C&B systemer leverer IT services og løsninger til bl.a. ejendomsmæglere og virksomheden ønskede at lancere deres nye system RealEquity hos os og samtidig kombinere lanceringen med en konference og minimesse.

Her kunne deltagerne gå på opdagelse i fremtidens ejendomsmæglerbranche, og samtidig give et indblik i bl.a. kunstig intelligens og trends for ejendomsmæglere.

Det gjorde de på Fremtiden.Nu, der er en dag, hvor landets ejendomsmæglere har mulighed for at se den nyeste teknologi på deres fagområde, og samtidig få indblik i C&B Systemers mæglerplatform.

Maiken Kehlet
Konference-specialist
Tel: 75 92 25 66
Mail: mk@messec.dk


Den specielle sammensætning af udstilling, netværk og konference betød, at vores ultra fleksible konferencecenter for alvor kom til sin ret. Her kan vi nemlig skræddersy rammerne, så de passer til stort set alle lejligheder og ønsker.

 

Til denne lejlighed delte vi konferenceområdet op i to afdelinger. Et område, som var skræddersyet til konference og et område, hvor leverandører og interessenter udstillede deres produkter og services.

Under hele dagens arrangement, serverede vi lækker økologisk morgenmad, stående frokost med et solidt twist og vores lækre eftermiddagskager, som de mange deltagere frit kunne kaste sig ombord i, når lysten til noget lækkert opstod mellem de mange spændende oplæg.

 

Den stående frokost blev valgt, da frokost-buffet'en både skulle fungere som samlingssted i udstillerområdet, og samtidig indbyde til dialog over et måltid mad, for at komme udstillernes ønske om dialog på standende til gode.  

Alle billeder fra Fremtiden.Nu konferencen