Konferencedagen WebIT er en tilbagevendende inspirationsdag hvor Skoletubeplatformene er omdrejningspunkterne, og hvor deltagerne både praktisk og teoretisk kommer rundt i det it-didaktiske landskab.

Her får deltagerne ny inspiration til at bruge skoletubeplatformen i deres undervisning og på den måde sikrer arrangøren, at deres service og produkt forbliver interessant at bruge.

Der deltager omkring 400 gæster på dagen og derfor er K1 konferencelokalet det foretrukne lokale. Her er nemlig god plads og god mulighed for at udvide ved sene tilmeldinger, hvis det bliver nødvendigt.

Til WebIT var der brug for, at deltagerne kunne tage noter og bruge digitale devices. Derfor valgte vi en skolebords-opstilling, med plads i rummet til at udvide opstillingen, hvis det blev nødvendigt på dagen.    

Maiken Kehlet
Konference-specialist
Tel: 75 92 25 66
Mail: mk@messec.dk

Arrangøren har et ønske om at inddrage leverandører og samarbejdspartnere i dagen, og give dem mulighed for at vise deres produkter til konferencens gæster, da der er et klart sammenfald af målgrupper.

Derfor blev “Vandregangen” omdannet til udstillingsområde i dagens anledning, hvor leverandører af læring på bl.a. digitale platforme til folkeskolen kunne vise deres produkter og services til konferencens 375 deltagere fra hele landet, når der var pause fra de inspirerende oplæg.

Dagen igennem kunne gæsterne mæske sig i vores lækre morgenmad mens frokosten blev serveret som street food, hvor gæsterne kunne smage mange forskellige retter i et hyggeligt og uformelt street miljø.