Uanset om du er til veteranbiler eller både, håndarbejd, luksusshopping eller fagspecifikke messer, så kan du som besøgende altid regne med service i topklasse og gode forhold i MESSE C.

Vi sætter en ære i, at du får en god oplevelse fra første færd. Vi har 3500 gratis nær-parkeringspladser, og ved store messer sørger hjælpere for at få parkering og trafik til at glide.

Indenfor står et stort korps klar til at hjælpe dig med at scanne billetter, opbevare dit overtøj, finde madsteder, servere, vise vej og meget mere.  

- spørg bare løs, vi er der for at hjælpe dig.  

Filosofien er enkel: Jo bedre messeoplevelse du får, jo mere sandsynligt er det, at du besøger MESSE C igen.

 

 

MESSE C lige i Danmark C

Med 33.000 kvm under samme tag er MESSE C Danmarks tredje største messe- og konferencecenter. Vi siger, at her kan alt lade sig gøre, fordi vi har faciliteterne til at skabe helt unikke universer og oplevelser for vores kunder.

Som gæst i MESSE C får du meget foræret. Beliggenheden er givet, men vidste du, at vi også har 3500 gratis parkeringspladser?

Kom tæt på

I MESSE C elsker vi at have gæster, og vi er gode til at tage os af dem. Vi er uddannet til at have License to THRILL. 

Læs mere her

Vi byder på mange forskellige messer i løbet af året. Der er både noget for manden, kvinden, børnene og de ældre. Hvad kan vi friste dig med - kig med her

Besøg messer i topklasse

MESSE C byder på publikumsmesser og fagmesser i topklasse. Der er tid til shopping, samle inspiration, røre og føle, lytte til spændende foredrag eller få sig en lækker frokost og et hvil i loungen.

Vi glæder os altid til at få gæster, fordi det er det, vi er bedst til. Vi har nemlig over 100 års erfaring med at bringe folk sammen.

Vi viser gerne vej til messen - se bare her

20.000 kreative sjæle bliver inspireret hvert år

Kreative dage er nordens største kreative messe. Hvert år valfarter over 20.000 kreative sjæle til MESSE C for at blive inspireret, møde andre ligesindede og se-røre-føle på alle de nyeste produkter, som de mange udstillere præsenterer på de tre dage, som messen varer. 

Vil du se mere Kreative Dage, så kan du læse meget mere her

Vi glæder os til at se dig, og vil gerne være sikre på, at du ikke farer vild. Så vi har lavet en lille guide til, hvordan du finder herhen. Se selv >>

Skal du overnatte i forbindelse med dit messebesøg? Der er masser af muligheder for overnatning lige i nærheden af MESSE C. Læs mere >>