Vores konferencelokaler har den nyeste teknologi indenfor AV-udstyr.

Vi tilbyder bl.a. skærmløsning i alle lokaler, HD-visning, to-skærmsløsning i vores store lokale, trådløse headsets og mulighed for lydoptagelse og Live-streaming.

Jan fra konferencen står altid klar til at hjælpe med det tekniske, så teknikken altid spiller når du holder et arrangement i MESSE C. 

Vi ved, at et godt indeklima er vigtigt for en god konference. Vores nye klimaanlæg sørger for, at temperaturen er lige tilpas og luften altid er frisk i vores konferencelokaler.

Det betyder, at når I skal afholde jeres næste møde, er der altså lige nøjagtig så cool, som I ønsker det.

Sig hej til Jan

Jan er vores konference- og teknikhaj. Han har fuldstændigt styr på detaljerne omkring din konference hos os, og han sørger for, at det hele spiller, så du kan koncentrere dig om dine gæster. Har du brug for hjælp til teknikken, så er det Jan, du skal have fat i.

Det er også ham, der straks kommer, hvis du trykker på teknik-knappen på vores Konference Hjælper. Ved du ikke, hvad det er, så læs med her >>

Med andre ord kan du betragte Jan som din højre hånd, når du afholder møde eller konference i MESSE C. Han elsker at have gæster, og sørger altid for, at det hele er tip top i orden, når du kommer på besøg.