En jubilæumsfest er noget særligt og i MESSE C bliver jeres jubilæum behandlet ligeså - som noget ganske særligt. Her er ingen "metervarer" eller "pakkeløsninger", for hvert event er sit "eget", det har sin egen fortælling og bliver skabt unikt til hver eneste virksomhed.

Vi har højt til loftet og vores fysiske rammer giver uanede muligheder, som vi er eksperter i at udnytte til at skabe unikke jubilæumsfester og lignende events, i tæt samarbejde med de virksomheder, der vil have noget specielt og derfor vælger at holde deres store events hos os.

Vil I have et brag af en jubilæumsfest, der er helt unik, og er bygget på kreativitet, visioner og ikke mindst jeres unikke brand og fortælling, så er det hos MESSE C, I skal holde jeres jubilæumsfest.

"...det var på alle måder en fantastisk aften.

Vores forhandlere gik derfra med en meget stor oplevelse i bagagen, og vi har efterfølgende modtaget rigtigt mange positive tilkendegivelser.

Jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale MESSE C som partner på store/større events, shows m.v." 

 Tom Hedegaard. Salgschef, F. Engel.


Som en naturlig del af vores DNA skaber vi rammerne for jubilæumsfesten ud fra jeres virksomheds brand og fortælling, som jeres gæster kan opleve og gå på opdagelse i.

På den måde bliver Jeres jubilæum meget mere end blot en fantastisk fest. Det bliver  jeres helt unikke univers skabt ud fra jeres virksomheds fortælling og som I kan invitere medarbejdere, interessenter, investorer, kunder og lignende ind i.

Dermed bliver jeres jubilæum en fest der bliver husket og det samme bliver jeres virksomheds historie og de fortællinger, som knytter sig til jeres unikke brand.

"Det lykkedes for MESSE C at ramme plet!

Efter arrangementerne var alle bekendt med vores imponerende historie og ingen var i tvivl om, at vores stolte traditioner med innovative løsninger i en verden af stål ville blive videreført på vores fortsatte rejse."

 

Se billeder fra Ib Andresen Industries jubilæumsfest


Vi er et yderst fleksibelt hus, med nogle helt unikke rammer og det bruger vi! Det betyder, at der stort set ingen grænser for hvad der er mulig når det kommer til stilen og stemning til jubilæumsfesten.

Vi har plads til 200 og vi har plads til 10.000 festglade gæster og uanset hvor mange I bliver, så bliver rummet fantastisk, smukt og stemningsfuldt.

Vores eventteam er nemlig eksperter i at skabe fantastiske rum og dekorere jeres festlokale med alle tænkelige accesories, fra full size lastbiler til græshimmel og træer i fuld størrelse til minigolf og bordtennis.


En jubilæumsfest er altid en speciel begivenhed i en virksomheds historie. Jubilæumsfesten markerer virksomhedens fremgang og er egentlig fejringen af et succesfuldt virksomhedsliv.

Men først og fremmest er det virksomhedens fest og ingen fest uden musik.

Vi har ofte glæde af at have bands, artister, kunstnere og DJs i huset og vores event-team samarbejder med landets førende bookingbureauer, managers og artister. 

Derfor er vi en vellidt sparringspartner i den forbindelse og vi hjælper gerne med at sammensætte det perfekte underholdningsprogram til jeres jubilæumsfest. 

Vi samarbejder også med landets bedste scene- og AV-leverandører, så du kan være sikker på, at musikken og teknikken bare spiller og jubilæumsfesten bliver en oplevelse, som jeres gæster sent vil glemme.


Ring til Elke og få en snak eller booke et møde. Du kan også sende hende en mail, så vender hun tilbage til dig.

Elke er vores Eventchef, og det er hende der står i spidsen for at skabe de fede fester og de kreative og helt unikke rum, som vores gæster sætter så stor pris på.

I MESSE C er samarbejde grundstenen i vores forretning. Derfor vil I opleve, at vores service er uovertruffen, og vores evne til at tilpasse os jeres behov er unik. 

Har I et eventbureau tilknyttet, er det ingen hindring.

Ønsker I at stå for arrangementet selv, er vi jeres professionelle sparringspartner.

Vil I have eventbureau og venue i et, får I det hele i MESSE C.

Uanset hvad, så står vi bag jer, for vi er "værtens bedste værter".