Vores konferencelokaler har fået den helt store opgradering af den nyeste teknologi indenfor AV-udstyr. Vi tilbyder nu bl.a. skærmløsning i alle lokaler, HD-visning, to-skærmsløsning i vores store lokale, trådløse headsets og mulighed for lydoptagelse. Jan fra konferencen står altid klar til at hjælpe med det tekniske.

Den store opgradering inkluderer også fokus på et godt indeklima. Vi har investeret i et nyt klimaanlæg, der sikrer, at temperaturen er lige tilpas. Vi ved, at et godt indeklima er vigtigt for en god konference. Når I skal afholde jeres næste møde, er der altså lige nøjagtig så cool, som I ønsker det.

Sig hej til Jan

Jan er vores konference- og teknikhaj. Han har fuldstændigt styr på detaljerne omkring din konference hos os, og han sørger for, at det hele spiller, så du kan koncentrere dig om dine gæster. Har du brug for hjælp til teknikken, så er det Jan, du skal have fat i.

Det er også ham, der straks kommer, hvis du trykker på teknik-knappen på vores Konference Hjælper. Ved du ikke, hvad det er, så læs med her >>

Med andre ord kan du betragte Jan som din højre hånd, når du afholder møde eller konference i MESSE C. Han elsker at have gæster, og sørger altid for, at det hele er tip top i orden, når du kommer på besøg.