Julehygge, lækker mad og god stemning - med ægte whaauuw

Vælger du at holde virksomhedens julefest i MESSE C, så kan du være sikker på at det bliver en aften, som dine gæster vil huske.

Vi gør en dyd ud af at skabe en julefrokost i hyggelige rammer, hvor vi skaber hygge og stemning for alle. Det er det, som vi er kendt for.

- Og vi rykker gerne ud af vores hus og ind hos jer, for at skabe den julefrokost som I ønsker. 

  • Hyggeligt og stemningsfuldt
  • Lækker julemad i mange variationer
  • Unik høj service og whaauuw-faktor
  • Meget mere end blot en julefrokost


I får jeres eget rum som er skabt til jeres arrangement -  er det julemarked, moderne julefest, eller noget helt tredje, så skaber vi det til jer - sammen med jer. 

Men du kan være sikker på, at hos os træder dine gæster ind i et magisk juleunivers, skabt til lejligheden og med masser af den fantastiske MESSE C magi, som vi er kendt for.  

Du kan også vælge at holde julefrokosten i virksomhedens rammer. Så rykker vores event team ud og skaber ægte julestemning hos jer. 

Med MESSE C ved roret, ved du på forhånd, at det bliver en sjov og anderledes julefrokost, som dine gæster ikke vil glemme - uanset hvor den finder sted.

Der er ingen tvivl om, at maden til en julefest er essentiel. Det er ofte det, som der tales om i dagene efter. Du ved det, dine gæster ved det og vi ved det. Derfor kan dine gæster også se frem til lækker mad, som der er rigeligt af og som vækker glæde, når du holder julefest hos os.

Hvad enten det skal være helt klassisk julefrokost eller noget mere alternativt som julestreet-food eller måske vegetarisk, så ved du, at hos os er maden fantastisk.

Det er vores egne kokke som tilbereder julemenu'en.
De er elsket for deres evne til at være både kreative og kvalitetsbevidste. I stor skala.  

Skal menuen være klassisk eller moderne? Det er op til dig. Du kan forvente høj kvalitet hele vejen igennem, uanset hvad. 

Vores tjenere og kokke serverer din menu efter ønske, og du kan regne med, at dine gæster bliver mødt med et smil og åbne arme overalt i vores hus. 

Kontakt Elke Preisler for at fortælle jeres ønsker, så vi kan komme med den bedste pris på opgaven.

Prisen for julefest hos os i MESSE C starter ved kr. 995,- pr. kuvert (ink. moms).

I vores pris er der, ud over mad også inkluderet vin, øl og vand under middagen.

Vil du have et konkret tilbud, så kontakt Elke Preisler. Hun er vores eventchef og står bag et hav af succesfulde fester, som virksomheder har holdt i vores hus.