Julehygge, lækker mad og fest - med ægte whaauuw

Vælger du at holde virksomhedens julefest i MESSE C, så kan du være sikker på at det bliver et brag af en fest, som dine gæster vil huske - også selvom det bliver sent inden de tager hjem. 

Vi gør en dyd ud af at skabe en fest i hyggelige rammer, også selvom I inviterer rigtig mange, for vi skaber hygge og stemning for alle - fra 100 personer til 10.000. Det er det, som vi er kendt for.  

  • Hyggeligt også hvis i bliver rigtig mange
  • Lækker julemad i mange variationer
  • Unik høj service og whaauuw-faktor
  • Meget mere end blot en julefrokost

Forestil dig at du kommer ind på det hyggeligste julemarked. Sneen er dalet ned og ligger som en tynd hvid dyne over området. De små iskrystaller glimter i lyset fra de mange stearinlys, som står og blafrer let i vinteraftenens hyggelige mørke.

Ud fra de fine streetfood boder breder duften sig af and, og du kan høre flæskestegens svær ligge og syde i ovnen. Duften af and blandes med duften af gløgg og brændte mandler.

Du genkender det straks. Dette er duften, som du forbinder med den perfekte jul. Du hører julemusikken fylde lokalet. Det vækker minder...du smiler.

Forventningens glæde breder sig. Hvad skal der ske? Du kan næsten ikke vente, for du ved det og du kan fornemme det helt ind i hjertet... Det er tid til julefest, årets bedste event.

Jeres festlokale forvandles til det mest fantastiske julemarked i stil med de smukkeste tyske julemarkeder.

Når dine gæster ankommer, træder de ind i et magisk juleunivers fyldt med små boder, julelys, julepynt, grantræer og julemusik.

Legelysten vækkes. Hvem kan holde sig længst på rodeotyren Rudolf. Det er svært, for han har nemlig travlt. De kan dyste i dåsespillet og lege pakkeleg med grydehandsker på.

Du ved allerede på forhånd, at det bliver en sjov og anderledes julefest, som dine gæster ikke vil glemme. 

Der er ingen tvivl om, at maden til en julefest er essentiel. Det er ofte det, som der tales om i dagene efter. Du ved det, dine gæster ved det og vi ved det. Derfor kan dine gæster også se frem til lækker mad, som der er rigeligt af og som vækker glæde, når du holder julefest hos os.

Hvad enten det skal være helt klassisk julefrokost eller noget mere alternativt som julestreet-food eller måske vegetarisk, så ved du, at hos os er maden fantastisk - også selvom i bliver mange.

Det er vores egne kokke som tilbereder julemenu'en.
De er elsket for deres evne til at være både kreative og kvalitetsbevidste. I stor skala.  

Skal menuen være klassisk eller moderne? Det er op til dig. Du kan forvente høj kvalitet hele vejen igennem, uanset hvad. 

Vores tjenere og kokke serverer din menu efter ønske, og du kan regne med, at dine gæster bliver mødt med et smil og åbne arme overalt i vores hus. 

Selvfølgelig spiller vi også op til dans, så I får rig mulighed for at svinge træbenet i løbet af aftenen og vi serverer jeres foretrukne drikkevarer, så dine gæster ikke går tørstige i seng.

Prisen for julefest hos MESSE C er kr. 995,- pr. kuvert (ink. moms) ved minimum 200 kuverter.

I vores pris er der, ud over mad også inkluderet vin, øl og vand under middagen.

Vil du have et konkret tilbud, så kontakt Elke Preisler. Hun er vores eventchef og står bag et hav af succesfulde fester, som virksomheder har holdt i vores hus.