Mangler du den helt rette location til dit næste event? Vælger du eventlokaler i Fredericia er du tæt på hele Danmark, her er masser af overnatningsmuligheder, og i MESSE C får i en helt unik mulighed for at skabe præcis den fest, event eller fejring, som drømmer om.  

I MESSE har vi plads - og vi har rigtig meget af det. Om du vil invitere 100 eller 10.000 gæster med til fest, så har vi rammerne til det. Vi kalder det fleksible lokaler, fordi her kan alt lade sig gøre.

Højt til loftet, masser af rå kvadratmeter og uendelige muligheder giver plads til at bygge hvad som helst op. Herunder kan du se nogle eksempler på, hvad vores lokaler kan. Oplev eksempelvis hvordan vi har bygget 18 grupperum op i den ene hal, budt velkommen i Street Food området i en anden hal og afholdt festmiddag i en tredje.

Uanset temaet for din fest, så har vi rammerne. Herunder kan du se nogle eksempler, men vi kan meget mere end det, for i MESSE C er det kun fantasien, der sætter grænser.

Kontakt os i dag

Lysekroner og kandelaber

Er du ude på at forkæle dine gæster? Skal din fest emme af gallamiddag med smukke lysekroner, hvide duge, tre retters lækkerhed, blomsterdekorationer og kandelaber? Vores eventlokaler kan transformeres til lige nøjagtig den stemning, du ønsker.

Se vores hal pakket ind i galla

Jubilæumsfest

Fylder din virksomhed år? Vi er så heldige at have fået lov til at huse både 25 års, 50 års og endda 100 års jubilæer her i MESSE C. Sådan en fest kan med fordel tage gæsterne med down memorylane - og det var præcis, hvad de fik, da Ib Andresen Industri holdte deres 50 års jubilæum hos os.

Se casen her

Skal I på festival?

Festivaller er in - men ikke ret mange har eventlokalerne til at rumme en sådan opsætning. Heldigivs er du endt det rette sted, fordi vi har rammerne til netop det. Det danske vejr kan man ikke altid regne med, så hvorfor ikke droppe bekymringerne om det? Vi sørger for tag over hovedet, madboder, øl-fontæner, scene, græs, bænke, ja faktisk hele pakken.

Se her, hvordan det kan se ud

Street Food

Eventlokalet er naturligvis en vigtig detalje. De rigtige rammer kan også sikre dig, at maden bliver en helt særlig oplevelse. I MESSE C har vi stor succes med at servere Street Food for vores mange gæster. Street Food sikrer en casual og meget netværksvenlig atmosfære, og sørger for, at det bliver nemt og naturligt at snakke på kryds og tværs.

Se hvordan vi serverer Street Food

I MESSE C får du en del foræret

Holder i jeres event i MESSE C, er der en række fordele man som arrangør får foræret: 

MESSE C ligger i hjertet af Danmark, hvor 80% af befolkningen kan nå os indenfor 2 timers kørsel.
Vores 33.000 kvadratmeter under samme tag åbner muligheden for at lave lige præcis det set-up, du drømmer om.
Vi har intet mindre end 3500 GRATIS p-pladser til dig og dine gæster.
Hos os får du ikke bare et eventlokale men også et eventteam, der er parat til at være din sparringspartner og idégenerator.
Vi samarbejder kun med de bedste, og sikrer derfor at kvaliteten altid er i top. Vi siger, at alt kan lade sig gøre i MESSE C.
Vi elsker at blive udfordret på lige netop dette statement. Kom, så løfter vi jeres arrangement til uanede højder sammen.