Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Spar Nord, da den nordjyske banks medarbejderkonference blev afviklet i vores konferencecenter.

Spar Nord havde nogle rigtig flotte ord til os:

 

OPGAVEN I HOVEDTRÆK

I hovedtræk lød Spar Nord Banks ønsker sådan + lidt mere i forbindelse med afholdelse af bankens Medarbejder- og Strategikonference.

1310 gæster kan sikkert ryste enhver vært – selv en dreven en af slagsen? 

Tænk - alle skal bruge garderobe, spise brunch, sidde komfortabelt til konference i flere timer

– hvor det er vitalt både at kunne se og høre ledelsen fortælle, spise frokost på en time, deles i tre flokke for at gå i ni workshops, kunne klæde om for at være klar til bar og stand-up

– og ikke mindst nyde middag med tre retter, velskænkede vine, show og dans med vellyd og sendes sikkert hjem med go’nat-pose til turen hjem til alle egne af Danmark.

Maiken Kehlet
Konference-specialist
Tel: 75 92 25 66
Mail: mk@messec.dk

Vi inviterede Spar Nord på rundtur i MESSE C før vi gik i gang med at opbygge til konference og fest, for det er på mange måder pudsigt at se de mange tusinde rå kvadratmeter inden vi omdanner dem til smukke og inspirerende rum. 

 

"Herligt at skulle bruge løbehjul for at komme rundt – men lidt angstprovokerende at skulle forestille sig disse kæmperum i beton og intet andet, forvandle sig til lune smukke haller med:

+ Street Food x 2
+ foredragssal med unik teknik og komfort
+ tre velindrettede workshoprum
+ overdådigt kaffe/kagebord til og fra workshops
+ lækre kunstnerfaciliteter
+ herre- og dameomklædning (sidstnævnte med rigtige sminkespejle)
+ bar med plads til stand-up og lummer belysning
+ sceneudsmykning x 5 med stil 

- og ikke mindst den store aftenfest med prismelysekroner, masser af blomster, kæmpescene og et utal af tjenere med styr på hver en detalje. 

MEN – sådan blev det – og det var verdensklasse.

Et topprofessionelt samarbejde med topprofessionelle mennesker et topprofessionelt sted, som vi – med varme hilsner fra alle gæsterne, der stadig taler om oplevelsen – varmt anbefaler."

Vibeke Pedersen og Elisabeth Viksnins
Spar Nord Bank Hovedsædet i Aalborg