MESSE C tilbyder lækre og nye mødelokaler på Danmarks bedste placering. Er i 2, 20 eller 45 personer til mødet, så er der plads nok til at, du kan afholde dit møde i behagelige omgivelser.

Du kan også nyde et lækkert måltid mad, som du og resten af mødedeltagerne kan glæde sig til at indtage sammen i vores restaurant. 

Udover rummelige og lyse møderum, tilbyder vi også den nyeste teknologi indenfor AV-udstyr.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med teknikken, så du blot kan læne dig tilbage og koncentrere dig om dit møde.

Træd indenfor i vores 3 dedikerede mødelokaler, der er lækkert indrettet og hvor du kan mærke lidt af den whaauw fornemmelse, som vi altid ønsker at give vores gæster. 

Hvis du ønsker, at invitere mange gæster til dit møde, så er det intet problem. i forbindelse med vores mødefaciliteter, finder du vores 3 konferecelokaler, der kan rummer op til 700 siddende gæster. 

Få prisen dit mødelokale hos vores dygtige konferenceassistenter Maiken og Samja

Maiken Kehlet

Konferenceassistent

75 92 25 66 // mk@messec.dk

Samja B. Haugaard

Konferenceassistent

75 92 25 66 // sah@messec.dk

- Eller send en forespørgsel

Ønsket dato

Brug for mødelokaler til mange gæster? 

Vores mødefaciliteter og konferencecenter hænger tæt sammen og i konferencecenteret har vi 3 store mødelokaler, med plads til over 700 gæster. Skal det være endnu større, løser vi også det på bedste MESSE C facon, så dine gæster får en helt unik oplevelse. Du kan se meget mere af vores konferencecenter herunder.  

Rummelige konferencelokaler

Vores konference har fået en ordentlig opgradering. Vi har investeret i et nyt klimaanlæg, der sikrer, at temperaturen er lige, som du ønsker den. Vi ved, at et godt indeklima er vigtigt for en god konference. Ligeledes tilbyder vi den nyeste teknologi indenfor AV-udstyr.

Læs om vores konferencelokaler her

Grupperum uden begrænsning

Hos MESSE C siger vi, at alt kan lade sig gøre, - og vi mener det! Med vores 33.000 kvm under samme tag er der nærmest inden grænser for, hvor mange grupperum du kan få.

I videoen herover kan du med egne øjne se, hvordan vi byggede 18 tematiserede grupperum op for Nordea.

Reserver lokaler her

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi giver gerne en kop kaffe og viser rundt.

Kontakt os her