MESSE C fik til opgave, at skabe rammerne omkring medarbejderdagen i Voksenservice i Fredericia Kommune, hvor fokus for dagen blev lagt på forkælelse, rum til fordybelse og faglige indslag.

Det var en dag, som blev arrangeret i tæt samarbejde med Fredericia Kommune, hvor  MESSE C stod for en del af dagens program og voksenservice også havde arrangeret en del af dagen.

Maiken Kehlet
Konference-specialist
Tel: 75 92 25 66
Mail: mk@messec.dk

”Vi havde kontaktet MESSE C i forbindelse med vores årlige Medarbejderdage i Voksenservice, Fredericia Kommune. Det var en rigtig god oplevelse lige fra starten. Fra første telefoniske kontakt med Event-teamet til de sidste samtaler omkring afviklingen af dagene.

Vi fik en meget positiv velkomst og indtryk til første møde, og vores oplæg og ideer blev professionelt kvalificeret med gode, sjove og brugbare ideer fra MESSE C. Under hele forløbet op til medarbejderdagene kunne vi kontakte Event-afdelingen med spørgsmål og ændringer, og blev altid mødt med venlighed, smil og tålmodighed.

Rammerne på MESSE C var fantastiske til vores behov, og helt sikkert til mange andre forskellige formål, og vi vil med sikkerhed have MESSE C i tankerne til fremtidige arrangementer.

Indholdet på dagen var delvist arrangeret af os selv, men den del som MESSE C stod for var forrygende med Copenhagen Drummers og Henrik Meng.

Vi fik dejlig morgenmad, og frokost var arrangeret som Street Food med forskellige temaer og fra flere lande. En fantastisk ide og dejlig mad, alle var glade. Hele dagen igennem var der kvalificeret og venlig support/opgaveløsning på alle opgaver og ønsker, hvor skøre og besværlige de end måtte være.

MESSE C er er en velfungerende organisation, hvor alt (næsten) kan lade sig gøre, og det sker med professionalisme, glæde og entusiasme. Vi vil med stor glæde anbefale dem.”