste placering og gratis parkering

Pssst. Her er altid GRATIS parkering

MESSE C har mere end 3500 gratis parkeringspladser lige ved døren og el-biler er selvfølgelig også meget velkomne her. De kan oplade, imens du er indenfor.


Når du kommer som arrangør, kursusleder, foredragsholder eller lignende hos os, har vi også sørget for parkerings-plads lige ved indgangen.

Ønsker du sparring råd og vejledning?

Vi har masser af ideer til din konference og du har altid mulighed for at trække på vores store ekspertise og erfaring omkring at skabe vellykkede og inspirerende arrangementer. Hvis du mangler inputs og sparring, så er vi klar ved telefonen.

Maiken Kehlet

Konferenceassistent

75 92 25 66 // mk@messec.dk

Hokus Pokus - Gæsten i fokus

MESSE C er kendt for at sikre skræddersyede løsninger med gæsten i fokus. Vi lytter til netop jeres behov, og assisterer altid med ideer, planlægning og service.Vi er et full-service hus, og kan tilbyde hele pakken uanset arrangementets karakter og type.

Vi kan eksempelvis trylle alle de grupperum frem, som du ønsker og i videoen her kan du få et indblik i, hvordan vi kan trylle rå haller om til enhver lejlighed.

Vi gør det nemt, at afholde møde eller konference hos os! Det får du foræret:

- 3500 gratis parkeringspladser
- Konference Hjælperen >>
- Altid fri WIFI
- Klimaanlæg i plenumlokaler
- Det nyeste AV-udstyr >>
- Service i topklasse
- Central beliggenhed lige midt i landet
- Store lyse rammer

Hold dit arrangement i MESSE C? Send forespørgsel i dag

Ønsket dato