Har du også opdaget fordelen ved at samles i midten af landet?

80% af den danske befolkning kan nå os indenfor to timer, hvilket kun er en af mange fordele ved at vælge MESSE C, når der skal afholdes konference.

Vi ligger lige i midten af Jylland, hvilket betyder, at vi er det helt rigtige sted at samles fra hele landet. Vi har parkeringspladser klar til dig og dine gæster, og de er helt gratis.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak

Med 33.000 kvm under samme tag er mulighederne mange og begrænsningerne få.

Vi har samlet nogle af de væsentligste grunde til, at vi kan være lige præcis det sted, du mangler til din næste konference.

Læs med her

Skal du holde konference i Jylland, så kan du se vores lokaler her. Der er både til de små og store konferencer.

Se konferencelokaler

Skal I mødes? Vi har mødelokaler til diverse lejligheder, og de er ikke kedelige. Se selv:

Se mødelokaler

Kom med indenfor

Nej nej, bliv endelig siddende...

Vi giver dig en virtuel rundvisning lige her på skærmen. Du skal blot læne dig tilbage, og med din mus navigere rundt i vores konferenceafdeling.

Kom med på tur her

Konference Hjælperen

Vi er altid kun et klik væk, også når du er hos os. Med Konference Hjælperen kan du, under dit møde her i huset, komme i kontakt med vores personale med et enkelt klik. Læs mere >>

Teknik, der altid bare virker

Med det nyeste AV-udstyr er du sikret de bedste vilkår for et godt møde eller professionel konference. Vores konferencemedarbejder Jan står altid klar til at hjælpe, så teknikken bare virker. Læs mere her >>

Mødepakker ud over det sædvanlige

Hvem siger, at møder skal være, som de plejer? Book dit helt eget mødekoncept hos MESSE C og få en anderledes oplevelse.

Må vi forkæle dig og dine gæster med Fifty Shades of Bacon? Eller måske I kunne tænke jer "en tur i skoven"? Vi kan også være helt traditionelle eller sørge for en surprising dag.

Se alle mulighederne her

Pauseevents

Skal pausen indeholde mere end refill af kaffe? Vi har masser af ideer til, hvordan du sikrer et sjovt indslag i løbet af dagen, så dine gæster går hjem med en wauw-følelse.

Se eventpakker her

Hvad smager dit møde af?

Hos MESSE C ved vi, at maden er en stor del af et vellykket arrangement. Derfor har vi altid fokus på at sammensætte den rette forplejning lavet af de lækreste råvarer, årstiden har at byde på.

Læs mere her

NORDEA

Nordea samler hvert år deres top 400 ledere til en todages konference kaldet BMS. Vi har fået lov til at danne rammerne om deres arrangement i både 2016 og 2017.

Se hvordan vi skabte et helt unikt rum, hvor der var plads til inspiration, netværk og strategi-udfoldelse.

Se case her

Fredericia Kommune

MESSE C fik til opgave, at skabe rammerne omkring Voksen Service i Fredericia Kommunes Medarbejderdage med fokus på forkælelse, rum til fordybelse og faglige indslag.

Copenhagen Drummers sørgede for en energisk start på dagen, og både morgenmad og frokost blev serveret som Street Food.

Se case her