Kunde: Uni-Tankers A/S & Uni-Chartering A/S

Koncept: Reception for kunder, leverandører, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser og medarbejdere.

Lokation: Uni-Tankers & Uni-Charterings hovedkontor; Turbinehallen i Middelfart.

MESSE C blev bedt om at lave en reception for kunder, leverandører, samarbejdspartnere og medarbejdere fra hele verden for bl.a. at vise det nye domicil samt give alle gæster en uforglemmelig dag og særlig oplevelse, som de ville huske.

 

Kundens egne ord:

”Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med MESSE C, som har et professionelt team, der fra første møde forstod at lytte til og sætte sig ind i vores ønsker og ideer til dagen”.

Vi bad MESSE C om at lave et specielt og unikt event med rene linjer og en rød tråd, som alle i branchen ville tale om og huske, som ”årets begivenhed”. MESSE C kom med et oplæg, der koblede vores ønsker med deres kreative og spændende input, hvilket bl.a. resulterede i en enestående teltløsning, der integrerede vores nye hovedkontor og smukke omgivelser ved vandet med selve teltet. På selve dagen var der professionelle indlæg samt musik – og der var sørget for det hele ned til mindste detalje.

Under hele forløbet har MESSE C har været proaktive, fleksible og kommunikerende – ja, ”on top of everything” – der var endda sørget for perfekt dansk sensommervejr til dagen…

Jeg kan varmt anbefale MESSE C og vil ikke tøve med kontakte dem igen ved fremtidige arrangementer."

Per Ekmann, CEO, Uni-Chartering