Street Food spises på farten - stående eller gående, og giver fantastiske muligheder for at netværke og snakke med hinanden - hyggeligt og uhøjtideligt. Men Street food er ikke bare fastfood - det er smagfulde og energirige bidder, der ofte har internationale rødder.

Street Food er altså ikke bare små mundfulde af store smagsoplevelser, men er også en genvej til det internationale køkken. Det er traditionelle retter fra alle verdens lande med et twist og lavet på de lækreste råvarer og tidens trends.

Hos MESSE C er Street Food gode råvarer sammensat med inspiration fra velkendte retter serveret med et twist. Vi serverer blandet andet gourmet hotdogs, mini steak-burgers, røget laks med ærtepuré, lækker kylling på spyd og meget andet. Da Street Food ofte er en stående affære, giver det god mulighed for at netværke og bare snakke med hinanden.

Vi er eksperter i at trylle rå haller om til unikke universer. Når vi bygger Street Food universet op kommer de rå haller til sin ret. Det bliver på den måde meget autentisk og enkelt, så maden og oplevelsen står frem. Herunder kan du se, hvordan det ser ud, når der bydes på Street Food i MESSE C.

Street Food er - som navnet siger - grab 'n go mad på gaden. Det har eksisteret i mange år, og i Danmark kender vi det fra eksempelvis pølsevogne. Street Food er mad, der er "klar til at spise", som købes fra en madbod eller vogn. Oftest er disse boder transportable, så det er rodløst og fleksibelt. Det samme er maden, der serveres. Ingredienser og traditionelle retter fra hele verden, der blandes og kombineres. Det er en blanding af fast food og fingermad.

Mange vælger Street Food for at få variation, smagfulde oplevelser eller for at prøve nye og eksotiske retter fra det store udland. Forskellige nationalretter er nemlig ofte på menuen, når vi serverer Street Food.

Street Food kom for alvor på Danmarkskortet, da Papirøen åbnede i København. Nu kan du altså også opleve det lige her i MESSE C.