MESSE C tilbyder lækre og nye mødelokaler på Danmarks bedste placering. Er i 2, 20 eller 45 personer til mødet, så er der plads nok til at, du kan afholde dit møde i behagelige omgivelser.

Du kan også nyde et lækkert måltid mad, som du og resten af mødedeltagerne kan glæde sig til at indtage sammen i vores restaurant. 

Udover rummelige og lyse møderum, tilbyder vi også den nyeste teknologi indenfor AV-udstyr.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med teknikken, så du blot kan læne dig tilbage og koncentrere dig om dit møde.

Træd indenfor i vores 4 dedikerede mødelokaler, der er lækkert indrettet og hvor du kan mærke lidt af den whaauw fornemmelse, som vi altid ønsker at give vores gæster. 

Hvis du ønsker, at invitere mange gæster til dit møde, så er det intet problem. I forbindelse med vores mødefaciliteter, finder du vores 5 konferecelokaler, der kan rummer op til 700 siddende gæster. 

Ideværkstedet

Mødelokalet Ideværkstedet er lokalet for jer, der ønkser at sætte gang i ideerne. her er plads til at sætte kreativiteten fri. Det er bl.a. her der holdes workshops, Designfacilitering, undervisning og meget mere. 

Mødelokalet er indrettet til at understøtte de processer, der ligger til grund for at gode ideer får næring og sættes i værk, med øje for de små detaljer. Mødelokalet er bl.a. udstyret med det nyeste AV-udstyr og wifi 

- og så er indeklimaet altid i top. 

Den grønne gren

Mødelokalet "den grønne gren" er vores største mødelokale. her er plads til de fleste møder. Det er bl.a. her der holdes bestyrelsesmøder, undervisning og meget mere. 

Mødelokalet er indrettet smagsfuldt med inspiration fra naturen, med øje for de små detaljer og er bl.a. udstyret med det nyeste AV-udstyr og wifi 

- og så er indeklimaet altid i top. 

Tankeboblen

I mødelokalet "Tankeboblen" kan tankerne få frit løb. Her er godt at være hvis der skal brainstormes i det lille team eller tænkes store tanker. 

Lokalet er hyggeligt og minimalistisk indrettet med en stor sofa og gode mødestole. Derudover er møderummet veludstyret bl.a. med nyeste AV udstyr, wifi og aircondition.  

Den brændende platform

I mødelokalet "Den Brændende Platform" kan du fyre op for de helt store ideer og visioner. Mødelokalet er oplagt til de små og tætte møder.

Lokalet er indrettet med fokus på kreativitet og skæve påfund. 
- og så er der for alvor fart over farverne.

Møderummet er selvfølgelig udstyret med nyeste AV-udstyr, wifi og aircondition.  


Fra mange til rigtig rigtig mange. I MESSE C kan vi rumme flere end 10.000 konferencegæster på én gang med et hav af forskellige muligheder for opstilling af stole og borde.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre.

Hent den komplette lokaleoversigt her 


Få prisen dit mødelokale hos vores dygtige konferenceassistent Maiken

Maiken Kehlet

Konferenceassistent

75 92 25 66 // mk@messec.dk

- Eller send en forespørgsel

Konference - udvidet

Event - udvidet

Brug for mødelokaler til mange gæster? 

Vores mødefaciliteter og konferencecenter hænger tæt sammen og i konferencecenteret har vi 3 store mødelokaler, med plads til over 700 gæster. Skal det være endnu større, løser vi også det på bedste MESSE C facon, så dine gæster får en helt unik oplevelse. Du kan se meget mere af vores konferencecenter herunder.  

RUMMELIGE KONFERENCELOKALER

Vores konference er topmoderne og vi har plads nok. Her er plads til 500 sidende gæster og er indrettet med nyeste teknologi indenfor AV-udstyr. Vores klimaanlæg sikrer, at temperaturen er lige, som du ønsker den, for vi ved, at et godt indeklima er vigtigt for en god konference.

Læs om vores konferencelokaler her

GRUPPERUM UDEN BEGRÆNSNING

Hos MESSE C siger vi, at alt kan lade sig gøre, - og vi mener det! Med vores 33.000 kvm under samme tag er der nærmest inden grænser for, hvor mange grupperum du kan få.

I videoen herover kan du med egne øjne se, hvordan vi byggede 18 tematiserede grupperum op til Nordeas BMS arrangement.

Reserver lokaler her

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi giver gerne en kop kaffe og viser rundt.

Kontakt os her