En gang om året samler Bankdata alle sine 650 medarbejdere fra de tre lokationer Erritsø, Silkeborg og Them, til en fælles konference.

"- Målet med årssamlingen er, at samtlige medarbejdere får det samme budskab på én gang. De får en helt aktuel briefing om, hvad der rører sig i virksomheden. I år var det eksempelvis lanceringen af en ny intern strategi, der var på programmet," fortæller Regitze Tilma, som er leder af kommunikationsafdelingen hos Bankdata.

De seneste tre år har MESSE C Fredericia dannet rammen om årssamlingen, og det er der flere årsager til, beretter Regitze Tilma.

- MESSE C har rigtig gode pladsforhold, hvor der er plads til alle i konferencesalen, vi kan nyde vores fælles frokost i restauranten og parkeringsmulighederne er i top.

Hvis hun skal pege på øvrige faktorer, som er vigtige for en mødeplanlægger, så er det eksempelvis god kvalitet med hensyn til lyd, lys og lokale. Alle skal kunne sidde godt og både høre og se, hvad der foregår, påpeger hun.

Det kulinariske er naturligvis også i fokus. Inden kick-off er der fælles morgenmad, hvor kolleger på tværs af afdelinger kan få en snak inden dagens program, og så spiser vi fælles frokost, der er et centralt punkt for os. 

- Den fælles frokost er også et centralt punkt. Vi oplever, at maden er klar når vi kommer, der er noget for enhver smag og så er den veltillavet og lækker.

Regitze Tilma, BankData

 - Overordnet er det vigtigste trygheden ved, at alt bare fungerer. Det vi har aftalt med MESSE C, det bliver ført ud i livet til punkt og prikke. Og kommer vi med ændringer eller lidt specielle ønsker, så bliver det løst med et smil.

Eksempelvis bad vi sidste år om en filmmand – med ret kort varsel – fordi noget underholdning på scenen skulle på storskærm. Det sørgede man bare for, og den slags betyder meget for os

Regitze Tilma leder af kommunikationsafdelingen, BankData.