Konference i Jylland

Har du opdaget fordelen ved at holde konference i Jylland og samles i midten af landet? I Fredericia er beliggenheden optimal, men der er meget mere at komme efter. Læs videre her. 

I Fredericia, som er placeret centralt i Jylland og lige midt i Danmark ligger MESSE C - og det er her, du er landet.
Vi har samlet en række af de fordele, som andre arrangører fremhæver, når de ligger konferencer eller møder hos os. Fordele du, som konference- og mødearrangør får hos os og som dine gæste vil takke dig for.

 

 

  • 80% af den danske befolkning kan nå hertil indenfor to timer, så her er det oplagt at samles fra hele landet.

  • Dine gæster har ikke bøvl med at finde parkeringspladser, for vi har 3500 gratis parkeringspladser.

  • Fredericia er et knudepunkt for tog, bus og motorvej, så uanset hvordan dine gæster vælger at transportere sig, så er det nemt at kommer til MESSE C i Fredericia.
  • Her er fantastisk mange forskellige lokale overnatningsmuligheder, som kan udvide den gode oplevelse af jeres arrangement, til også at indbefatte kultur og natur.

  • Vi har fantastiske naturoplevelser lige uden for bymuren, som dine gæster kan benytte sig af, hvis de ønsker det.

  • Den historiske bymidtes er en oplevelse i sig selv, hvor du bl.a. kan opleve nationale og historiske mindesmærker, Barcelonastemning og lækker sandstrand midt i byen. Det kan ikke opleves andre steder.

Ovennævnte er kun en del af de mange fordele ved at vælge Fredericia og MESSE C, når der skal afholdes konference, møde og andre virksomheds-arrangementer.

For vores by og område rummer en masse spændende oplevelser, som du får med i købet og kan gøre dine gæsters besøg til en oplevelse, de aldrig glemmer. 


Kort og godt, er MESSE C i hjertet af Jylland det helt rigtige sted at samles fra hele landet. Vi har allerede reserveret parkeringspladser til dig og dine gæster, og de er helt gratis.

Få et fantastisk virksomhedsarrangement på danmarks (nok) bedste placering. 
Fortæl os dine ønsker, så hjælper vi dig hele vejen. 


Maiken Kehlet

Konferenceassistent

75 92 25 66 // mk@messec.dk

Send forespørgsel

Konference - udviddet

Konference - udviddet

Med 33.000 kvm under samme tag er mulighederne mange og begrænsningerne få.

Vi har samlet nogle af de væsentligste grunde til, at vi er lige præcis det sted, du mangler til din næste konference eller dit næste møde.

I MESSE C får du ikke bare den centrale lokation - du får en sparringspartner
Vi yder 'Værtens' bedste service hele året
Vi har rammerne til at skabe helt unikke universer
3500 GRATIS parkeringspladser lige ved døren
MESSE C skræddersyer løsninger efter dit behov

Kom med indenfor

Nej nej, bliv endelig siddende...

Du kan tage en tur runt i vores konferencecenter lige her på skærmen. Du skal blot læne dig tilbage, og navigere rundt i vores konferenceafdeling. 

Teknik, der altid bare virker

Med det nyeste AV-udstyr er du sikret de bedste vilkår for et godt møde eller professionel konference. Vores konferencemedarbejder Jan står altid klar til at hjælpe, så teknikken bare virker. Læs mere her >>

Hvad skal dit møde smage af?

Hos MESSE C ved vi, at maden er en stor del af et vellykket arrangement. Derfor har vi altid fokus på at sammensætte den rette forplejning lavet af de lækreste råvarer, årstiden har at byde på. Læs mere her>>

Hjælpen er altid nær

Vi er altid kun et klik væk, også når du er hos os. Med Konference Hjælperen kan du, under dit møde her i huset, komme i kontakt med vores personale med et enkelt klik. Læs mere >>

Mødepakker ud over det sædvanlige

Hvem siger, at møder skal være, som de plejer? Book dit helt eget mødekoncept hos MESSE C og få en anderledes oplevelse.

Må vi forkæle dig og dine gæster med Fifty Shades of Bacon? Eller måske I kunne tænke jer "en tur i skoven"? Vi kan også være helt traditionelle eller sørge for en surprising dag.

Det er dig der bestemmer. Uanset hvad du ønsker, så hjælper vi dig hele vejen. 

Spar Nord Medarbejderkonference

Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Spar Nord i forbindelse med deres medarbejder-konference som passede perfekt ind i vores hus.

Læs hvad Spar Nord havde at sige om deres dag i MESSE C her >>

ITD Generalforsamling

ITD er brancheorganisation for de professionelle transport- og logistikvirksomheder og deres årlige generalforsamling blev afholdt i vores Hal D. Generalforsamlingen er et tilløbsstykke for organisationens medlemmer og her kan du læse mere om arrangementet og se billeder - Klik her>> 

Luxaflex Nytårskur

Luxaflex, der leverer gardinløsninger af høj kvalitet, afholdte deres nytårskur hos os. Der var lagt op til spændende workshops, afsløring af nyt shop-system og ellers en rigtig festlig aften med tre retters lækkerier og casino.

Læs hvad Luxaflex har udtalt efter konferencen her >>

Nordea BMS

MESSE Cs konference og eventafdeling har flere gange skabt rammerne til Nordeas BMS Arrangement.

Se hvordan vi skabte et helt unikt rum, hvor der var plads til inspiration, netværk og strategi-udfoldelse. Se det her>>

Skal vi gå i gang med planlægningen? 
Fortæl os dine ønsker, så hjælper vi dig hele vejen. 


Maiken Kehlet

Konferenceassistent

75 92 25 66 // mk@messec.dk

Send forespørgsel

Konference - udviddet

Konference - udviddet