Altid et besøg værd

Uanset om du er til veteranbiler eller både, håndarbejde eller luksusshopping, så kan du som besøgende altid regne med service i topklasse og gode forhold i MESSE C.

Vi sætter en ære i, at du får en god oplevelse fra første færd. Vi har 3500 gratis nær-parkeringspladser, og ved store messer sørger hjælpere for at få parkering og trafik til at glide.

Indenfor er et stort korps i sving med at bemande indgang, garderobe, holde rent, kreere mad i køkkenet, servere, bemande spisesteder og meget andet. Filosofien er simpel: Jo bedre messeoplevelse du får, jo mere sandsynligt er det, at du besøger MESSE C igen.

MESSE C lige i Danmark C

Med 33.000 kvm under samme tag er MESSE C Danmarks tredje største messe- og konferencecenter. Vi siger, at her kan alt lade sig gøre, fordi vi har faciliteterne til at skabe helt unikke universer og oplevelser for vores kunder.

Som gæst i MESSE C får du meget foræret. Beliggenheden er givet, men vidste du, at vi også har 3500 gratis parkeringspladser?

Kom tæt på

I MESSE C elsker vi at have gæster, og vi er gode til at tage os af dem. Vi er uddannet til at have License to THRILL. Læs mere her >>

Vi byder på mange forskellige messer i løbet af året. Der er både noget for manden, kvinden, børnene og de ældre. Hvad kan vi friste dig med - kig med her >>

MESSE C byder på publikumsmesser i topklasse. Der er tid til shopping, samle inspiration, røre og føle, lytte til spændende foredrag eller få sig en lækker frokost og et hvil i loungen. Vi glæder os altid til at få gæster, fordi det er det, vi er bedst til. Vi har nemlig over 100 års erfaring med at bringe folk sammen.

Vi viser gerne vej til messen - se bare her >>

Vi glæder os til at se dig, og vil gerne være sikre på, at du ikke farer vild. Så vi har lavet en lille guide til, hvordan du finder herhen. Se selv >>

Skal du overnatte i forbindelse med dit messebesøg? Der er masser af muligheder for overnatning lige i nærheden af MESSE C. Læs mere >>