Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Spar Nord, da vi i 2016 husede deres medarbejder- og strategikonference. Et heldags-arrangement for bankens over 1300 ansatte.

Dagen bød på en smagfuld cocktail af konference, foredrag og workshops, lækker mad, networking og hyggelig stemning, og blev afsluttet med en fantastisk gallafest, med stand-up, fest og farver, som medarbejderne stadig taler om.

Spar Nord Banks ledelse havde nogle rigtig flotte ord til os efter dagen, som du kan læse her:

”1310 gæster kan sikkert ryste enhver vært – selv en dreven en af slagsen?

Tænk - alle skal bruge garderobe, spise brunch, sidde komfortabelt til konference i flere timer – hvor det er vitalt både at kunne se og høre ledelsen fortælle, spise frokost på en time, deles i tre flokke for at gå i ni workshops, kunne klæde om for at være klar til bar og stand-up.

– og ikke mindst nyde middag med tre retter, velskænkede vine, show og dans med vellyd og sendes sikkert hjem med go’nat-pose til turen hjem til alle egne af Danmark."

I hovedtræk lød Spar Nord Banks ønsker sådan + lidt mere i forbindelse med afholdelse af Medarbejder- og Strategikonference i november 2016.

"Det er på mange måder pudsigt at se de mange tusinde rå kvadratmeter første gang. Herligt at skulle bruge løbehjul for at komme rundt – men lidt angstprovokerende at skulle forestille sig disse kæmperum i beton og intet andet forvandle sig til lune smukke haller med Street Food x 2, plus:

+ foredragssal med unik teknik og komfort

+ tre velindrettede workshoprum

+ overdådigt kaffe/kagebord til og fra workshops

+ lækre kunstnerfaciliteter

+ herre- og dameomklædning (sidstnævnte med rigtige sminkespejle)

+ bar med plads til stand-up og lummer belysning

+ sceneudsmykning x 5 med stil

- og ikke mindst den store aftenfest med prismelysekroner, masser af blomster, kæmpescene og et utal af tjenere med styr på hver en detalje."

"MEN – sådan blev det – og det var verdensklasse. Et topprofessionelt samarbejde med topprofessionelle mennesker et topprofessionelt sted, som vi – med varme hilsner fra alle gæsterne, der stadig taler om oplevelsen – varmt anbefaler."

Vibeke Pedersen og Elisabeth Viksnins

Spar Nord Bank, Hovedsædet i Aalborg