Den 22. marts mødtes 10.000 tillidsrepræsentanter fra 180 forskellige fagforeninger til stormøde hos MESSE C i Fredericia. Messecentret huser hvert år utallige møder, messer og events, men aldrig tidligere har det mere end 100 år gamle messecenter lagt ramme til så mange mødedeltagere på én gang.

Messecentret fik på rekordtid logistikken på plads i det store hus, ekstra medarbejdere blev kaldt på arbejde og alle sejl sat for at løse den store opgave.

Maiken Kehlet
Konference-specialist
Tel: 75 92 25 66
Mail: mk@messec.dk

Hovedarrangøren bag stormødet i Fredericia er en af landets største fagforeninger HK Kommunal.

Foreningen står bag beslutningen om at stormødet skulle holdes hos MESSE C, og ifølge Formand Bodil Otto, HK Kommunal, er det ikke helt tilfældigt, at valget faldt på Fredericia og på messecentret:

For både HK Kommunal og de øvrige 180 fagforeninger var det vigtigt at finde de mest optimale rammer for afholdelsen af stormødet. Vores mange medlemmer kommer fra alle egne af Danmark og for at give så mange som muligt af dem mulighed for at deltage, var det naturligt for os at kigge på et centralt beliggende sted i landet.

MESSE C er uden tvivl det største og et af de bedst beliggende mødesteder midt i Danmark, og vi ved fra tidligere arrangementer hos dem, at de har rigtig gode faciliteter og stor erfaring med at løse sådanne opgaver.

Vi ser meget frem til at mødes med alle vores kollegaer fra hele Danmark i Fredericia, og til et forhåbentligt godt og udbytterigt møde for alle deltagerne.

Bodil Otto,Formand, HK Kommunal