Nordea Bank Danmark A/S samler hvert år deres top 400 ledere til en todages konference kaldet BMS med fokus på det kommende års strategiske overvejelser og udfordringer. 

MESSE C bød ind på opgaven med mere end en lokation.

Vi ville være med til at fokusere på budskabet og i gennem den høje faglighed arbejde med storytelling og bløde værdier.

På den måde ønskede vi at underbygge konferencens formål og styrke ledernes mindset og idéskabelsesprocessen.

Maiken Kehlet
Konference-specialist
Tel: 75 92 25 66
Mail: mk@messec.dk

Med ambitioner om at være ’verdens bedste’ satte Nordea barren højt. Heldigvis er der højt til loftet i MESSE C’s rå beton haller i mere end én forstand. Med 33.000 m2 under et tag har vi her muligheden for at skabe unikke universer og menneskene, der arbejder her sikrer, at hvert univers bliver skabt med masser af kant, karisma og karaktér.

For gæsterne på konferencen udmøntede det sig i, at de kunne oplevede et råt Street Food-miljø i den ene hal, gå videre til 18 tematiserede grupperum i en anden og videre til et smukt pyntet og festlig dining room område i en tredje hal.

Alt var bygget op i et Nordea univers, som vi havde udarbejdet specifikt til dette arrangement med fokus på ”verdens bedste”.

Vi havde bygget 18 tematiserede grupperum og bød her indenfor i nogle af verdens bedste lederes universer.

Der var f.eks. et Amazon rum, hvor der var et hjørne med chesterfield sofaer, hyggelig belysning, reoler med bøger, iPads og vigtigst af alt så stod Amazon CEO Jeff Bezos ”10 rules for success” på bordet. Klar til at inspirere og sætte rammerne for dagen.

Fælles for de udvalgte verdens bedste ledere var, at de alle har formået at navigere i den digitaliserede verden og har været forandringsparate. Netop som Nordea ønsker at være det.

DEMA 2017 - En flot andenplads

Vi er på baggrund af denne case blevet nomineret til branchens fornemste pris - nemlig en DEMA. Danish Events & Meetings Award er til for at hylde de mest nytænkende og værdiskabende idéer, cases, indsatser og resultater i den danske møde- og eventbranche.

Vi blev nomineret i kategorien "Best Venue Concept", og kunne fejre en flot andenplads. Vi er beærede og stolte af at være taget i betragtning til denne pris.