Som arrangør er du i de helt rette hænder, når du kommer til MESSE C. Du vil blive mødt af et stærkt team, der brænder for succesoplevelser og som tilbyder de optimale rammer til netop din messe.

Med 33.000 kvadratmeter under samme tag har vi pladsen til at skabe netop de rammer, som passer til dit arrangement, hvad enten det er en snæver fagmesse eller den brede publikumsmesse, du vil afholde.

Går du med idéer til en ny messe, eller overvejer du anden location til en eksisterende messe, så sidder vi klar ved telefonen.

Vi råder over 4 haller fra 4.000-16.000 m2 med optimal logistik, store udendørsarealer og 3.500 GRATIS nærparkeringspladser.

Her findes ikke nogen facitliste – vi skræddersyer aftalerne, så de passer til det enkelte arrangement, så hos os kan du få det som du ønsker - lige fra den rå hal til ”full service pakken”.

Filosofien er: Alt er muligt!

Kom i gang med det samme. Lad os starte den indledende dialog om dit projekt nu. 

Kontakt os i dag

Se hvilke muligheder du som arrangør har, for at få ekstra eksponering og synlighed af dit arrangement. Læs mere >>

Der er tekniske og praktiske regler omkring standopbygning. Få praktikken omkring standen på plads lige her >>

Skal din messe skille sig ud? Vi har taget forskud på fremtiden, og sørger nu for at pakke din messe rigtig flot ind, så førstehåndsindtrykket sidder lige i skabet. Vores nye standsystem giver mange nye muligheder for dine udstillere. Dem kan du læse mere om her >> 

Skal du bruge vores logo til markedsføringen? Logo'et er til rådighed for dig til både mailsignatur, sociale medier, trykt materiale og andet. Hent det her >>

Lidt ekstra wauuuw

Vi står altid klar med kreative løsninger til at gøre dit arrangement mere unikt. Dine udstillere får mulighed for at skabe ekstra opmærksomhed omkring deres stand. 
Se hvordan her >>

Vores produktkatalog indeholder alt til standen og mere til. Vi tilbyder inventar, lys og strøm, men også hjælp til skiltning eller ekstra wauuw på messen.

Se vores produktkatalog her >>

Vil du oprette dig som udstiller, og få adgang til alle fordelene. Med et log-ind kan du bestille varer i webshoppen, catering, eventpakker osv.

Opret dig her >>