HusCompagniets Powerdag var en kombination mellem opsummering på kædens regionale resultater, en oplevelsesdag og en dag, hvor kædens medarbejdere fra forskellige kontorer kunne mødes face to face.  

Dagen startede med et stormøde for alle HusCompagniets sælgere fra hele landet, som vi husede i vores konferencelokale.  

Til lejligheden blev konferencelokalet delt op i kædens forskellige afdelinger og de kunne så hver især se præsentationer af egne og andres mål og fejre opnåede mål.

De tre bedst sælgende sælgere vandt en helt speciel oplevelse. De skulle ud ud og køre stærkt. Rigtig stærkt. I hurtige sportsvogne, sammen med professionelle racerkørere.

Efter konferencen blev alle sælgere derfor hentet af værtinder og bragt til køreteknisk anlæg, som ligger i umiddelbar forbindelse med MESSE C.

Her skulle præmien ”udleveres”.

På anlægget ventede der samtidig bobler og snacks samt en partybus, som alle HusCompagniets sælgere kunne frekventere, alt imens racerkørerne kørt hot-seat runder med sælgerne på passagerersædet i de fede sportsvogne.

…dur helten som bekendt ikke. Derfor gik turen tilbage til MESSE C sammen med værtinderne.

I restauranten var der pyntet op – et hyggeligt sharefood/havefest tema med lyskæder, ternede duge, græs på gulvet lyden af kvidrende fugle.

HusCompagniet er en landsdækkende kædevirksomhed, med kontorer og arbejdspladser på mange lokationer i landet. Derfor er det ikke så ofte, at medarbejderne har mulighed for at mødes ansigt til ansigt. Derfor var ideen med set-up'et til middagen, at skabe en hyggelig stemning, hvor kollegaer kunne mødes og networke på kryds og tværs af organisationen.

Da gæsterne tog hjem ventede værtinderne med frisk kaffe og en goodiebag med kransekage og andre lækkerier til turen hjem.