I tæt samarbejde med et af Danmarks store mediebureauer sørger vi for, at vores messer er at finde i de helt rigtige og mest relevante medier. Vi ved, at synlighed er altafgørende for, at de rette kunder kommer på messe.

Fokus flyttes over på de online medier og vi følger med. Vi er online som aldrig før, og det vil vores markedsføring naturligvis bære præg af. Vi annoncerer både via sociale medier, search, youtube og programmatic og sætter gerne store online kampagner i gang, der er målrettet mod den helt specifikke målgruppe.

Bliv set

Som udstiller vil du automatisk ved returneret kontrakt blive eksponeret på flere af vores platforme. Både på hjemmesiden og i kataloget.

Er du en skærmtrold?

Vi tilbyder masser af eksponering for både arrangør og udstillere. Vores kæmpe LED-skærm lige udenfor døren kan benyttes til at reklamere for messen. Desuden har vi stationære samt flytbare skærme til brug indenfor, hvor vi tilbyder tilkøb af eksponering for udstillere.

Tilkøb af wauuw

Via vores webshop kan du tilkøbe andet end bare inventar til din stand. Vi tilbyder også hjælp til at få produceret og trykt bannere og skilte, eller du kan tilkøbe eventpakker, som får dig til at skille sig ud på messen samt meget andet. Det kan du bl.a. gøre via webshoppen, som alle udstillere får adgang til, når der bestilles en messestand. 

Download ORIGINAL

Download i SORT

Download i HVID

Download ENGELSK