STYR PÅ DET HELE ...

Med MESSE C's konference-tablet, er du sikker på, at hjælpen altid kun er et klik væk. Vi har valgt at kalde den 'Konference Hjælperen', fordi dens eneste formål er at hjælpe dig, når du afholder møde eller konference hos os.

Konference Hjælperen er arrangørens direkte kontakt til både køkkenet og teknisk hjælp. Ved et enkelt tryk på den udleverede tablet kan du enten tilkalde teknisk hjælp, udskyde eller fremskynde frokosten eller bede om flere drikkevarer.

Konference Hjælperen øger altså serviceniveauet - og den er med til at forbedre din oplevelse som gæst her i huset.


Et godt værktøj for medarbejderne

Konference Hjælperen giver medarbejderne en gylden mulighed for at være i kontakt med gæsterne hele dagen, og kan dermed justere dagens indhold efter kundens ønsker og behov.

Ikke nok med, at Konference Hjælperen er med til at øge vores serviceniveau overfor vores kunder, så er den også et rigtig godt redskab for vores medarbejdere. De har nu fået øget mulighed for at at yde en endnu bedre service overfor vores mødegæster.

- Grete Højgaard, Direktør i MESSE C

Vi RAMMER lige dit behov

MESSE C rummer lyse og venlige omgivelser, der kan tilpasses lige præcis det, du ønsker. Vi har klimaanlæg, moderne AV-udstyr og et serviceniveau i topklasse. Se mere her >>