Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Spar Nord, da vi i 2016 fik lov at huse deres medarbejderkonference. Spar Nord havde nogle rigtig flotte ord til os:

 

FRA RÅ GRÅ HALLER TIL ET DØGN I VERDENSKLASSE

1310 gæster kan sikkert ryste enhver vært – selv en dreven en af slagsen? 

Tænk - alle skal bruge garderobe, spise brunch, sidde komfortabelt til konference i flere timer – hvor det er vitalt både at kunne se og høre ledelsen fortælle, spise frokost på en time, deles i tre flokke for at gå i ni workshops, kunne klæde om for at være klar til bar og stand-up – og ikke mindst nyde middag med tre retter, velskænkede vine, show og dans med vellyd og sendes sikkert hjem med go’nat-pose til turen hjem til alle egne af Danmark.

I hovedtræk lød Spar Nord Banks ønsker sådan + lidt mere i forbindelse med afholdelse af Medarbejder- og Strategikonference i november 2016.

Det er på mange måder pudsigt at se de mange tusinde rå kvadratmeter første gang.

Herligt at skulle bruge løbehjul for at komme rundt – men lidt angstprovokerende at skulle forestille sig disse kæmperum i beton og intet andet forvandle sig til lune smukke haller med Street Food x 2 + foredragssal med unik teknik og komfort + tre velindrettede workshoprum + overdådigt kaffe/kagebord til og fra workshops +lækre kunstnerfaciliteter + herre- og dameomklædning (sidstnævnte med rigtige sminkespejle) + bar med plads til stand-up og lummer belysning + sceneudsmykning x 5 med stil og ikke mindst den store aftenfest med prismelysekroner, masser af blomster, kæmpescene og et utal af tjenere med styr på hver en detalje.

MEN – sådan blev det – og det var verdensklasse. Et topprofessionelt samarbejde med topprofessionelle mennesker et topprofessionelt sted, som vi – med varme hilsner fra alle gæsterne, der stadig taler om oplevelsen – varmt anbefaler."

Spar Nord Bank
Hovedsædet i Aalborg

Vibeke Pedersen og Elisabeth Viksnins