MESSE C tilbyder lækre og nye lokaler, hvor der er plads til at drøfte ideer, og hvor du kan afholde dit møde i behagelige omgivelser. I vores restaurant har vi gjort os umage og lavet et lækkert måltid, I kan glæde jer til at dele med hinanden.

Tag en virtuel tur i konferencen her

Vores konference har fået en ordentlig opgradering. Vi har investeret i et nyt klimaanlæg, der sikrer, at temperaturen er lige, som du ønsker den. Vi ved, at et godt indeklima er vigtigt for en god konference. Ligeledes tilbyder vi den nyeste teknologi indenfor AV-udstyr. Læs mere om det her >>

Konferencelokaler kan være mange ting. Vi har nogle faste rammer, men har kvadratmetrene til at skabe lige præcis det, du har brug for. Vi bygger netop det univers, der passer til dit møde eller konference. MESSE C er stedet hvor folk mødes.

Uden mad og drikke, duer helten ikke.. Derfor har vi altid fokus på gode råvarer og økologi, når vi sammensætter menuen - måske i samarbejde med dig? Læs mere om vores mødekoncepter her.

Kom selv og se! Vi giver gerne en kop kaffe og en rundvisning - kontakt os her.

Grupperum uden begrænsning

Hos MESSE C siger vi, at alt kan lade sig gøre, - og vi mener det! Med vores 33.000 kvm under samme tag er der nærmest inden grænser for, hvor mange grupperum du kan få.

I videoen herover kan du med egne øjne se, hvordan vi byggede 18 tematiserede grupperum op for Nordea.

Til de mindre møder

Mangler du et hyggeligt og uforstyrret mødelokale til de små møder, så kan vi også levere det. I vores mødelokaler er der har fokus på rolige og behagelige omgivelser, så mødeoplevelsen bliver derefter.

Se vores mødelokaler her

Din højre hånd

Ved leje af vores konferencelokaler får du automatisk en hjælper med dig under konferencen. Vi kalder den Konference-Hjælperen, og den har til formål at gøre dit besøg hos os endnu nemmere - og mere effektivt.

Konference-Hjælperen er en tablet, der giver dig nogle muligheder. Den kan eksempelvis kalde efter en tekniker, hvis - imod alle odds - teknikken skulle drille. Via vores tablet kan du også rykke frokosten enten frem eller tilbage efter behov. Du kan bede køkkenet komme med flere drikkevarer, hvis I er ved at løbe tør. Du kan også mere end det, men det synes vi næsten, du selv skal komme og opleve.

Læs mere om Konference-Hjælperen her