FEST, FESTIVAL OG MASSER AF UDENDØRS-AKTIVITERE PÅ SAMME VENUE

Eventbureauet World of Adventure - som er specialiserede i events, fester, rejser og teambuilding til virksomheder var på udkig efter en lokation for en kunde, som ønskede at skabe et event med fest for omkring 1000 deltagere.

DER FINDES LØSNINGER PÅ DET HELE

”Selvom det var et arrangement der stillede krav til mange forskellige ting, både udendørs og indendørs var Messe C. altid frisk på at finde nogle løsninger. Også selv når der skulle etableres en hel festivalplads, med strøm tipier, overdækninger og telte.

Vi stod for det meste udendørs, hvor vores store erfaring med aktiviteter, kom til sin rette og kunne ellers overlade det meste af arbejdet med festlokaler og servering trygt til Messe C. Det gav en god balance imellem de opgaver vi løste og de opgaver Messe C. løste. Alt i alt et rigtigt godt samarbejde”

Søren Madsen, direktør World of Adventure

FESTIVAL OG FEST PÅ SAMME STED 

Det var en bunden opgave at Venue’et skulle byde på både udendørs og indendørs rammer til bl.a. fest og samtidig teambuilding og festivalplads.

Så World of Adventure havde behov for nogle gode udendørsområder, hvor der for kunden kunne etableres den ønksede festivalplads.

Pladsen skulle være fyldt med masser af aktiviteter eksempelvis skulle gæsterne kunne forlyste sig med human table football, laser lerdue, bueskydning, lasergame, en ægte gokartbane og lignende aktiviteter dagen igennem. 

Der blev opsat stemningsfyldte tipi telte, masser af borde og bænke med solsejl og pallesofaer som hyggeligt omdrejningspunkt for eftermiddagens aktiviteter.

Dagen blev afsluttet med en stor fest, kendte kunstnere, musik og dans, så det var bl.a. vigtigt, at der var områder med omklædningsfaciliteter, så gæsterne kunne blive samlet på stedet og stadig være pæne til festen.

FUN FACT

I MESSE C har vi den specielle kombination af store haller og et fleksibelt udeområde og unik national placering, så vi kan danne rammer for både fester, teambuilding, festival og event.

- uden at gæsterne skal transporteres rundt på forskellige lokationer.

Det var den specielle kombination af placering, udendørs områder, ultra-fleksible indendørsrammer, som denne event krævede, og derfor kunne World of Adventure placere arrangementet hos os i MESSE C.

Hør mere om denne event og vores samarbejdet med eventbureauer

Elke Preisler

Event- og marketingchef

22 33 39 55 // ep@messec.dk


Det er en fornøjelse at stå i spidsen for et eventteam som har hjertet med i alt det, vi gør og netop det – gør en forskel. Vi brænder for at skabe værdi, og gør det med så meget passion, at det kan mærkes blandt alle vores kunder og deres gæster.