Som udstiller på en af vores messer kan du i webshoppen tilkøbe en af nedenstående eventpakker. Har du brug for ekstra opmærksomhed på din stand, og ønsker du at forkæle dine gæster med lidt ekstra wauuw, så hjælper vi med alt det praktiske. På den måde skal du blot koncentrere dig om det, du er bedst til.

Vi er altid friske med ideer til dit arrangement, hvad enten det er en messe, konference, sommerfest eller noget helt fjerde. I nedenstående kan du læse det store udbud af event-pakker - men vi kan selvfølgelig meget mere, så kontakt os endelig for en idé til det ekstra pift til dit arrangement.

Har du overvejet, hvor vigtigt det første indtryk er? Med værtinder er du sikret en professionel og smilende velkomst til dine gæster, så du altid kommer godt fra start. Værtinder har en helt særlig evne til at skabe glæde og få dine gæster til at føle sig velkomne fra første færd.

Lad værtinderne forkæle dine gæster, så du kan høste glæden. Book en af vores søde og smilende værtinder, og giv dine gæster en helt særlig oplevelse.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud >>

Vi bookede en af MESSE C's eventpakker til vores deltagelse på Byggeri'14. Vi ønskede at skabe ekstra opmærksomhed på vores stand, og skille os ud fra vores konkurrenter, og det gjorde vi med den is-event vi bookede.

Det var en stor succes, og for os som udstiller utroligt dejligt, at MESSE C kunne hjælpe os med at skabe mere værdi på en messe, der er rigtig vigtig for os. Alt klappede, og MESSE C udviste stor fleksibilitet og service undervejs."

- Monica Lund Stocholm, Projektchef, Icopal Danmark a/s

På vores deltagelse på Bilmesse & Brugtmarked i Fredericia har vi af flere omgange gjort brug af MESSE C's eventpakker i form af søde, professionelle og meget smilende værtinder. De har været med til at skaffe mange nye og gode kontakter til Aros Forsikring. De er super gode til på charmerende og professionel vis at "indfange" kunderne, og vi glæder os allerede til næste gang, vi skal på messe, og vil helt sikkert gøre brug af MESSE C's dygtige værtinder igen."

- Morten Dissing, Adm. Direktør, Aros Forsikring